Türkiye şartlarında ve genel yetiştirilme tarzı düşünüldüğünde erkek için lütuf değil zulümdür. Kadınların (küçük bir kısım) anal seks istemelerinin nedenlerinden birinin de vajinalarının geniş olduğunu düşünüp partnerlerini mutlu etmek istemeleriymis misal. Ama yok oyle bisey tabi. Turkiye ve Türk erkegi standartlarinda penis boyu ve genişliği ile turk kadinlarinin sekse bakış açısı ve yataktaki genel maharet performanslarını hesap edersek yersiz gereksiz bir arz talep meselesidir ve enflasyon doğurur. Dar vajina erkeğin çabuk bosalmasina neden olabileceği gibi sekse buyuk onyargilar ve çekincelerle yaklaşan bu sebeple de rahatlayıp bir türlü zevke gelip yeterli islanmayi saglayamayan turk kadınına buyuk acılar yasatabilir. Neyse ki burda tesellimiz ne turk erkeklerinde yok ebesinin hörekesi ebatlarında bir penis nede Türk hatunlarında gireyimde içinde boğulsun tosunum diyebileceğimiz bir vajinanin olmayışıdır.
Biz sizleri geniş ve derin vajinanızla seviyoruz ey turk hatunları. Girmeyin boyle komplekslere
Yani lütuf sayılabilir. Ama her dar vajina iyi değil. Mesela şimdiki sevgilimin vajinası çok dar ve benle seks yapmaya çalıştığında kız tekrar tekrar kanıyor. Uyumsuzluk var orada. Çok dar olup patlayan gömlek gibi oluyor böyle. Slim fit olsun ama patlayacak kadar sıkmasın.
Valla cok dar olmasin da en azindan girsin tren içeri benim ayiptir soylemesi ufaklik biraz kalindir da zaten su ana kadar gordugum garlarin hepsi masallah hayal gucumden genisti o yuzden pek sikinti olmadi
vajina dar olabilir görünüşte ama penis girdiği anda açılır penisi sarar çok kızla birlikte oldum kalın penisim olduğu halde girmeyen vajinaya rastlamadım bu konuda birileri hayal kuruyor gibi geliyor
@zambak3675 kızlarımızı korkutuyorlar yok vajina darmış penis girmezmiş yok gerdekte çok acırmış diye genç kız cinsel deneyimi olmamış çok kafaya takıyor dışarıda bile konuşup bunu söyleyenler oluyor
bence aşırılık anal seks bir defa denedik kız arkadaşım istemişti çok acı duydu hemen bıraktım bir dahada asla yapmam hiç zevk alamadım. vajinaya girerken bile çok zevk alıyorum hele yaparken bitmesin istiyorum
@zambak3675 her insan ister normal ben 2 gün dayanırım en fazla bir kız arkadaşımla kalıyorum ama ciddiyiz ikimizde istesek evleniriz de. çalışıyoruz yeni eşya aldık evimize. akşam annesindeydi hafta sonu akşam yapıyoruz sabah kalkıp yapıyoruz dışarı çıkıyoruz geziyoruz akşam geliyoruz yine yapıyoruz eskiden önüme gelenle yatıyordum içki içiyordum bar ortamında mesela 2 hafta boyunca her akşam değişik biriyle olduğumu biliyorum. kadınlar istiyordu ama bitti kötü bir hayat asla başka biriyle olmam artık 1 yıldır olmuyor. ben burada çok kız aradım gerçekten niyetim evlenmekti hiçbiri istemedi evim var bmw arabam var işim çok iyi vücudum iri değil ama kaslıyım yakışıklıyım hepsi beğendi kibar biriyim eski hayatımdan bahsetmedim siz olsanız böyle biriyle en azından arkadaş olmazmısınız
Vajina kolay kolay deformasyona uğrayan bir organ değildir, sadece doğum gibi devasa bir konu ile deformasyona uğrar. Bazen bu durum geçici olur, bazılarında ise kalıcı
Dapdar olması çok iyi her seferinde yapınca sanki hep ilk kez yapmışcasına aynı zevki alacakdır ama sen acı çekebilirsin o başka ama zevk alırsan uçarsın sende
Araba motoru ile örnek vereyim sistemleri aynı. Motorda kullanılan yag kullanma şekline göre 200000 km de sıfır gibidir ama aşırı yol yapmış almıştır darda olsa yedigi gaz degerini bitirmiştir piyasada ucuza gider
İster dar ya da geniş olsun, önemli olan duruma göre doğru yaklaşım ve uygulama adına karşılıklı araştırma ile esas doğru olan yöntemi öğrenip gereğini yapmaktır.
Lan yok, benimki epey kalın vajinaya girene kadar kan ter içinde kalıyorum, altımdaki korkudan kasılıyor falan . Bir yığın dert. esnek geniş olsa ne güzel, çatır çutur git.
Bir çok kadın ile sexs yaptım. Bir çok ülkenin kadını ile, vajinası daracık olan tek ülkenin kadını RUS. MOLDOVA VE İRAN uyruklu kadınlarlarda gördüm. Organzma olmalarına rağmen vajina genişliyor ama yine de penisimi zor sokuyordum.
Ne alaka ya siz kadını seks objesi olarakmi görüyorsunuz. Ileride çocuğunuzu doğuracak bir kadın için böyle düşünmek normal mi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sürekli kullanırsan yağlama olur derler di inanmazdım kullandıkça esnedi sonra tıp buna da çare buldu. Vajinal estetik lazer tedavi 😂😂😂😂 şimdi geceler daha güzel
Vajina dar olunca penis başını sıkıyor mü hiç seks yapmadim daha. Bir de sünnet derisiini geriye çekip penisin başını çıkartmaya gerek var mı Sünnetsizim ve Sünnet derisi darlığı var
Anlamıyorum bu dar geniş muhabbetini. Sonuçta vajina elastik bir yapıda. Yeterince uyarılmamış her kadının vajinası sımsıkı, uyarıldığın da ise ciddi genişliyor
En İyi Cevaplar