Arkadaslar bunu burada sormak istemezdim ama arastirmalarim sonucu internette cevabini bulamadim. Cinselliğe düşkün bir kadınım bzi dönemler coşuyorum bilirsiniz her kadinin coştuğu bir donem olur. Evliyim fakat eşim şehir dışında oluyor cogu zaman işi gereği o zamanlar kendimi dizginlemem lazim. Klitoral orgazm oluyorum ama kendimi vajinal olarak rahatlatmak istiyorum. Denemelerim basarisiz oluyor bu konudaki en kolay yontem hangisidir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
eşin il dışındayken içine bir şey sokmadan vajinal orgazm olman çok zor. kolların kuvvetliyse normal vibratör yoksa makine tarzı alacaksın. ya da üçüncü bir şık var demiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılÜçüncü şık sensin sanirim yok sağol :))
Soran+1 yılsüpersin o zaman 3. şıkkı merak ettim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaz malzemeleri veriyorum
1 adet masaj aletleri varya titerşimli Ondan teymin et sonra vajina hasas yerine koy titremeye başla
Arka lezbiyen ya da inlemeli video aç azdırma amaçlı
sonrasında masaj aleti ile devam et o arada içine havuç kullan ya da ona benzer sert cizim
biyandan içine sokarkakken bir yandan masaj aletni kullan
100 garantili22 Yorumla
Soran+1 yılisteyince uygulamaya dökülecek cevaplar verilebiliyormuş :))
Cevap sahibi+1 yıldoğru kişiden doğru şeyleri öğrennce vajinal boşalma yaşabilirsin her konuda çekinmeden sorabilirsin
+1 yılvajınal orgazm yasamak ıcın mental olarak daha cok dusunup odaklanman gerekıyor masturbasyon yaparken (bunuda dıldo vıbrator) vs tarzı seylerle yapman gerekıyor vajınal orgazm klitoral orgazm a gore bıraz daha zordur... kafanı dagıtacak herseyden uzak durman sessız bı yerde konsantrenı daıtacak seylerden uzak durmalısın
12 Yorumla
Soran+1 yılBu cevap iyiydi dildo tarzi seyler istemiyorum aslinda yaa
- +1 yıl
vajınal orgazm olmak ıstıyorsun fakat dıldo tarzı seyler kullanmak ıstemıyorsun o zmn oncelıkle guzel bır sekılde uyarılacaksın bu vıdeo ızlerken olabılır sanal seks ıle olabılır mesajla olabılır mental olarak uyarıldıkdan sonra dıldo yerıne bu sefer parmakların konusmalı onları ıcınde ıyı kullanmalısın... burada daha acık nasıl konusabılırım ınankı bılmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçine birşey sokmadığın sürece sadece klitoral orgazm olabilirsin cajinal orgazm yaşamak istiyorsan içine bir şey sokmalısın ki tabi ki bu nimet olmamalı evinizde bulunan eşyalardan çok alternatif var mesela tabi kollarınız güçlüyse ama eğer güçsüzse vibratör almanı öneririm
32 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın son çare öyle yapacam ya da hiç yapmayıp kocamı bekleyecem.
Cevap sahibi+1 yılkocanı bekleyene kadar bence ço kkötü gelirsin abla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
43Cevap
+1 yılhttps://imgim.com/ze55j7.jpg Buda bir fikir %100 garantili orgazm :D Şaka bir yana izlediğim bir videoda vücudun en tahrik olan yerlerini uygulamalı gösteriyo onu denersen kesin sonuç elde edersin :D ;)
32 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))) fotoya güldüm dahiyane poz verme şekilleri allahım akıl fikir ver :D erojen bölgeler önemli diyorsun anlaştık :D
- +1 yıl
Heheh yok erojen bölgeler değil aslında değişik yerler buralar izlemen gerek anlatamam ama linkide burdan gönderemem hesabımı kapatırlar :D
+1 yılsen internetten bir tane vibrator al bunun yanına seni mutlu edicek bir kac ek oyuncak al oyle mutlu ve tatmin ol canını sıkma
14 Yorumla
Soran+1 yılen mantıklısı haklısın
- +1 yıl
p*rno izlemeyi unutma =) cok ateşlisin cunki
Soran+1 yılo eksik olmaz ;)
- +1 yıl
ne degişik birsey sen boyle hadi basla bakalım sana kolay gelsin
EİG deki salak arkadaş havuç demiş.
