Insanın seks esnasında göz kapatması, dikkatini aldığı hazza odaklamak için. Bunu sormak bile saçma. Yani yapan herkes gözünü neden kapattığını bilir zaten.
Orgazma ulaşmak için başkasını düşünen biri için de o birliktelik hayal kırıklığı olmuştur. Ten uyumsuzluğu böyle bişey işte.
Hayır. Seks yapacağım partnerimi zaten özenle seçerim, yeterince beni etkilemiştir veya tahrik ediyordur ki onla seks yapmaya karar vermişimdir zaten. Bu yüzden gidip de daha iyisini falanı filanı düşünmeyip karşımdaki insana odaklanırım. Öbür türlü aldığım zevk çok daha az olur. Üstelik öbürü kendini kandırmak gibi oluyor. Hayal ettiğim kişiyle seks yaparsam bu sefer onu düşünürüm ama başkasıylayken hayır.
Evet olabilir. Cok garip bir ikilem olsa da o an hayalini kurdugun kisiye ulasmanin zorlugu bazen insani hayal kurmaya hayallerde birlesmeye itebilir. O an sevistigin kisi ise hazzi yakalamanda zevke ulasmanda sadece bir katalizor gorevi gorur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazısı hosuna gider goz kapatır falan ama baska birini dusundugunden degildir gbime geliyor.. eşimi hayalimdede aldatmadim hic
O olmaz ya eğer böyle bişey olacaksa zaten mast yapar ya da p*rno filmi izlerim partnerimle beraberken aklımda bedenimde partnerime bağlı olur haksızlık edemem 😊
bunu yapıyorum eğer karşımdaki kadından seks anlamında yeterince istediğimi alamadıysam bana harika deneyim yasatan bir kadını düşünüp seks yapıyorum genelde
Soru ile açıklama kısmı iki farklı soru olmuş. Sorunun cevabı evet olabilir. Açıklamadaki sorunun cevabı ise büyük ihtimalle hayır olabilir çünkü insan yatakta öpüşürken bile gözlerini kapatır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beni hayal etmelerine izin veririm. Geri dönüşü hiç böyle zevk almamıştık olur 😅 ben kimleysem ona bakarım diyenlerdenim
hayır mümkün değil. seksin temelinde arzu yatar zaten. çok arzuladığınız biriyle gerçekten seks yapamıyorsanız onu hayal ederek mastürbasyon yaparsınız. ama başka birinin vücudunda hayal edemezsiniz.
Vallahi yapmıştım çok oldu seviştim kişi başka ama Hayalimdeki kişi başkaydı nöbet sevişim kişi o kişiyle aldattım �ok üzgünüm ama İstemeden oldu Yapacak bir şey yok
En İyi Cevaplar