Arkadaşlar sevgilimi pantolonunun üstünden vajinasını okşayarak orgazm edebilir miyim? Daha önce yaptık ama hiç sormadım oldun mu diye ama hoşuna gidiyordu peki o 10 saniyelik zirveyi yaşaması için bu yeterli mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yıltahrik edebilirsin hosuna gider ama zor ya hani kızın bayağı azgın olması lazım ya da senin o işi gerçekten iyi ve istekli yapman lazım belki o zaman olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBence hepsinden önemli uzun yapmam gerek değil mi mesela bir 10 dk değil de 30 40 dk yeter olması için
Cevap sahibi+1 yılonu bilemem kadından kadına değişir o şekilde olamaya dabilir oladabilir belki 30-40 dk belki 15 dk
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen daha önce bu şekilde orgazm olmuştum mümkün ama bir yandan da sevişin ya da kucağına al kızı o çok tahrik edici kucakta sürtünmeyle kesin orgazm olur
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılElini içine sok çekinme😄 zaten o zevkle kızın rahatlamaya ihtiyacı olur
235 Yorumla
Soran+1 yılBakire henüz sadece okşamayla yapıyorum sence mümkün mü okşuyorum biraz da avuçluyorum çok hoşuna gidiyor orgazm olur mu sence biraz daha uzun yapsam?
Cevap sahibi+1 yılBakirse elinin değmesi yeter zaten ama doğru yere baskı yap ve kilot üzerinden daha iyi hissedilir ya o zevkle kız çok cekinmezki
Soran+1 yılÇok çekinmezki derken anlamadım
Soran+1 yılElimin değmesi yeter mi yanı orgazm olmasına peki kaç dk yapayım
Cevap sahibi+1 yılYani kız bakir diye cekiniyor olabilir ama zevke geldimi ihtiyaç olduğu için çekinmez elini soksan onu diyorumm
Soran+1 yılTamam kaç dk yapayım bunu
Cevap sahibi+1 yılBakir biri için 5dk yeter😄
Soran+1 yılTamam bu pazar buluşuyoruz istiyorsan sonrasını anlatırım sana zaten ikimiz de gizliyiz 😂
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bende bakirim o yüzden kızın halini iyi anlıyorum ya😄 şanslı valla ahaha
Soran+1 yılHahahahahah 😂😂😂
Soran+1 yılSende mi isterdin ya bilmiyorum kızlar erkekler kadar istekli değil gibi hemde daha istekli gibi anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHer şey içimizde herşey😂 patlamaya hazırda işte doğru ortam doğru partnerle olur zamanla istekli halini daha çok görürsün sadece güvenli ve rahat olduğunu hissetsin yeter içindekileri göstermesi için😄
Soran+1 yılSen nasıl hissediyorsun peki şu an bir sevgilin olsa yapmasına izin verir miydin 4 5 aylık falan
Cevap sahibi+1 yılBen. neler istemezdimkiii kesin kız arkadaşında istiyordur da sen ağırdan al yavaş yavaş açılsan daha iyi
Soran+1 yılBenim kız arkadaş istekli evet 😂 buluştuğumuzda kimsenin olmadığı bir yere gidiyoruz ben elimi atıyorum orasına o da uzanıyor ben okşuyorum onun sesleri de hoşuma gidiyor öyle geçiyor
Soran+1 yılNeler isterdin kiii
Cevap sahibi+1 yılHızlı olmasını istemezdim çünkü alışık değilim hemen olmaz😂 okşamak öpmek bunlar hoşuma giderdi vücudunu okşaman öpmen boyun bölgesi özellikle işte mesela üstünde ağırlığını verip sürtünme buda çok iyi olur😄 kıyafetlerle
Soran+1 yılEvet ona uygun biyer bulsak üstüne çıkıp sürtünmeyi istiyorum bende bu kış bir eve çıkarız ya da karanlık bir köşede yaparız zaten soyunmamıza falan gerek yok öpmeye gelince ben öperken kendimi kaybediyorum boynunu dudağını acayip öpüyorum nefes alış verişim hızlanıyor öpüp yalamak aradı bişey yapıyorum ellerim de vajinasında oluyor çok seviyor yapmayı
- +1 yıl
Bu kadar içinde yaşama istersen☺️
Cevap sahibi+1 yılİyimiş ya😑 bense hala mast şaka gibi aq😄 kız kaç yaşında
Soran+1 yıl21 girdi ben 22 olucam 5 gün sonra
Soran+1 yılSenin niye sevgilin yok ki
Cevap sahibi+1 yılİki yaş büyükmüş bendn
Soran+1 yılMast yaparken ne hayal ediyorsun merak ediyorum ya
Cevap sahibi+1 yılÇevrem çok yok hoşlandığım bir erkekte yok sanalda oluyor hep etkilendiğim hoşuma gidenler onuda ben istemiyorum sevgili olmak uzaktan ilişki iyi değil ya böyle okşayıp öpulmedikten sonra napiyim ben öyle aşkı
Cevap sahibi+1 yılZevklere giriyorsun yalnız😀
Soran+1 yılYalnız olmaz illa bir erkekle hayal ediyorsundur gördüğün vi ünlüyle falan gizlisin bari söyle de bilgilendir 😂
Cevap sahibi+1 yılBakir ve istekli bir kıza sorulmaması gereken sorular bunlar😂
Soran+1 yılYa zaten gizlisin söyle gitsin nolacakkkk
- +1 yıl
Bende merak ettim bak yaa
Cevap sahibi+1 yılÜnlüyle alakam yok bir erkek hayal ediyorum ama kafası yok😄 yank siması pek önemli değil vidoe izleyerek rahatliyorum en kısa yol oda p*rno falan değil dhaa kapalı ama şehvetli olanlardan bakirlerin seveceği türden😂 zaten eskisi gibi masttam zevk almıyorum çok artık ihtiyaç olduğunda yapıyorum gerçek partner istiyorum ya
Cevap sahibi+1 yıl@doğrulukmucesaretmii ya sen nie kaynak yapıyon dikizliyonnnn
Soran+1 yılBişey dicem mesela burdan bile olsa tanımadığın birisiyle cinsel sohbet eder miydin
Soran+1 yılBizimki gibi değil ama ilerisi biraz
Cevap sahibi+1 yılBir kez yaptım zevk alamadım ortasında engelledim😁
Pantolon üzerinden çok zor
12 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç yaşadın mı güzel değil mi onun çok hoşuna gidiyor
En yakın zamanda altında bu kız
11 Yorumla
Soran+1 yılİstesem olur ama biraz daha beklemek istiyorum şimdilik böyle idare ediyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılPantolonun üzerinden zor olur
20 YorumlaMümkün değil
02 Yorumla
Soran+1 yılKlitorisi okşama ile mümkün bence
Çok ettim :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri