Seksten önce alkol kullanmak cinsel performansınızı etkiler mi?

Zil zurna sarhoş olunca kişi hem erkenden boşalır hemde sızar uyur.
Ama bir kaç kadeh alkol cinsel performansı bir nebze yukarıda tutar. Hafif Çakır keyfi iyidir.
alkol normalde enerji anlamında performansı etkilemez. çoğu öyle zannediyor.
alkol insana rahatlık verir utanma duygusunu kırar kuralcı yapıyı bozar. böylelikle daha serbest daha rahat ilişki yaşanır. bundan dolayı performans yükselttiği sanılır
rahatlık vermesi açısından az miktar içilmesi önerilir
ama dikkatli olmak lazım. eğer aşırı alınırsa bu kez dikkat dağınıklığı odaklanmaz bozukluğu ereksiyon sorunu ıslanma sorunu yaşanır.
Bu konu kişiden kişiye göre değişiyor galiba...
Ayrıca alınan alkole göre ve miktarına göre de değişiyordur. Lakin genel anlamda kendi şahsıma tadında bir rakıdan sonra daha iyi oluyor gibi geliyor. Ya da kendimizi bu konuda psikolojik olarak inandırmışta olabiliriz.
Yani tamamen psikolojiktir diye düşünüyorum.
Sexden önce alkol almak benim açıdan pek akıllı bir şey değil... Sanki bazı şeyleri görmezden gelecek gibi geliyor.. Mesela ağız kokusunu kaybetmek adına.. Ancak bu işin en erotik olması kadının ağzında çikolata eritip erkeğine öpüşürken içirmesi ile gerçekten tavan yapar.. Denemesi bedava...
Cevap
48Cevap
Hayatımda hiç alkol kullanmadım bilemeyeceğim ama kullanan arkadaşlarım performansı etkilediğini söylüyor olumlu şekilde
Alkol kullanmıyorum. O yüzden cinsel prformandım üstte iyi. 😎
Performans için değil ama keyiflenip rahatlamak için 2-3 kadeh viski iyi oluyor.
Alkolün iyi etkileri
Az miktarda alkol sosyal engelleri yumuşatıp utangaçlığı azaltabilir. Dolayısıyla insanların buluşmasını kolaylaştırır. Ayrıca erkeklerle kadınların gevşeyip birbirleriyle daha rahat sohbet etmelerini sağlar.
Benzer şekilde, biraz şarap veya kokteyl kişiyi daha romantik veya seks konusunda daha az gergin hissettirebilir. Ayrıca, küçük bir doz alkol kaygılı genç bir erkeğin zirveye ulaşma zamanını uzatabilir. Böylece çok erken gelme eğilimi veya hafif erken boşalma yaşamasıyla mücadele edebilir. Ama alkol bu durum için kesinlikle tedavi değildir.
Alkolün kötü etkileri
Maalesef, alkolün kötü etkilerinin listesi çok daha uzundur.
Alkol kişilerin yanlış kişiyle akılsızca seks yapmasını, dolayısıyla gebe kalma, enfeksiyon kapma ve evlilikte ayrılıklara neden olan ilişkilere girişmeyi daha olası kılar. Aslında, cumartesi, pazar ve pazartesi sabahları ertesi gün hapına rağbetin artması bundandır.
Alkol kişileri sarhoş eder, o yüzden uygun doğum kontrol önlemlerini almazlar.
Alkol doğmamış bebek için kötüdür. O yüzden gebelikte çok çok az içilmelidir. Bazı araştırmalar gebelikte tamamen bırakılmasını önerirler.
Alkol iktidarsızlığın (sertleşme bozukluğunun) baş nedenidir. Birçok genç erkek bunu fark etmez çünkü içkinin şehvetlerini artırdığını düşünürler. Ama Shakespeare’in dediği gibi: "Tutkuyu artırır ama performansı alıp götürür.”
Alkole kancayı takan birçok erkek alkol sonrası kalıcı iktidarsızlık yaşar ve genelde sekse ilgilerini kaybederler.
Aşırı alkol kullanımının kadında cinsel sorunlara yol açıp açmayacağı kesin değildir ama olasılıklar bazında, bazı azalan libido vakalarının aşırı alkol tüketimine bağlı olması olasıdır.
Cinsel ilişki öncesi alkol kullanmak afrodizyak etkiyi arttırsa da performansı düşürür. Kendini kontrol etmek güçleşebilir, erken boşalma olabilir, çok sarhoşsa hiç etkilenmeyebilir de yani birleşme olmaz.
şu an kullanmıyorum ama hafif çakırkeyfken daha çok hissediyorsun ve daha rahat ılımlı ve daha açık oluyorsun isteklere. ama olanlara karşı algıların daha açık oluyo bide daha istekli... boşuna milletnsarhoş olup sabahında kendini tanımadığı bi insanın yanındabyatarken bulmuyo...
Alkol alan kişi yorulduğunu hissetmez! Erken de boşalabilir geçte boşalabilir o kişiye göre değişir ama olumlu bir etkisi olabilme ihtimali daha fazla! Libidoyu kesinlikle yükseltir! Onun için hata yapma ihtimalin artar!
Hiç bilmiyorum ama eğer bir gün seks yaparsam seks öncesi bir kadeh şarap içmeyi düşünüyorum.
@nrsyh eğer ki çakır keyif olursan seks ayrı bir tutkulu oluyor ama sarhoş olurcasına bir alkol tüketimi performansı etkiler
Alkol ve türevlerini ağzıma dahi sürmediğim için bu soruyu es geçiyorum
Ancak kullananlar adına cevaplayacak olursam evet etkiler
Çakır keyifken seks daha güzel oluyor deneyin derim
Fark olduğunu hissediyorum. Bir nevi kirbacliyor gibi
Etkiler bence ben alkol alınca daha iyi sevişiyorum
@SonDildarbesii neden burdan yaz ne diceksen
@sendevefasiz tamam boş ver o zaman
@SonDildarbesii ok bb
Tabiki etkili ortamın ateşine performansa rahatlığa hepsine etkisi var
Kararında içmek gevşemeyi rahat hareket etmeyi sağlar. Performans etkilediği olmadı hiç
Yani kan akışını yavaşlattığı için haliyle etkileyebilir.
Tekilla veya viski tavsiye ederim süper enerji veriyor 👍
Kararında alınır ise libido artırır fazlası zarar eder. Kalkmaz bile 😀🤣
Çok fazla içince sıkıntı olabilir belki ama ben pek yaşamadım
selam almam ama ilişkinin süresini uzatır. Çok içerse bı haltta yapamaz
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
En İyi Cevap