Ya kötü bir özelliğim var sarılarak uyuyamıyorum. İşin sonunda uykuya dalmadan önce mutlaka g. tümü dönmem gerekiyor. Ama o ana kadar ne gerekirse yaparım , sınrım yoktur :)
neden 2 dislike geliyor? kadın keyifsiz ve hassas bir dönemde ise ; yapmaz yapmaz yani, kızlar bu kadar kıskanç olmayın gıcık oldum şu dislike veren kızlara 😑
Sevişmek illaki önemli bir ihtiyaç fakat herşey demek değildir.. Sevmek ve sevilme ihtiyacı çok daha yüksek bir ihtiyaç. Sevginin yerini, o boşluğu hiç birşey doldurmaz. O yüzden sarılarak uyumak bence çok güzel birşey..
sevişip sarılmak daha başka bişey herhalde. sevişmeden sarılıp uyuyamazsın çünkü sabaha kadar fantazısını kurarsın ve sana eziyet olur. bitir işi sarıl yat ne gerek var sabah kadar yatakta dönüp durmanın. dimi ama.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O anki isteğe bağlı. Hormonlar dürtüyorsa birkaç saatlik güzel bir ilişki kaçınılmazdır :)
Sarılarak uyumak. Her zaman sevişmede olmaz aklımız o kadar da sikimiz de değildir. Sarılmak eşleri birbirine daha çok bağlar daha çok güven verir diye düşünüyorum. Tabi bu göreceli
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bayanlarımız cinsel obje deyildir ve erkek kadınınla beraber olacaksa yatakda dudaklarını ellerinle sevip başını koynuna sokup ellerini öpüp koklaması teni'nin kokusunu içine çekmesi elleri ile gözlerini sevmesi yanaklarını sevmesi güzel sözler söyleye söyleye
Sevdiğim hiç olmadı. Eğer olsaydı bu ikisini de yapmak isterdim. Hatta ondan önce uyandığımda güzelce onu öptükten sonra oral yaparak onu uyandırmak isterdim.
En İyi Cevaplar