Bence uzun saçlı olmalı bir kadın, her pozisyonda o saçları savurmalı sağa sola. Ayrıca doggy style pozisyonunda o güzelim saçlar elime dolanmalı ki daha vahşi bir seks yaşansın...
Erkekler yatakta seviştiği kadının saçlarının uzun olmasını mı yoksa kısa olmasını mı tercih ederler?
ben 1.88'im kollarda güçlü bir kızla ilişkim olmuştu 1.50 boyunda acayip zevk almıştım zayıfta tutup çeviriyordum bir önceki 1.75 şimdiki 1.82 ayakkabı giyince beni geçiyor ayakta doggy yapıyoruz saçlarıda dalgalı uzun kadına yakışıyor
Kısa saç olsun enseye şaplak atarık arada, saçın sekste bir etkisi yok malesef kişiye göre değişir göz zevki hoş gelme olarak, ama ele dolarım vururum kırbacı diyorsan o başka..
Kesinlikle uzun saç. Doggy için vazgeçilmezdir. Oyle yok hakarettir falan filan yalan bence. Doggy en çok zevk veren posizyonlardan biridir heleki erkegimin elleri saclarima dolandiysa ❤️
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Uzun saç isterler. Tam da detayda yazdığın gibi olması için...
Kısa saçı çekici bulan da vardır ama hem anal sevip hem kısa saç sevmez bir erkek. Hep hayal kurarken demezler mi, saçlarını elime dolayacağım.. Evet, büyük bir çoğunluğu uzun saç sever.
Genelde uzun saç tercih ederler çünkü senin dediğin gibi şu saçları ellerine "dolamak" için. Kısa saç sevseler de uzun saçın ayrı bir fantezisi var sizin için.
Genelde uzun saç severler diye tahmin ediyorum ama kısa saç sebebini de gördüm :) topla saçlarını güzelliğini kapatma da denilebiliyor, bilemiycem :)
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saçı ele dolamak karşındakine köpek muamelesi yapmaktan başka birşey değil. Şimdi buraya ne alaka öyle böyle diye yorum yapacak olanlar da olacak. Önden cevap vereyim, sırf kendi zevki için kadını seks Makinesi gibi kullananlarınız var.
Bundan büyük mutluluk ve haz alan kadınların sayısı da oldukça çok ama... Sen şahsın adına yorum yapabilirsin elbette ama çoğunluk adına konuşman yanlış.
Yok cokta evlilik merakim yok ama duzgun durust biri olsun birlikte guzel vakit gecirelim istiyorum sonrasi zaten evlilik gelir ama yok hep yalanci hep dengesiz denk gelir bana
En İyi Cevaplar