Git bir dildo ya da vibratör al internetten. Kargo getirirken gizli kutuda getirecek ve içinde ne olduğu belli olmayacak. Vibratörün titreşimi boşaltır seni.
Azgın kadın :P04 Yorumla
Soran+1 yılçıldırıciiimm ! vibratörü içime sokmak istemiyorum daha açık nasıl yazabilirim azgın olmayan erkek?
Soran+1 yılhayır havuç değil de ona yakın bir şeyler deneyebilirim. korkarım ben öyle kırılmalar falan yok kalsın istemiyorum. dildo gibi bir şey alabilirim. burdakiler yanmaya yer arıyor da azgınlık dolu cevaplarla karşılaşmadım yalnız bu güzel bir gelişme ks için :)
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılSenin durumunda çok insan var esi seyahatte olan genelde sexshoptan oyuncak diye hitap edilen aletlerden bazlarıda ihtycları doğrultusunda partner buluyor karar tamamen kişiye ait
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun yolu var sevgılımde aynıydı ayrı sehırlerdeydık çözüm oldu günde 3-4 lere çıktı ama burdan böyle detaylı konusamayız yaz bana
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim sadece parmaklarıyla yapıp yapmadığını olup olmadığını söyler misin?
Cevap sahibi+1 yılBu sekilde detaya nasıl gireyim. Tabiki parmak var ama yazsana
+1 yılkocanın penis boyuna göre vibratör alıyorsun devam ediyorsun en uygun yöntem kanıtlanmış
12 Yorumla
Soran+1 yılilişki anında kocamdan zevk alamayabilirim diye korkuyorum.
- +1 yıl
dediğim gibi kocanın penisine uygun alırsan onunkinden büyük ve kalın olmıcak ama kocanda sıkıntı olmaz
www.bdsmgifts.com/.../...r_Box_Fucking_Machine.gif
Şu tarz makineler var...06 Yorumla
Soran+1 yılheeyy bu nedir böyleeeee :)))
Soran+1 yılanladım yaa o bir anlık şaşırma efektiydi :) neler görecek bu gözler neler yaptırıyor bu seks insanlara yahu
Soran+1 yılyok canım bunu evinde temin eden yoktur sanmıyorum
Aslinda bir çok yolu var,
Kedine sexshoplardan oyucak alabilirsin...
Duşun altinda tazyikli suyla yapa bilirsin,
İyi bir p*rno film esliginde mast yapabilirsin ve bir cok sey01 Yorumla
Soran+1 yılp*rno ve masturbasyon ikisi ayrilmaz ikili zaten dildo istemiyorum ama
+1 yılbu konuda yaş tecrübemi siz hanımefendiye aktarmak büyük mutluluk
02 Yorumla
Soran+1 yılyaş ile alakası yok eşim gayet sağlıklı bu konuda kendisi yanımda olmadığı zaman rahatlamam lazım sadece.
- +1 yıl
peki siz bilirsiniz yardım etmeyi çok isterdim karar size kalıyor artık
şehir neresi bu arada?
+1 yılSexshop lardan ya da güvenilir bir internet sitesinden sağlığınıza zarar vermeyen dildo alabilirsiniz.
06 Yorumla
Soran+1 yılbunu elimle yapma şansım yok sanıyorum
- +1 yıl
O zaman sadece klitoris orgazm olur sanırım.
Soran+1 yılçok yaklaşıyorum masturbasyon yaparken hissediyorum ama sonuca ulaşamıyorum
- +1 yıl
Anladım. Sonuca ulaşabilmemiz için yeterince açıklayıcı bilgi verdim sanırım. İyi günler. 🙋🙋
Soran+1 yılteşekkürler iyi günler size de :)
- +1 yıl
Teşekkürler. Selametle 🙋🙋
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinal orgazmı içinde hissedebilme imkanın maalesef yok.
