3 aydır flörtlük evresindeyiz bu çocukla ben 26 o 34 yaşında ilk defa öpüştük. Dışarıdaydık 4 saat boyunca beraberdik. Konuşuyorduk arada öpmeye başladı işte arada öpüp duruyordu sonra bir ara kulağımın arkasını öpüp emdi birkaç saniyeliğine omzumu kolumu öptü sonra da dalga geçti nefes al nefes diye sizce anladı mı? 4 saat boyunca tuvalete gidemedim ordan kalkıp bir tuvalete girdim kilodum sırılsıklamdı bacaklarıma kadar inmiş çok utandım ama siyah kot giymiştim anlamış mıdır? Anladıysa ne düşünür?
Cevabın nedir?
Şöyle söyliyim büyük ihtimalle anlamıştır ve bu kişi gerçekten bu işi bilen birisi ve emin ol birlikte olmanız da fazla vakit almaz ama bu kişi seninle birlikte olursa emin ol eskisi gibi olmazsınız gibi sonuçta kişi o yaşına kadar bir düzen kuramamışsa ve seninle 4 aydır flört edip neyi ne zaman yapıcağını iyi biliyorsa bu kişiyle birlikte olduktan sonra eski ilgiyi göremezsin bu da senin kırılıcağın anlamına gelir sonuçta 4 aydır birliktesin ve ona bağlanma seviyesindesin bence dikkat et ama sadece bilen birisiyle tecrübe ediniyim dersen de emin ol iyi birşeyler olabilir bu arada dediğim gibi kesinlikle anlamıştır hatta nefes alma şeklinin değiştiğini bile hissetmiş ve evreleri de var nefes alışın demek ki baya hissettirmiş o anı sana
14 Yorumla
Soran+1 yılYani eskiden sevgilisi olmus ama nasil ne oldu tecrubesini bilmiyorum. Dedim ki ben buna eger hızlı iliski istiyorsan baskasını bul dedim cunku ben o sekilde istemiyorum diye o da oyle birsey istesem etrafta bir suru kız var ben senle istiyorum diyor. Evlenene kadar pek birsey yasamayacagını anladım ama hersey senin istedigin kadar gider dedi ama konu arada bir cinsellige geliyor. niye bu kadar konusuyorsun bu konuyu diye sorunca seni gaza getirmek icin cok cekingensin sevgili olsak acılırsın heralde diyor Boyle degisik bir iliski anlayamadım ben biraz utangacım agır gozukuyorum galiba ama 6-7kere gorustuk ilk defa opustuk Sonuncuda eger sadece cinsellik acısından dusunuyor olsa bu kadar bekler miydi 3 aydır konusuyoruz?
- +1 yıl
Şöyle söyliyim sanırsam daha önce yapmadın hiç ve bu kişi senin bunu hemen yapamıcağını biliyor ve bazıları kendilerine bağlamak ve kendisi için çabalayan kızlardan hoşlanır seninle evlense bile kesinlikle gözü dışarıda olucaktır ve bu kişi seninle birlikte olursa evlenmeden önce kesinlikle bir süre sonra seni bırakıcak bir tip ama şu an yaşı ileri seviye olduğu için kafa yapısı nedir bilemem belki de evlilik hayatına geçip bazı şeyleri evliyken devam ettiricek belki de sana adıcak tam bir konuşmanızı anlatamadığım için sadece gördüğüm kadarıyla yorum yapabiliyorum hani analtmak istersen yazabilirsin tam nasıl birisi olduğunu yoruma ya da özelden kafana göre anlat bakalım anlamaya çalışalım en kötü
Soran+1 yılOlur mesaj atsam rahatsız olur musun?
+1 yılAnlamıştır. Anlasa ne olacak yani , ne güzel işte sevgilin kendisinden gurur duymuştur. Birde çok şanslı kendisi ayrıca senin gibi biri ile çıktığı için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamamasi mumkun degil. Hem anlasa ne olacak ki? Sevgilin sonucta, sen istemesen bunlari yapamazdi sonucta.
26 Yorumla
Soran+1 yılFlort donemi daha benim hosuma gitti aslinda ama o kadar yani kendi opuyor surekli
Cevap sahibi+1 yılOpturebiliyorsan opebilirsin de sonucta, cok da flortluk bir durum kalmamis
Soran+1 yılNasıl yani sevgili gibi miyiz
Cevap sahibi+1 yılOha yani sen ciddimisin?
