Ben bakire değilim evet bakire olupta her boku yiyen aman orama bişey olmasında arkadan işimi göreyim diyen bir çok kızdan daha namusluyum. Sizin bakire diye sevdikleriniz çok masum sanmayın yani
Baccııımm deve sormuşlar neren eğri diye o da nerem doğru ki demiş baccııımm (içimdeki seda sayan konuşan😂) Yani ne demek bu abplaaamm doğru kim kalmış baccııımm
Ben bekaret kavramına takılan bir yobaz insan değilim benim için bekaret kavramının bir önemi yok ama cinsel anlamda uyumumuzu bilmeiğim insanlada evlenmem aynı şey partnerim içinde geçerli o da uyuşamadığımızı ten uyumumuzun olmadığını düşünüyorsa evlenmeyiz çünkü kimse ömür boyu mutsuz olmak istemez.
Profilde ki yaşınız doğruysa eğer aynı zaman diliminde büyümüş bir nesil olarak artık bakireliğin bizim dönemimizde oldugu kadar önem arz ettiğini düşünmüyorum.. Tabii siz kadınlar olarak bu konuyu daha iyi bilirsiniz..
Sırf onun öğrendi diye ilişki isteyen kişi çok net çıkarcıdır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bakirlik konusu toplumların el değmemişliği yüceltmesinden ileri geliyor ve ortadogu kökenli garip bir inanıs ve burada bir taraf bencil oluyor genelde. Kendisi bakir değilse, bakiresini arıyor. Çok sacma bir düşünce zaten bu düşünce erkeklerde kadınlar üzerinde ; bekaretini bozma, namusunu alma/bozma gibi garip bir güç gösterisini gösteriyor ve toplumsal yaralar açılmasına katkı sağlıyor.
Ben bakır değilim ki kaldı ki bakır olsam bile umrumda olmazdi. Beni ilgilendiren kafasının bakır olması... erkek ne kadar bu ghakka sahipse kadın da o kadar sahiptir. Önemli olan kafasının içindekiler...
Bakire olmadığını öğrenmem fırsat kapısı açıldığı anlamına gelmezki zaten iki insan arasında duygusal ve tensel çekim oluştuysa birlikte olunur yoksa bakire değil diyip kırmızı noktalı planlar kurgulayamam 😊😊😊
Evet isterim ama çok da ısrar etmem. Bir iş arkadaşı facede beni ekledi boşandığını öğrendim usulünce aşama aşama söyledim o benden istekli çıktı hatta yaptığımız yanlış yapmasak mı dedim itiraz etti. 😀
inanın zerre kadar umurumda değil bu konu ben sevdikten sonra hiç önemi yok. bir defa bile bakirmisin demem demedim bir bayana çok aşağılayıcı ahlaksızca bir soru bence
sanırım sorudaki ilişkiden kasıt, cinsellik. Çünkü sevgilimse zaten ilişkideyizdir. Düşünce de her türlü girmek isterim ilişkiye bakire olsa da olmasa da
Bunun duygu tosarması sonucu oluşan bir durum. Sevişirim ya da sevişmem demek saçma bence. Sevişedebilirim sevişmeyede bilirim. Bende uyandırdığı his ile alakalı. Benden öncesi beni ilgilendirmez. Benden sonrası önemli.
sevgilimse zaten isterim bunun berakretle ne alakası var.. gerçi bakire biriyle pek ilişkiye girmek istemem asıl.. saçma sapan bir duygusal bağlılık oluyor. çok can sıkıkcı
Bakireyken istemiyecek miyiz onu anlamadım? Yok bunu bahane edip yanaşmıyorduda sonra ogrendimde sonra istermiyim diyorsan o ilişki orda biter yalana tahammülüm yok
Bakire olsada olmasada sevgilim olacak kız böyle bir şey istemedikçe ben böyle bir talepte bulunmam. Bu durumu bekarete bağlamak kadar saçma bir şey yok, bu tamamen karşılıklı saygıdır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elimi bile sürmem güle güle derim. Ne işim olur başkasının altına yatıp inlemiş kadınla gitsin kimin altına yattıysa onla yapmaya devam etsin.
Asla böyle bir şey yapmam ve hatta bu durum yüzünden sevgilimden ayrılırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İsterim tabii ki de, neden olmasın ki? Sonuçta senden öncesi önemli olmamalı ilişkilerde, bakire olsa iyi olurdu ama seviyorsan geçmişi sileceksin. Anı yaşayacaksın kütür kütür :)
Eski kafa denmez yaa. aslinda zinayi arttiran en onemli sey insanlarin evlenememesi. bu devirde zaten issizlik var. hadi calisiyor olsan alacagin para 2000 tl o parayla. nasil dugun yapacan nasil ev kirasi oducen nasil ev gecindircen bu devirde cocuk. nasil yapican nasil bakican. insanlar evlilikten sogdu. kimse 27- 30 a gelmeden evlenmek istemio.30 yasina kadarda yapmamak zor oluyor. birde cinselligin enguzel yasandigi yillar 20 li yaslar. o yillarids bos gecirmek hayatta cok sey kaybettiriyor. yani cok karisik bir konu Allah herkese yardim etsin herkesin gonlune gore versin
En İyi Cevaplar