Klitoral olursun ama o yüzeysel ve yetersiz geliyor muhtemelen, eşin tatmın edebiliyorsa ne mutlu yoksa sanırım alternatif partner düşüncesine başvurmalısın, üzgünüm :(04 Yorumla
Soran+1 yılbende çok üzgünüm :(
Cevap sahibi+1 yılÜzülmene gerek yok, baktım da 5dk da baya cevap almışsın.. Belki aradığını burada dahi bulursun :D
Soran+1 yılsence aradığımı burada bulmak isteseydim gizliden yazar mıydım? özellikle evli olduğumu da vurgulamışken burdan bulma isteğimin var olduğu anlamına mı geliyor? bu mudur yani düşünce şekli?
Cevap sahibi+1 yılEvli olmak veya seçimler herşey senin elindedir, senin beyninden geçenleri bilemem.
Sadece soruna yorumlara baktım da gönüllü epey gördüm bunu söyledim, zorla birisin kucagına git demedim ki lütfen...
+1 yılÖzelciler bollaşmışş..
Sana tavsiyem bol hayal kurarak yap ve kesinlikle bişe girmesine alıştığın için seni tatmin etcek bir alet lazım onu çözmen lazım...07 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın klitoral sıkıntım olmuyor da o konuda evet haklısın
- +1 yıl
Boşalmasına boşalırsın aten rahatlayamazsın ama daha fazla
Soran+1 yılçok yaklaşıyorum hissediyorum geriliyorum fakat olamıyooorruuumm!
- +1 yıl
Hissedemiyorsunn demekki kendini tutmayı dene ya da dediğim gibi bir alet lazım sana
- +1 yıl
denedinmi :)
Soran+1 yılHayir henuz degil musait olamadim
- +1 yıl
Tamamdır yaptığında yazarsan merak ettim :)
g noktası dıye bısı var sende var mı o her kadında olmuyo vajınal orgazm
09 Yorumla
Soran+1 yılelbette var normalde eşimle ilişkide orgazm olabiliyorum
Soran+1 yıleee tamam ben de onu diyorum elle vajinal orgazm olabilir miyim diyorum. g noktasının nerde olduğunu biliyorum yani o konuda sıkıntı yok
Soran+1 yılgirişte üstte göbeğe doğru saat 1 yönü? en azından benimki orda.
Soran+1 yıl4 cm den fazla benimki. o kadar yakın olsa parmağımla halledemez miydim?
+1 yılPenis büyüklüğündeki patlıcana tırtıklı kondom tak onuda kendine
03 Yorumla
Soran+1 yılpatlıcan çok geniş olmaz mı yaa?
- +1 yıl
Küçüğü var büyüğü var senin gözün ne kadarını kestirirse artık :)
- +1 yıl
Nimetle oynamayın la hammın parça pinçik olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılwww.askdukkani.com burada bir suru yardımcı urun bulabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılkanıma giriyorsunuuuuzz!
Cevap sahibi+1 yılNiye gayet dogal bu bir suru kadın var senin gibi, millet bir suru satıs yapıyor bu sitelerden.
ya tatlim kocanla yaptina gore nasil oldunu biliyorsun neden sirdunki. ya bir dost yap ya da amuşuna göre bisey bul. :(
01 Yorumla
Soran+1 yılyaaa sorun o ya zateeen parmaklarımla nasıl olacvak diyorrruuumm
Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Bunun bir çaresi yok malesef seks shop lardan yardımcı olabilirler. Bir ihtimal.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir ihtimaall? yani kesinliği yok :)
Vibrator alma vaktin gelmiş
218 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın da eşimden nasıl saklayacağım?
Soran+1 yılfantazi yapın diyorsun? ama yok aşağılamış gibi olur kıyamam ben kocama :)
Soran+1 yılanlayışla karşılasa bile kendini kötü hisseder sanırım ben olsam hissederdim empati yapmak lazım. eşin sana elinde vibratörle böyle bir açıklama yapsaydı ne hissederdin?