Soran+1 yılHala flort asamasındaki gibiyiz ustune birsey konusmadik 🙁
Cevap sahibi+1 yılSoruyu begendim kuzu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılAnlasa ne olur ya kendisi de istemese opmezdi zaten anladiysa da anlasin bunda utanacak bişey yok yani
18 Yorumla
Soran+1 yılBeni gaza getirmek icin mi optu sence yoksa istedigi icin mi
- +1 yıl
Yani ikiside olabilir daha ince ilişki yaşamış birimi
Soran+1 yılYasamıs olma ihtimali yuksek ama benim yasamadıgımı biliyor. Konuyu cok cinsellige getiriyor ben de niye boylesin diye sorunca cok cekingensin gaza getirmeye calısıyorum diyor ama evlenmeden cok birsey yapmayacagını anlıyorum diyor. Sence yine de sadece cinsellik icin beraber oluyor olabilir mi?
- +1 yıl
Senin yapmayacağını bildiği halde devam ediyor sa çok cinsellik için devam ediyor diyemem ama ısrarla konuyu oraya getirmesi kendisinin istediğini işaret eder sürekli
Soran+1 yılİste ben sevgilimle az da olsa yani seks olmasa da cinsellik isterim o da bir parcasi diyor 3 aydır hirbirsey olmadı toplam 7 kere gorusebildik zaman uymadı benim acımdan daha ilk defa opustuk omzumu kolumu falan optu. en son rahat edemedik istersen haftaya arabada daha rahat edebiliriz dedi ben de gerek yok dedim niye diye sordu ben oyle dusunuyorum dedim peki oyleyse dedi. Yani beni begeniyor bayagı goruntu olarak onu hissediyorum surekli kolumu sıkıp duruyor cok seviyorum kolunu diye sence sapkın mı yoksa normal mi?
- +1 yıl
Daha önce yapmış belli ki canı sürekli istiyor ama sen yapmadığın için içinde hep bir çekinme ve şüphe var bundan sonrasını kendin ayarlayacaksin ya Ona uyup gideceksin ya da o sana uyup kendini frenleyecek
Soran+1 yılSence ne hissediyor bana karsi? Sadece cinsellik mi anlayamiyorum :/ duzgun giden bir iliskimiz olsa birkac ay gecse en azından yavas yavas olur zaten ama birden boyle demesi hosuma gitmedi bunu ona da dedim sanki onume gorevmis gibi koyuyorsun bunu diye yo alakası yok istersen olur istemezsen olmaz dedi ama hemen ertesi gun yine soyle yapsak hosuna gider mi boyle yapsak hosuna gider mi diye soruyor anlayamıyorum yardımcı olur musun bir erkek olarak 😞
- +1 yıl
Yani tabiki daha önce yaptığı için canı sürekli istiyor ve bunu seninle de yapmak istiyor ama bir yandan da seni kirmaktan korkuyor
+1 yıltahrik oldugunu anlamıştır ama anlasada bişey degişmezki neticede sevgilin öperken böyle oluyon im bilir daha yakın temaslarda olsan neler olcak ,:))
010 Yorumla
Soran+1 yılSizce nasıl anladı tahrik olduğumu? Bide sevgili bile degiliz ki daha flort aşamasındaydı ondan benin hakkımda cok kolay diye dusunmusmudur
- +1 yıl
3 aydır görüsüyosun bazı seyler benimle cıkarmısın demeyle olmaz o orta okuldakı mevzular cocuk degilsin neticede anlamıştır tahrik oldugunu tecrübeliyse sesin degismiştir ne bileyim o an kızarmıssındır gözlerini kapatmıssındır bişleyler yapmısındır bu kolay anlasılır ama bu seni anlaması kötü bisey degil
Soran+1 yıl34 35 yasında tecrubesi var sanırım tam konuşmadım ama sevgilisi varmıs onceden. Ama birseyden sonra sanki suçüstü gibi nefes al hemen yamuldun gibi seyler demesi tuhaf geldi dedin rezil mi oldum
- +1 yıl
yok be gerilme diye ortamı yumuşatmış biraz
Soran+1 yılBeni gaza getirmek icin mi optu sence yoksa istedigi icin mi
- +1 yıl
istedigi icindir tabiki niye öpsün alımlı cekiciysen normal
Soran+1 yılBeni begeniyor söylüyor zaten ama o kadar mi sadece merak ediyorum cok fazla cinsellige geliyor konu sadece cinsel olarak mi birlikte olmak istiyor diye dusunuyorum ama bir taraftan da oyle olsa niye 3 ay beklesin bunun icin diye dusundum sen ne diyorsun?
