Cinsel Yaşam Seks yaparken argo sözler kadının hoşuna gider mi? BeniYEMEpipimiYE Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Argo sözler mı tatlı sözler mi olmali? Güncellemeler+1 yıl Sever misiniz argo Seks yaparken argo sözler kadının hoşuna gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Argodan nefret ederim. 3 4 Yorumla BeniYEMEpipimiYE +1 yıl Romantik tatlı sözler mi hoşuna gider o an Yorumla BeniYEMEpipimiYE +1 yıl Evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen tatli sozler kadinin kalbini oksar dolayisiyla kadinin yaklasimi da daha hos olur. Küfür asagılama bunlar çok kaba seyler bana gore hosuna giden kadinlara da hayret ediyorum. Yorumla BeniYEMEpipimiYE +1 yıl Peki boşalma yani rahatlama olunca erkeğin seninle ilgilenmesine devam etmesi hoşuna gider mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Argodan nefret ederim.
Romantik tatlı sözler mi hoşuna gider o an
Evli misin
Aynen tatli sozler kadinin kalbini oksar dolayisiyla kadinin yaklasimi da daha hos olur. Küfür asagılama bunlar çok kaba seyler bana gore hosuna giden kadinlara da hayret ediyorum.
Peki boşalma yani rahatlama olunca erkeğin seninle ilgilenmesine devam etmesi hoşuna gider mi
Gider