Soran+1 yılkarsını da düşünürmüş deyip mükafatlandırılırdın kesin :))))
Soran+1 yılhayır bilmek ve ruhunun okşanması en doğal hakkı.
o zaman gönlüne göre seni yatakta en mutlu eden biri ile karşılaşırsın diyeyim sana :)
Soran+1 yılo zaman mutfakta aşçı olmasını da ilave olarak diliyorum :P
Soran+1 yıloooo yaş 31 di mi? 41 e kadar yolun var zor bulursun üçü bir arada :D
Soran+1 yılallahtan umut kesilmez o zaman. ama o son seçeneği sil bence sen sil :D
Soran+1 yılgüldürdün vallahi ekleme ekleme daha ekleme bir zahmet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlım ben dove sabunu dene derim ve parmaktan başka bişey sokma veya eşine bahset durumu sen yokken çok azıyorum de ne yapmalıyım felan de
04 Yorumla
Soran+1 yıldove sabunla nasıl olacak?
Cevap sahibi+1 yılmesela sulandır vajinayı ve sürt yavaşca sok zaten zamanla şekil alır sabun hem vajinayı hem temiz yapar hem sıkılaştırır taş gibi olur güzel görünüm kazandırır ;)
Soran+1 yılsıkılaştırır mı nerden uydurdun bunu yaa :) ayrıca sulandırmama sabunla kayganlık vermeme gerek yok film izlediğim zaman çözülüyor o problem
Cevap sahibi+1 yılsen dene gör aşkımm bak nasıl oluyooo denemeden yorum yapma derim ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin gelmesini bekle olayı anlat yanii olmaz böyle...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi eşinizle ilişki anında vaginal orgasmi yasayabiliyormusunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılevet beyefendi yaşıyorum.
- +1 yıl
Fakat bir çok kadın klitoral ile vaginali atı et edemez eminsiniz demi
+1 yılsakın aşırı büyük şeyler sokmaktan kaçın, aksi takdirde gerçek seksten zevk alamazsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen dildo vibratör vb şeylerin de normal ilişkiden zevk almamamı tetikler diye kullanmak istemiyorum açıkçası
- +1 yıl
daha ufak şeyler le denedin mi? mesela ne bilim fırça taraf sapı, ufak kalem gibi.. ama hijyeninde önemli canım
Soran+1 yılhayır sadece parmaklarımı kullandım
- +1 yıl
Mesela bunları da kullanabilirsin, sonuçta bir erkeğin penisinden ince şeyler...
+1 yılBasit ölçülerini kendinin belirlediği bir vibratör yeter sana
06 Yorumla
Soran+1 yıltitreşimsizler yorucu olur diye düşünüyorum ama titreşimlinin de normal ilişki açısından sağlıklı olmayacağını düşünüyorum eşimle olan ilişkimde duyrlılığı azaltmaz mı?
- +1 yıl
Maddi durumun iyi ise kolayı var seks makineleri var. Yatak şeklinde
Soran+1 yılo nedir yaa?
- +1 yıl
Yaz anlatırım
Soran+1 yılyazdım işte anlat...
- +1 yıl
Burdan mı
+1 yılYa güvenilir bir partner ya da dildo kullanmaktan başka çaren yok gibi.
03 Yorumla
Soraneşimi aldatmak istemiyorum saçmalama bu nasıl bir yol gösterme şekli?
- +1 yıl
Ben senin midenin genişliğini bilemem, vajinal orgazm için gereken neyse onu yazdım sadece, gerisi senin meşrebine kalmış.
Soran+1 yılcinselliğe düşkünüm fakat bu yazdığın meşrebime uymuyor sağol yine de.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz hadi bir cisim bulup içinize sokuyosunuz da biz şeyimizi sokacağımız ne bulalım :/
04 Yorumla
Soran+1 yılsizde alternatif daha fazla!
Cevap sahibi+1 yılElimizden başka ne alternatifimiz var
Soran+1 yılen azından sen elinle tatmin oluyorsun. bir de bu yönden bak.