- +1 yıl
cinselligi bu kadar büyütme tabi ileri gitmeden bazı şeyler yaşa fazlasını güvensende güvenmesende yaşama derim ilerde pişman olmamak icin neticede cinsellık dogal bişey ihtiyac ama tabi hoslandıgın bir erkek olursa onunda hoslandıgı bir kadınsan güzeldır malesef türkiyede bir algı var cinsellik olarakmı düşünüyo beni kullanıp atarsa ya iki tarafta zevk almıyomu sende bazı kurallar koy ilersii olmasın kullanıldıgını düşündügün an ayrılırsın en azından yoldan büyük yara almadan dönmüş olursun
Soran+1 yılBu kisi beni begeniyor hoslanıyorum demisti ben de fizik olarak goruntu olarak begeniyorum ama tam tanımıyorum. İyi biri oldugunu dusunuyorum ama cok yeni tanıstıgımız icin ve sık vakit geçirmediğim icin anlayamıyorum. Konu cinsellige cok baglanıyor o surekli konusuyor boyle yapsak hosuna gider mi gibilerinden. Ben de istemiyorum konusmak zamanı gelirse olur dedim. Tamam diyor ama sonra tekrar devam ediyor konusmaya. Cinsel olarak birseyler yasasam hosuma gider ama eger bir iliskimiz olucaksa ilerde bence cok erken oyle degil mi yanlıs mi dusunuyorum? Hızlı bir şekilde bunlara baslasak hızlı bir sekilde de biter bence
- +1 yıl
evet yavas yavas ozaman
+1 yılSen bozuntuya vermediysen anlamamıştır ama o kadar zevk suyunun gelmesi demek ki aranızda ten uyumunun olduğunu gösteriyor buda iyi birşey
05 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumu opuserek anlasılır mı yani iliskiyle olurduu? Yok duz durmaya calıstım
- +1 yıl
Anlaşılır el ele tutuştuğunda bile içinde şimşekler çaktırıyorsa ten uyumu budur işte onu arzuluyorsan normal bir anda bile ıslanıyorsan budur
Soran+1 yılPeki beni gaza getirmek icin mi optu sence yoksa istedigi icin mi
- +1 yıl
İstediği üçin
Soran+1 yılSık sık cinsellikten konu acınca hep geride duruyorum ondan beni gaza getirmeye calıaıyormus cok cekingenim diye :/ bu normal mi
+1 yılSırılsıklam olduğunu değil de çok zevk aldığını anlamıştır..😉
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlar neredenn
- +1 yıl
E nefesin kesilmiş ya boşuna nefes al dememiş sana ama halini merak ettim o nefesin durma anını herkeste ölmüyor 😉
+1 yılAnlamasına gerek yok zaten seni tahrik etmek için yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılYani aramızda birsey olsun diye mi? Opmek istediginden degil yani😕
- +1 yıl
Evet
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. dediğin gibi ıslandıysan devam etseydin en tatlı yerinde bırakmışsınız
04 Yorumla
Soran+1 yılHem cok yeni daha flort asaması hem de dısarısaysık
Soran+1 yılHahahahah
bunun vakti gelmiş diye düşünmüştür:) yakında level atlarsınız
020 Yorumla
Soran+1 yılSeks olmayacagını biliyor ama baska sey mi dusunur
Soran+1 yılErkekler o anda ne hisseder
Soran+1 yılBence istiyor zaten
Soran+1 yılEn azından uzun bir sure ciddi bir iliskim yoksa
Soran+1 yılCok ciddi bir iliskim olursa daha sonraları anca ya da nişanlım olursa misal yeterince ciddi bir iliskidir
Soran+1 yılYanlış mı doğru mu düşüncem?
Soran+1 yılYani ciddi bir iliski olmasa seks yapmak dogru mu
Soran+1 yılHayır yani dogru olan ne sence?
Soran+1 yılİste guven yok henuz sevgi bile cok yok sadece hoslanti
Soran+1 yılCunku hos cocuk ve opusmek ayrı o ayrı ne biliyim hos bir erkekle opusmek de haz verir bence benim yaptıgım birsey degil ama karsı cins sonucta
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlasa nolur ki çok etkilenmişsin gayet normal 😅zevk suyun akmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok fazla akmıs sorun orda rezil olmadım dimi? Yani ıslak gibi dursa kotu degil miiiii
Heyecan yaptığınızı anlamıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladı sanırım :/
+1 yılSanki şarıl şarıl mani aktı
Öpmeseymiş oda11 Yorumla
Soran+1 yılCok akmıs ben de anlamadım tuvalete girince o kadar cok oldugunu gordum cok fenaydı her yeri sildim ama pantolonda ıslaklık vardı siyah kot oldugu icin belki anlamamıstır
anlıcak tabıkıde bukadar azgın oldugunu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıll
Nefesini tutmuşsun sanırım öyle anlamıştır
08 Yorumla
Soran+1 yılAslında oyle cok belli tutmadım ki normal duruyordum
Soran+1 yıl4 saat boyunca beraberdik hic gidemedim tuvakete ben de anlamadım arada opustuk durduk omzumu kolumu opunce bide kulagımın arkasını emdi biraz oralarda da etkilenmisim hissettim ama tuvalete gidince sok oldum yani o kadar tahmin etmemistim ben de
Soran+1 yılBence bende olmaz hic olmadi kendi kendime mast yapıyorum oyle olmuyor
Soran+1 yılNeden kii
İyidir iyi tadını çıkar:)
02 Yorumla
Soran+1 yılSence beni gaza getirmek icin mi optu yoksa kendi istedigi icin mii
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çocuk mu eşek kadar herif olmuş 34 yaş
05 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Soran+1 yılNe düsünür hakkimda
Soran+1 yılYani ne gibi
+1 yılBnce onda hosuna gitmstir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlar ki duz durmaya çalıştım
- +1 yıl
Blki islklgi frketmstr
Anlamıştır kesin ne güzel baya ateşli olmuş
012 Yorumla
Soran+1 yılAma ne düşünür sizce
Soran+1 yılYani ne yapsam azar cok kolay dememis midir
Soran+1 yılOyle de cok erken degil mi böyle seyleri anlaması içiin konu hep oraya gider
Soran+1 yılYok da bu kadar kısa surede o konuya girince iliski cok hızlı gider hızlı biter diye düşünüyorum yanlış mıyım? her şeyi bir anda yasamak dogru mu ki bilmiyorum
Soran+1 yılHaklısın ama sevgi olduğuna emin degilim iste daha cok yeni haksız mıyım
Soran+1 yılYani su zamana kadar cinsellik yani dokunma etme dahil yasama diyebilir misin yani belli bir zamana kadar yoksa arada sadece hoslanti olmasina ragmen herseyi yasamaktan çekinme mi diyorsun anlamadım
Soran+1 yılSmdi cok musait degilim ama yazıcamm
Kotun da ıslanmış mıydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz
+1 yılOffff öpüimeyle o hale geldiysen
04 Yorumla
Soran+1 yılEe😞
- +1 yıl
Benim sana yapacaklarımla ne hal gelirdin tahmin edemezsin
Soran+1 yıl😄😄
- +1 yıl
😀😀🔥
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamıştır yakında sevişirsiniz
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyle dedin cok yeni daha
- +1 yıl
Yenisi kalmamış yani
Soran+1 yılO ne demek 😳
- +1 yıl
Opüşmeye koklaşmaya başlamışssın
Soran+1 yılYanlış mı yaptımm
- +1 yıl
Biraz öylemolmuş ama sende istemişssin
Soran+1 yılYa off ben de sonradan dusundum keske hemen koyvermeseydim napiyim simdi biraz uzaklastırmak istiyorum bu konudan ama o cok istekli
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya tahrik etmiş seni nasıl öptüyse artık
15 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅
Cevap sahibi+1 yılnerede tanıştınız
Soran+1 yılİnternette ortak arkadasımız vardı ordan yazdi oylebtanıstık
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun
Soran+1 yılSagol insallah canim
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamıştır bence 😂
042 Yorumla
Soran+1 yılNasıııııl
- +1 yıl
Nefes al dedigin de senin kendinden geçtiğin belli olmusturn😁
Soran+1 yılNormal duruyordum aslındaaa
- +1 yıl
Sen farketmemisin ama kendinden geçmişsin 😁
Soran+1 yılYok yaaa :(
- +1 yıl
Utanma o kadar çok tatlı olmusundur
Soran+1 yılBilmem öyle midirr? Beni gaza getirmek icin mi optu sence yoksa istedigi icin mi
- +1 yıl
Bence seni arzulamış o anda ondna öpmüş daha ilerisi ni de istemiş olabilir aslında senden
Soran+1 yılEvet oyle begendigini soyluyor hep. Ama cinsellikten konu acınca hep geride duruyorum ondan beni gaza getirmeye calıaıyormus cok cekingenim diye :/
- +1 yıl
Gaza gelirsen epey şeyler yaşarsın ne kadar hazırsın bilmem ama
Soran+1 yılSence sadece cinsellik mi konu oylesine mi takılıyor? 3 ay bunun icin bekler mi ya da birisi
- +1 yıl
Cinsellik için 2 yıl bekleywnmeri tanıyorum bekler yani elde de etmek üzere sanki
Soran+1 yılSadece cinsellik icin sevmedigi biriyle 2 yıl sevgili olan mı var😳
- +1 yıl
Var elbette ki cinsellik için neler yapan var bir bilsen birde senjn gibi zorluysa daha çok istekli yapıyor bu karşıdakini
Soran+1 yılDedi ki sadece bu niyette olsam dısarıda bir suru kız var niye sen olasın ama yine de dusunuyorum
- +1 yıl
Niye sen olacağını söyleyeyim istemeyen kız daha çekici olur her zaman
Soran+1 yılCiddi bir iliski istediginden degil yani?
- +1 yıl
Yani bence öyle eğer mesaj atarsan daha detaylı konuşabiliriz istersen tabj
Soran+1 yılÖyle derken?
- +1 yıl
Yani ciddi bir ilişki istediğinden değil sen zor kizi oynuyorsun onun için sadece buda onun hoşuna gidiyor
Soran+1 yıl35 yasında biri ciddi iliski niye istemesin ki
- +1 yıl
Hergün başka birini tatmak varken bir erkek de zor birde erkek yaşlandıkça seçici olur
Soran+1 yılBilmiyorum iki arada kaldim cok zor biri degilim sadece ne dusundugunu anlamaya calısıyorum.
Soran+1 yılMisal hoslanmadıgın bir kıza ailen hakkında bilgiler verir misin
- +1 yıl
Veririm takıldığım kişiyi bilsinler diye ama sevişmem bende kalır öperim emerim diyen hesap
Soran+1 yılHayır tam tersi. Kıza kendi ailen hakkında bilgi vermen yani nereli kaç kardeş annesi babası hakkında konusması yegenlerinin fotograflarını gondermesi gibi. Yoksa deger verdigin birine mi anlatırsın
- +1 yıl
Seviyorsam değer veriyorsam anlatırım zaten 2 yıl olduysa alışıyorsun hani biraz sevgiden çok
Soran+1 yıl2 yıl degil 2 aydan anlatmaya basladı bunları
- +1 yıl
Seni inandırmak için de yapmış olabilir yani sırf
Soran+1 yılBilmiyorum oyle yapması tuhaf en aZından resimlerini gondermesi
- +1 yıl
Tuhaf değil güven kazanmaktır bu seni elde etmesine izin ver baj ve gör neler olacak korkmuyorsan
Soran+1 yılElde etmek derken
- +1 yıl
Anladın bence de yine söyleyim ssni yatağa götürmek orda işini bitirmek gibi
Soran+1 yılSeks mi baska birsey mi? Cunku evlenmeden once yapmayacagımı biliyor kendi de dedi zaten bunu ama ben sevgilimle sınırlı da olsa bazı seyleri yasamayı isterim iliskinin bir parcası bu dedi
- +1 yıl
Seks elbette sen farkına bile varmazsın öyle bir azgın haline gelirki kendi elinle yaptirirsin erkekler de bunu bilir yanu
Soran+1 yılBen yapmaya calıssam da sanmiyorum olacagını ama yine de belli olma tabi
- +1 yıl
Bir bakmışsın kendin yatakta açmışın bacakları güvenme kendine de fazla Benc e
Soran+1 yılYok o duruma gelinir ama sonrası olmaz diye dusunuyorum. Yani ben eger istersem de o an o yapmayabilir
- +1 yıl
Yapar kaçırmaz sonuna kadar da kullanır fazla inanıyorsun baksana adam seni disar da islatmis evde neler neler yapar
Soran+1 yılIslanmam normal opusunce evde de olur ama o noktada baska turlu seyler olur seks degil
- +1 yıl
Sen benim dediklerimi yabana atma goguslerinden aşağıya doğru sana herşeyi yapabilir
Soran+1 yılEvet de ben olmayacagını soyledim
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Anlayamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekten miiiii
Evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılanlamıştır
00 Yorumla Azmk iyidr
01 Yorumla
Soran+1 yılNe dusunurr
+1 yılDurumlar nasıl?
00 Yorumla
+1 yılMaşallah
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi