Onu hep ben yönlendiriyorum böyle yap şöyle yap diye yoksa hiç birşey yapmaz ön sevişme hiç yok. Ben ona yaparım ama o bana yapmaz. Kızlar, karşınızdaki erkeği HER YÖNDEN iyi tanıyın ve ondan sonra evlenin
Cevabın nedir?
+1 yılKardeşim boşanmalık birşey yok sadece istediği zaman yok çek 1 2 3 4 5 6 7 hafta yok çek istemiyorum de o seni özliyicek anladın mı Ondan sonrası hoş olur. Birazcık ilgi göster sonra kendini çek bak bakalım nasıl gelicek sana ama muhakkak dene işe yarıyıcaktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim mesleğinden dolayı bazen 2 3 hafta evde olmuyor ve döndüğünde yine aynı monotonluk devam ediyor
- +1 yıl
Biraz uzak tut kendinden bakalım yaa birşey sorucam lütfen müsait olduğunda normalden yazarmısın güvenebilirsin. 🙏 bu konuyla alakalı
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Atınız istek
Bı kaç yorum ve cevap okudum da Bence mesleği ile bı alakası yok evet bizim gibi gece leri görev yapanlar biraz daha çok fizik ve kafa olarak yoğun olabiliyor ama bence onun eşinin kişiliği ile alakası var tabi sorgulamayı denedin mi bunu onunla konuşmayı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de mesleği ile alakası yok. Ona göre herşey normal ben çok istekliymişimm
Eşim romantikşikten uzak, iki git gel yapıp boşalayım düşüncesinde
13 Yorumla- +1 yıl
Bencillik 😣 yav ne oluyor ya bu heriflere hiç mi bir halt bilmezler insan az gözünü açar ya aptal aptal aptal işte sonra zirlar hatun bana boynuz taktı yemedim yedirdim içmedim içirdim edebiyatı yapar. Yuh ya kafayı yiyeceğim yav😝
- +1 yıl
Bencillik çok kötü ama😣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu olmayabilir bir kere başıma geldi kadınla sevişmek eziyet gibiydi kadın da şaşırdı ilk yapıyom sandı biraz tarif etti böyle yapsana diye ama ilişki safhası en çok zevk aldığım kadın oydu. Ya da seninle evlendiğine pişman. Bu işin en iyi çözümü yanında bir bayan arkadaşını getir dul falan onla sevişsin bakalım ne yapacak hatta çaktırmadan ayarla kadını gizlice çekim yap mutlaka sevişir sevişmezse bir gariptir. Sonra de benle niye sevişmiyorsun da yabancı bir kafınla sevişiyorsun de.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Bak arkadaşım, yorumları okudum. Eşin askeri personel. Dağda çok büyük stres altında ve nelerle karşılaştığını bir Allah bir de kendi bilir. Biraz daha sabırlı ol ve yanlış şeylere kaptırma kendini. Aile terapistinden veya bir psikologdan yardım iste. Psikolog seçme imkanın varsa hemcinsin olsun. İyi şanslar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırlı geceler arkadaşım aslında her ne kadar basit görünse de ciddi anlamda bu büyük sorun kendini geri çekmeyi denedin mi eşin her gece evde oluyor mu ve özlem ile alakası yok diyorsan acaba kişilik olarak yönlendirilmek mi hoşuna gidiyor desem 🤔 yani bunları biraz sorgulayıp tartışmak isterim aslında saygılar🤗
04 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı geceler. Her gece evde olmuyor mesleğinden dolayı. Onun sekste hiç bir vizyonu yok sadece ihtiyaç olduğu için yapıyor
Cevap sahibi+1 yılHadi yaa her gece evde olmamasını özelikle sormuştumm peki ciddi anlamda eksik olan bu tutumunu görmezden mi gelir sürekli çünkü senin varlığın ve isteğin bir yerden sonra sürekli ona bu sebep ile gidip arzu ettiğini belli etmek seni uzer ve oldukça huzursuz eder yatak aşkı olmadığı için evliliğin gidişi değişir🤔
Cevap sahibi+1 yılAyrıca ihtiyaç olduğu için derken senin ihtiyacın olduğu için mi
Cevap sahibi+1 yılMüsaitsen gelir mısın arkadaşım cidden tartışmak istiyorum bunu takildim ben🤔 takip veya mesajını bekliyorum saygılar🤗
+1 yılSenin gibi bir kadınım olmasını gerçekten çok isterdim. Kocanızı gerçekten hiç anlamış değilim doğrusu. Ben bir erkek olarak senin gibi bir kadınım olsa, ayak parmaklarından başlarım yalamaya amcığının deliğinden götünün deliğine kadar inim inim inletene kadar çılgınca yalamayı gerçekten çok isterim. Kurban olurum senin gibi bir kadına.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar haklısın ama eşindeki durumda aşılamayacak durum da değil inşallah biran önce düzelir de mutluluğa kavuşursun aslında neden peki daha önceden nasıldı eşiniz
00 Yorumla
+1 yılOnsevişme yok saldırma hücum etme yok yorma yığma yok sular seller gitsin yok ne halt eder bunlar yatakta yav hiç mi birşey bilmezler 🤪
00 Yorumla
+1 yılAhahahjahaha ulan erkekler pompa işini hoc bilmiyorsunuz yazık siniz karilariniza bana denk gelmiyo ki ah ah aahahahjajaja
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsonra neden evlilik öncesi ilişkiyi destekliyorsun. al işte..
sen bence bir strapon al rolleri değişin.00 Yorumla
+1 yılseviştinizmi evlenmeden önce sevişmediysen istermiydin bu olayın için soruyorum
00 Yorumlaİşte hemen evlenmek istiyorum diyen kızlar soru açık ve net aklınızda bulunsun😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa yatakta nasıl olduğunu mu sorayımm😁 burcunu da merak ettim
31 Yorumla
+1 yılSen amım panayır olsun istiyon heral eşinde ne malımış sende hımına çöp değmemiş kızları soğutma belan sqem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHani evlilik öncesi ilişkiye karşıydınız..
Evlendemen önce keza olmaz diyordunuz 😂02 Yorumla
Soran+1 yılSiz bekârete önem verdiğiniz içindir 🤗
Cevap sahibi+1 yılGel şunun orta yolunu bulalım o zaman :)
Siz bizi yatakta mutlu edin, bizlerde sizden bekaret istemeyelim.
Ne şiş yansın nede kebap :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatmin etmiyorsa koy kapının önüne. İstediğin gibi mutfakta kedi, yatakta kaplan olan erkek çok. 😀
05 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma sebebi olabilir mi ki
Cevap sahibi+1 yılŞahsen yatakta mutlu etmeyen eşimi ya aldatırım ya da boşarım. Aldatmak yerine boşanmak daha kolay geliyor bana. Yatakta mutlu değilsen istesende istemesen de günlük yaşantına yansıyor.
Soran+1 yılAldatmaya karşıyım ve eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ama beni tatmin de edemiyor. Of of
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendi işini kendin göreceksin
Yapacak bir şey yok 😀- +1 yıl
Ne kadar cahil çok ✋
aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum, keşke eşimde sizin gibi istekli biri olsaydı, hayat o zaman çok daha iyi olurdu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşun öncesinde. Nelerden hoşlandığınızdan bahsedin
00 Yorumla Evet bende de aynı durum vardı zevk almıyorsun artık.
00 YorumlaNe kadar zamandır evlisiniz sevgililik ne kadar sürdü yaşlar kaç
00 Yorumlanasil iyi tanisinlar coklari görmeden bile evleniyorlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Esin ağzının tadını bilmiyor oralsız seks tat vermez
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir insanmis oda ya değerini bilmiyor demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun bazı taktikleri var tabi ki. Uygulayabileceğin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılVerebileceğin başka akıl var mı kızlara
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikte seks çok önemli
- +1 yıl
Bunu geç biliyoruz baska
Hep mi böyle garip geldi bana.
02 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle artık ben utanıyorum yönlendirince
+1 yılBencillik var sanırım
22 Yorumla- +1 yıl
@ufuk3030 aynen
Hımmm birbirinizin ilki misiniz?
00 YorumlaSen de bırak o zaman ne uğraşıyon
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvar mi kızlara verebilecegin bir tavsiye?
30 YorumlaOkurken üzüldüm. Geçer umarım
00 YorumlaOna fantaziler yap aklını al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCuckold daha mantıklı
10 Yorumla
+1 yılBelki cuckold a tamam der yoklasana
22 Yorumla
Soran+1 yılo kadar ileri görüşlü değil
- +1 yıl
Sen dene yavaş yavaş ısınır o canım İnan ki
Ah ah..
Çok doğru yere parmak bastın00 Yorumla