Cevap sahibi+1 yılParmak veya sert bir cisim muz havuç vs gibi cisimler sizin işinizi görür tatmin eder diye düşünüyorum ama el sandığın gibi zevk vermiyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBırak klitoral veya vajinali
squirt yaşamak istermisin?04 Yorumla
Soran+1 yılbir-iki kez yaşadım zaten onu da
Cevap sahibi+1 yılYine başarırsin
sana güveniyoruz pikhachu
Soran+1 yılsquirt dediğini de masturbasyon yaparken yaşadım zaten başarırım
Cevap sahibi+1 yılSen fena takmış sin mastürbasyon a
bende yalnizim çoğu zaman. ama mastürbasyon yapmıyorum. Ya sevgilimle sevisiriz ya da mastürbasyon yapmam
ama bildiğim bir gerçek varsa squirt yaşayacak kadsr kendisini tanıyan bir kadın vajinal orgazmı nasıl olsa yasar. onun için problem degildir
Gizli Üye(36-45)+1 yıleig deki yöntemi deneyeceksen havuça kondom tak kırılır kalır filan
04 Yorumla
Soran+1 yılsağol aynen öyle denerim başka türlü tahriş eder zaten
Cevap sahibi+1 yılsıcak suda filan beklet soguk soguk keyifli olmaz
Soran+1 yılDeğişik fikirler tamam :))
Cevap sahibi+1 yılkolay gelsin :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli ama mutsuz bayanlara hizmet hattını arayın, karşınızda beni bulacaksınız, hizmette sınır yoktur, hatta kabul ederseniz üsye para veriyoruz:)
02 Yorumla
Soran+1 yılüste para verilen ilişkiye ne denir biliyorsun değil mi?
Cevap sahibi+1 yılpara kabul etmiyorsanız sizi o katogoriden çıkartıyorum. özür
+1 yılAh canim istemekle taktikle olsa bu isler
10 Yorumla
+1 yıl2 parmağını sokmayı denedin mı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO nasıl oluyor ya hiç duymadım:/
410 Yorumla
Soran+1 yıltatlım masturbasyonun içine bir şey sokmalısı işte. okşamalı olmayanı.
Cevap sahibi+1 yılYapınca bana da tatifini ver
Benimde eşim sık seyehate cıkar.
Soran+1 yılkadın dayanışması tamam :))
Cevap sahibi+1 yılTamam bekliyorum merakla benim küçük bir masaj aletim var zaten;)
Soran+1 yılNifak tohumlari atma ortaya allahin cezasi
Cevap sahibi+1 yılKime dedin?
Soran+1 yılMufukAsci midir nedir ona dedim esleriniz ne işi için seyahata gidiyor acaba diyor da insanin aklina kotu seyler getiriyor
Cevap sahibi+1 yılHahahaa iş için gidiyor o ne ya:)
+1 yılkendine bu konuda bir partner bul bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu konudaki en saçma cevap bu olsa gerek. delikli boncuk yerde kalmaz derler bilir misin? bulmak istesem bu konuda bu şekilde çare aramazdım zaten sadece masturbasyonda vajinal orgazm ı kendim yapmak istiyorum.
- +1 yıl
Ozaman yapacağın şeylerden bir tanesi, aliexpress sitesi var. oradan bir tane vibratör getirteceksin. Gizli geldiği için bu ürünler deşifre olma gibi bir durum yok.
Onunla bu ihtiyacını göreceksin.
+1 yılpartnerle alakalı bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yıleşim yanımda değil uzun süre şehir dışında işi gereği
+1 yılvibratör kullanmayı denedinmi hiç?
07 Yorumla
Soran+1 yıldenemedim ne yazık ki ama bir ara deodorant şişesi aklımdan geçmedi değil
- +1 yıl
abartma o kadar azgın karı
Soran+1 yılazgınlıkla ne alakası var masturbasyon yapan tüm kadınlar bunları deneyebiliyor zaten
- +1 yıl
hakllısın elektirkli diş fırçasınıtavsiye ederim kullananlar gayet memnunuş öyle diyorlar
Soran+1 yılonu ben de okumuştum bir yerde. denemek lazım.
- +1 yıl
kolay gelsin ama evli biri için hiç bir masturbasyon yöntemi sana vajinal orgamı yaşatamaz bence
Soran+1 yılhaklısın.
Yedek futbolcu lazim sana birtane.
016 Yorumla
Soran+1 yılyedek birini istemiyorum gizliden yazma sebebim de belki de budur ne dersin?
Soran+1 yıl2 tane gizlinin buluşma şekli nasıl olmalı?
Soran+1 yılasil kulübemdeki asil insanı yedek kulübesindeki yabancı için üzmek istemiyorum diyorum neden anlaşamıyoruz?
Soran+1 yılinan aydınlanmadım. alternatif cevaplar yerine uygulamada bana yardımcı olacak cevaplar bekliyordum ama en fazla erotik oyuncak önerisi geldi o da bana pek cazip gelmedi. ayrıca soru gayet açık kocamın olmadığı zamanlarda masturbasyon yaparken vajinal olarak orgazm olmak istemenin nesi saçma?
- +1 yıl
O sacma degil bunu buralarda sorman sacma.
Iliskiye girmeden vajinal orgazm olamayacagini bilmiyor musun?
Bir kadin sevisirken bir cok kere orgazm olur. Orgazm zevk in yuksek noktasidir bosalmak ayri seydir.
Icine ne sokarsak sok o tatmini vermeyecek. Bunlari biliyor olmalisin. Hatta bir kadin kendine hic dokunmadan bile orgazm olabilir.
Soran+1 yılbir kadının kendine dokunmadan orgazm olacağına inanıyorsun da masturbasyon yaparken orgazm olacağına neden inanmıyorsun? ayrıca son raddeye kadar geliyorum fakat son anda kolum yoruluyor devamını getiremiyorum işte burdan sonrası için bir çözüm önerisi istiyordum ben. ayrıca deneme yanılma yöntemi ile kanıtlayacağım içime bir şey sokmadan olabiliyor muyum olamıyor muyum? göreceğiz.
Soran+1 yıl15 gün var !!! evet çok kudurdum duvarlara tırmanıyorum!!! yol arıyorum ben de anlatamıyorum hala yaa :D
Soran+1 yıltamam umtumt arkadaşım tamam kırmıyorum seni tamam
Soran+1 yıluzatmasak :)
+1 yılTamamen partnerine bağlı durum.
03 Yorumla
Soran+1 yılpartnerim burada olmadığı zamanlardan bahsediyorum
- +1 yıl
Mast ile olmaz yavru. Erkek lazım
Soran+1 yılsağol yaa erkek lazım da yok işte yanımda değil yavru...
Uzmanlık alanıma giriyo :D
02 Yorumla
Soran+1 yıluzmanlık alanınla ilgili sırları açığa vurmak teoride geçerli değil mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ki şimdi eşin en kolay yol ama
10 Yorumla
+1 yılTatlım vibratör sipariş ve titremeli
04 Yorumla- +1 yıl
bence al
Soran+1 yılBu sefer gercek iliskimden zevk alamayacgim diye korkuyorum
- +1 yıl
hayır neden almayasın zaten vajınana göre alırsın asırı büyük alıpda genişleme yaptrmasın ama buda sneın hakkın penise hasret gidiyorsun geldiğinde oda seni iyice doyurur dediğin gibiyse zaten hep uzak kalıyorsunuz nereye kadar oksayıp parmaklıyacaksın
- +1 yıl
vajınal orgasm hasret gidene kadar en iyisi bu çözüm tutpda aldatacak halin yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada cevabını bulacağını mı saniyon
07 Yorumla
Soran+1 yılyanılıyor da olabilirim ama yaratıcı fikirler de gelmiyor değil hanii!
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana uyan veya kafana yatan fikirleri dene ama kendini deşifre etme sakın
Soran+1 yılmerak etme aklım hala başımda :)
Cevap sahibi+1 yılBilmem artık
Cevap sahibi+1 yılSeni de merak etmiyorum ayrıca
Soran+1 yıletmeyebilirsin gayet normal ayrıca :))
Cevap sahibi+1 yılgençlerle iyi muhabetler diliyorum
kolay gelsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılFırça sapı dene ablaa
12 Yorumla
Soran+1 yılfırça sapı mı? daha neler :)
Cevap sahibi+1 yılDenemeni tavsiye ederim bana dua edebilirsin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılTitreşimli vibratör parfüm şişesi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılO tur seyler kullanmak istemiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılİçine bir şey sokmadan nasıl vajinal olacaksın?
Soran+1 yılşimdi farkettim titreşimli vibratör parfüm şişesi mi var pes doğrusu :)
Cevap sahibi+1 yılYok onlar ayrı ayrı :)
+1 yılsalatalık dene
02 Yorumla
Soran+1 yılnimetle yapılmaz saçmalama
Soran+1 yılaslansın tamam
Titreyerek :)
10 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi