Erkeklerin ön sevişmeyi kısa tutarak kadını sekse hazırlamaması ve sevişme sonrasındaki ilgisiz tavırları bence en büyük hataları. Kadınların ise yatakta aktif olamayıp ölü gibi yatması ve kişisel bakımına dikkat etmemesi diyebilirim...#hazallk ❤️
Yatakta kadınların ve erkeklerin yaptığı en büyük cinsellik hataları sizce neler?
Ölü balık sendromu Gerçekçi olmayan beklentiler Işığı kapatalım, orama bakma, burama dokunma, öyle yapmayalım gibi isteklerin tamamı Kılları almamak, ben alıyosam sen de alacan yani kaçarı yok
Erkeklerin de pratik eksikliği Kadın anatomisini bilmemeleri Kendi tatminlerinden sonra dönüp uyumaları falan sayılabilir
Ben seks yamdan once guzel dus bkm faln derkekn ayklarnn ucunda badlayip vajina anus makat demden satlerce oral yaprm kadin rsesmn ucar havalara seks boyle olu tak tak seks degildir kadninki cesme gibi akar
Ruhsuz bir makine gibi hareket etmek büyük hata olur bence. O an içten ne geliyorsa o şekilde davranmalı, sırf yapmış olmak için hoşlarına gitmeyen pozisyonları denemekte ısrarcı olmamalı.
İçmemesi yönünde rica edilmesine rağmen bayanların ilişki öncesi sigara içmesi. İsteksizmiş gibi ilişki süresince ölü moda geçmesi. İsteğini yansıtmaması. Sanki partnerinle değil asker arkadaşınla ilişkiye giriyorsun ya o derece yani 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
On sevişmeyi kısa tutmaları ve ilişkiye hazır etmeden baslamalari
Ben satrce baslmdan kafnn ayk altlrnda basayip vaina anus makat masaj yaprak oral yapyorum seks boyle olur bunlari yapmdan iluskye girmmm seks budur merek eden gelbilir ozelden pisman ilmaz
Kadınlar bazen oldu bittiye getiriyorlar hemen diye bişey yok bu zevk işidir sonuçta 2 saat 13 dakka sevişmeyen erkek sevişmesin diyen kızlar da var biliyosunuz Keban Barajı bile 1 saat 15 dakkada boşalıyor 😀😀
Erkeklerin seks öncesi öve öve bitiremedikleri cinsel performansları seks sırasında fos çıkıyor. Bu yüzden de kadınlar her erkeğe artık ön yargıyla yaklaşıyor...
Aceleci olmalari birde hazzi almak yerine acele ile sonuca odaklanmak olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeklerin en büyük hatası ön sevişmeyi kısa tutmak ve oral seks yapmayan bir sürü erkek var. Kadınlarınki de utangaç davranmak ve yaptıktan sonra pişman olması
En İyi Cevaplar