+1 yıl2si de değil. İşten çıkmışsın , dolmuştasın ve eve daha 10 KM var tuvaletin geldi eyvahh ... Bütün insanların yüzlerine bakıyorsun , acaba ben tek miyim diye. Evet! teksin. Kimsenin ardına yumurta dayanmamış !. Şoföre durup aldığı her yolcu için 2 sülalelik sövüyorsun. Şoför sülalesi rahat bir şekilde sağdan yavaş yavaş tın tın gidiyor. Araba sallandıkça yumurta daha da sıkıştırıyor seni. Kaldı 5Km Dayannn !. Demesi kolay da işte dayanılmıyor be abicim. Kırmızı ışık eyvaahhhh. Acaba 1. yeşil ışıkta mı geçebileceğiz? Yoksa geçemeyen son araç olup 2. yeşile mi kalacağız? Al işte korktuğum totoma geldi! , 2. yeşil ışığı bekle işin yoksa.3 2 1 hah yandı bas şoför abi bassss ! , basss gaza aşkım bas gaza kim tutar seni be. Ceza yersen ye ne olacak ben öderim cezayı bass şu gazaaa !. Migrostan sonra 2. durakta iniyoz. Böyle bir durumda son dakika , 5 senede geçmek bilmez. Sonunda geldik indim. Koşuyorum ama paçadan damlatmayalım diye postacı yürüyüşünde koşuyorum. Kalçayı bir saniye bıraksak , ziyan olacak 250 liralık gucci pantolon. Eve geldik nihayet. Toto dile geldi artık zorrttt. Anahtarlıkta 4 anahtar var ama ben niye zibilyon tane gibi görüyorum? Keşke yüz tanıma sistemi yaptırsaydım , gerçi o sistem de yüzüm rahatken tanırdı , suratım bu haldeyken beni ben bile tanımam. Açıl artık lanet kapı ! . Hah sonunda. Klozete totoyu yerleştirdim POFFFFFFF Ohhhhhhhhhhhhh beeeee. Bütün çileye değdi biliyor musun?
13 Yorumla- +1 yıl
Bu rahatlamanın üzerine çıkabilecek herhangi bir rahatlama tanımıyorum.
- +1 yıl
Bu yorumu okudun mu cidden?
Soran+1 yılEvet okudum.
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seks tabiki üstüne tanınmaz
10 Yorumla
Bir masöz olarak söylüyorum masajla seksten daha fazla rahatlıyor gevşiyor insanlar. Çünkü masajla bütün vücutta kan dolaşımı oluşuyor ve masajda vücutta cinsel organ hariç değilmeyen yer kalmıyor, kulak arkası kafa derisi dahil. Ayrıca masaj seksten daha fazla uyarıcı etkiye sahip. Yani ardına cinsel olarak rahatlamak mükemmel bir tatlının kaymağı gibi olsada olur olmasa da..
104 Yorumla- +1 yıl
Affına sığınarak soruyorum
Masaj yaparken erekte oluyorlardır muhakkak bu durum sizi rahatsız ediyormu - +1 yıl
Ay işinizi yaptığımı düşündüm bir an çok kötü olurdum ben
Hele hemcinslerime neler yapmazdım ki - +1 yıl
Bende bazen masaj yaptırmak istiyorum ama güvenilir bir yer bulmakta zor var mı İstanbul Anadolu yakasında tavsiyeleriniz
+1 yılMasaj sonrası seks :)
171 Yorumla- +1 yıl
Aklımı okudun 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
+1 yılMasaj yağını tüm bedene yayıp yavaş yavaş okşayarak arada öpücükler kondurararak bazen de avuclayarak masaj yapılır. En son parmaklar kadının kadınlığına doğru iner ve masajın en zevkli kısmı en güzel dokunuşlar yapılır. Bedeni ruhu gevşer ve ilk boşalmasını yaşar. Sadece parmaklarla. Sonrasında ise bu güzel on sevişmeden sonra sevişmeye devam edilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılMasaj tabii ki de..
Seks sonrası masaja da kimsenin bir itirazı olmaz ama.
Ya da öncesi 🤔100 Yorumla
+1 yılMasajdan sonra yapılan seks eminim ki tarifsiz olmalı belki de kanatlarımız bile çıkabilir..
91 Yorumla- +1 yıl
Ben hatunla denedim süperdi gerçi kızı 1 saatte 4 kere boşalttım onun etkiside olabilir 😁
Seks. Bana masaj yapılmasını sevmem.
101 Yorumla- +1 yıl
İkisi bir olsa aynı anda?
Cinsel yaşam konularına katılım yapmam ancak insanlar masaj sayesinde beynin vücutta ağrıyan yere iyileşme hormonu salgılıyor olduğunu biliyorlar ise cevap masaj olacaktır, hayırlı akşamlar..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yapana bağlı... Masajda benden iyisini bulmak biraz zor. Ama sexteki başarım daha çok partnerime bağlı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce naif ve sakin bir masaj ardından gelen güzel bir seks derim. Çoğu kes bu olmadığı için direkt seks yapılır. Bence masaj öncelik olmalı.
10 Yorumla Bence kesinlikle masaj hele masaj sonu ulaştıgın o huzur rahatlık gözlerini bile açamıyosun son nokta..
10 Yorumla
+1 yılkaliteli bir cınsellıgın ardından yapılan masajda uyur ınsan:)
20 YorumlaIyi bir masaj dan sonra mukemmel bir seks ilişkisi yaşanır bence.😋
20 Yorumlaİkisinin verdigi keyif farklı. Egerki ciftlerin elleri hunerliyse bu ise yatakta birbirlerine masaj yapabilirler çook keyifli bir zaman gecer... Sevişme, seks, masaj, beraber küvete girmek... hepsi yasanabiliyorsa full paket olur.. Bol bol orgazm..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasajla başlayan sevişmeyle ilerleyen seks ile sonlanan birliktelik👍🏼
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Köpük masajı, Ashiatsu masajı, Ashiatsu face massage rahatlatır.
10 YorumlaDemek ki ben de yorumlasam iyi olacak...
Masajla başlayan seks tabiki.10 Yorumla
+1 yılIkisi de farkli kulvarlarda ama şimdi birini secsem diğeri küsecek :)
10 Yorumlaseks :D masaj yapılınca bana her yerim tuttuluyor :D
10 Yorumla
+1 yılÖnce gevşeyip sakinleşmek için erotik bir masaj ardından iliklere kadar hissedilen tutku ve ateş dolu bir seks 🔥
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce güzel bir masaj ve sonuna yakışır bir mutlu son seksi bence 😊😊😊 incelikleri ise beden dilinde saklı 😊
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılMasaj ile kömürü ateşleyip, seks ile ateşi dağlayıp ortalığı ısıtmak en doğrusu😉
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgüzel bie masajın ardından sert bir seks tercih ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeknik açıdan masaj ama ruhsal ve ego açısından seks
10 Yorumla
+1 yılsaunadan sonraki masaja bayılmamak elde değil sekste çok rahatlatıyor onuda geçmeyelim
00 Yorumla
+1 yılhangisine ulaşamıyorsan o daha rahatlatıcıymış gibi gelir.
masaj daha rahatlatıcı:)00 Yorumla
+1 yılönce masaj sonra seks. mutlu son icat edildi, insanlar bayram etti.
00 Yorumlaseksten sonraki tüm kasların gevşeme ve uyku isteği müthiş.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle. seks ama. iyi ve kaliteli yapilan seks sure degil. islev i tutturmak. onemli
00 YorumlaSeks ama ikisi bir olunca daha güzel. Bir film sahnesi geldi aklıma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seksi tercih ederim ama iksi bir arada olursa bayilirim
10 YorumlaÖnce masaj sonra seks
90 YorumlaMasaj sonrası seks 👍
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer Ikiside olmuyor mu?
102 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Tabikide seks ama sezten aonra yapılan masaj gibisi yok 😇😂
00 Yorumla
+1 yılHer ikiside tabiki herkesin görüşleri farklı olabilir anlayışınız teşekkürler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Masajla gelen seks diyelim madem
00 YorumlaBen ikisi bir arada diyorum masaj masaj salonu seks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılMasajdan nefret ederim -bana yapılmasından- kolay huylanan bir insanım. O yüzden seks.
00 Yorumla İkisi aynı anda hele birde masaj sırasında. Popo deliğine dokunuyorsa efsane oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce masaj yapacak sonra mikecek.
92 Yorumla- +1 yıl
selam ben önce masaj yapan sonra yalayan daha sonra miken :D
+1 yılMasaj olmadan seks mi olur yaa. Hemde yağlı yağlı mmmmmmm
00 Yorumla
+1 yılMasajın ardından işini tamamlasın bir zahmet
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılikisi bir harika olur
50 Yorumla
+1 yılMasaj daha rahatlatıcı.. seks diyen seks yapmamıştır daha önce
10 Yorumla
+1 yılTabikide önce seks hele sonrasındada mesaj olursa nirvana djdjdbshdb
00 Yorumla
+1 yılSanırım ikisi bir arada olanı 😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. bencende bahsettiğin gibi mutlu sonlu masaj :)
10 YorumlaMutlu sonlu masaj 😏😅
10 Yorumla
+1 yılSeks.
61 YorumlaMutlu sonlu biten masaj 😂😂😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Masajlı seks=kaymaklı ekmek kadayıfı :)
10 Yorumla
+1 yılÖnce masaj sonra seks
10 Yorumla
+1 yılIkisi bir arada diyek😂
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılMasaj salonunda seks. d
10 Yorumla Birbirnden ayrılmaz ikili
10 YorumlaMasajdan sonra yapılan Seks 😊
10 Yorumla
+1 yılMasajla başlayan seks
10 Yorumlae seks tabiki
70 YorumlaSeksi bilmem de masaj iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılMasaj ve sonra rahatlama daha sonra hamam keyfi.
00 Yorumla
+1 yılMasajla başlayıp Sexle biten gece daha güzel.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Masajdan sonra seks😊
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar