Kadinlarda hafif cakir keyif olmak mucizevi etkiler yaratir. Erkekte ise ne icildigine gore degisir. Yanlis icki veya fazla alkol eteksiyonu etkiler. Raki tequika tavsiyem biradan uzak dursunlar.
20 Yorumla
+1 yılBastırılmış duyguları olan Kadın ve erkek için olumlu etkisi olur. Alkol ile gelen cesaret çiftleri tutuşturabilir ☺️
Özellikle kadınlar harikalar yaratabiliyor ❤️😁10 Yorumla
Daha rahat ve ateşli hissetmemize yardımcı olur
41 Yorumla
Alkol cinsel dürtüyü daha çok tetikler 💫
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Sadece relax olacak kadar alkol iyi etkiler ama aşırısı performansı düşürür..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılmakul mantikli herkes kapasitesi oraninda iciyorsa evet durum daha kiskirtici oluyor :)
ama altina iseyecek kusacak uyuyacak kadar icilmisse :) bu durum sadece rezalet olur.20 Yorumla alkollü insan düz yolu tutturamıyor değil ki deliği tuttursun :D oldu ki deliği tutturdu kaza bela :D delikler karıştırır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. erkeklerde ereksiyon sorunu olabilir ama kadınlar cok daha istekli ve içinden geldiği gibi olur. yani içindeki canavar ortaya cıkar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye ve alkol eşiğine göre değişen bir durum bu.
Mesela bende afrodizyak etkisi yaratıyor daha performanslı oluyorum.10 Yorumla kararında olursa (2-3 duble rakı ya da votka) harika olur. her iki taraf için. hele tekila kadını çok azdırır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. erkeklerde geç boşalma, kadınlarda ise daha rahat olma sağlıyor :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Ritim farklı olur.. bazen kısa sürer bazen çok uzun..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok az olursa iyi. Sınır aşıldığında partnerin üzerine kusmak ciddi bir olasilik olabilir.
10 Yorumla
+1 yılErken boşalmaya neden olabilir alkol sigara en çok cinsel sağlığa etki ediyor diye biliyorum
10 Yorumla
+1 yılChivas viski ise eğer mukkemmel ötesi etkiler kesinlikle 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüz yolda yürüyemez nasıl yolunu bulacak bence baya etkiler
30 Yorumla
+1 yılalkol hissiyatı azaltır
erkekte geç boşalmaya neden olabilir
erken boşalan erkeği zamanında boşalmasını sağlayabilir
kadın veya erkek farketmez daha rahat olup zevk almasına vesile olabilir10 Yorumla
+1 yılSadece atmosfer katmalı.. Sarhoş bir kadınla seks yapmaktan zevk almıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeneyemedim hiç. Nerde yeşilaycı kadın varsa beni buldu. İçirtmiyorlarda kokuyor diye. Yoksa çok isterdim sarhoş olalım kafalar güzel seks yapalım.
10 Yorumla
+1 yılPerformans düşük olur ayrica partner içmediyse alkol kokudan dolayi rahat edemez
10 YorumlaEn iyi bir bardak şarap. Biliyorsunuz ki alkol, sigara cinselliğin düşmanı. Kondisyonu iyi olan kişi iyi seks yapar. Spor çok önemli.
10 Yorumla
+1 yılKadini gevsetir bu bir gercek Ama asiri icerse erkek Olumsuz sonuc cikabilir. Enerji icecegi sart seksten once
10 Yorumla
+1 yılÖzellikle viski içildiyse daha ateşli olur ve boşalmayı da geciktirme gibi olumlu etkileri vardır
10 Yorumlakullanmiyorum ama kadinlarin votkadan cok atesli oldugunu duymustun
10 YorumlaKadınız azdırır alkol. erkekde geç boşalmaya neden olur
10 Yorumla
+1 yılVallah süper birsey oluyor, bende ki istek arzu daha bir tavan yapıyor
10 Yorumlaİk tarafından hissizlesmesini sağlar erkek geç boşalır kadın ise orgazm olmakta zorluk çeker
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Olumlu etkileri oluyor heleki bayan alkollüyken efsane diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılBir iki bira öncesinde süper olur
511 Yorumla- +1 yıl
Ah Lütfen arpa suyu karnınızı şişirecek, visky i deneyin lütfen.. visky de değil direkt chivas hatta
- +1 yıl
@Beyazkin34 içemiyorum
- +1 yıl
Kırmızı sarap, onu da içemiyorum demeyin en sevdiğinizin bu oldugunu biliyoruz..
- +1 yıl
@bigbigata alkol seven biri değilim zaten fikrimi söyledim sadece
- +1 yıl
@yflower ben varoşum 😂😂
- +1 yıl
@yflower gerekli açıklamayı yapmışsın kardeşim
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Alkol kullanmiyorum ama kotu etkiler sanirim
12 Yorumla
+1 yılGeç boşalma sağlıyor, enerji veriyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Özellikle erkeğin alması yararlı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİyi etkilemez diye düşünüyorum.
31 YorumlaGeciktirme etkisi söz konusu
10 YorumlaÇakır keyften sonrası sıkındı
10 Yorumla
+1 yılAlkol performansımı arttırıyor benim
10 YorumlaErkekler geç geliyor.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Benim performansı artırıyor..
10 Yorumla
+1 yılFazlasi bozar dozundaki alkol ucurur
10 Yorumlakadin icin super etkili... tecrubenin sesi
10 YorumlaAlınan miktara göre değişir
10 Yorumla
+1 yılBende pozitif etkiliyor.
10 YorumlaUfku acar
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAz almak iyi bile gelir, çekingenliği alir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadını iyi erkeği kötü etkiler.
10 Yorumla
+1 yılGöbek deliğine sokmak gibi heyecanlı olur 🤣
00 Yorumlayanı cok ıcmemıssem ıyı yonde etkılıyor
10 YorumlaBende erken bşlma yapıyor
10 Yorumla
+1 yılEtkiler sımsıkı taş gibi olurum
10 Yorumla
+1 yılAz bişey iyi olur tetikler bile
10 Yorumla
+1 yılKötü yönde etkiler
10 YorumlaEtkilemiyor
10 Yorumla