AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
Hayır aksine dahada yüksek olup oral tutkunudur ve oral yaparak kıvrandırma yalvartma moduna sokmayı seven kişidr 😊😊😊
Ben öyle pek zamanlık isim olmadı erken boşalma sorunum da olmayınca anca erkekten erkeğe değişir diyebilirim
Eksikliğini oral ile tamamlamaya çalışıyor olabilir
Cinsel performansla alakasi yok o adam oraya hastadirr iyice tadini almak istiyordur
45 dk oral yapan erkek zaten 10 dk da boşalır. Çünkü sevişirken dolunca birleşmeden fazla dayanamaz
45 dk oral seks yapsam o kadın zaten Nirvanyı görür 45 dk performansa gerek kalmaz
45 dk oral seksk yapan erkek kendine güveni yoktur... kadını oralla rahatlatıp işi bitimem derdinde.. içine girince işi biter
Bana kalsa doymam daha uzun isterim ama performans ilgisi yok bunun erkek kadın yeter diyene kadar çalışmalı
Partnerini daha fazla zevke getirmek için olabilir.
Bence hiç alakası kendini tutabilen erkek her türlü geç bosalir sadece partnerinle oral yaparken partnerinin aldığı zevki gördükçe devam etmek istemesinden partnerim zevk alıyorsa 60 dakikada yaparım
Uzun ya da kısa olmasını belirleyenler karakterlerdir. Oral yapmanın da farkı var. Öyle oral var ki dakikalarca yapılsa da boşalmadan durulabilir. Öylesi de var ki ilk birleşme ise genelde uzun süre dayanmak imkansız gibi bir şeydir.
Çok mast yapan erkek kadında geç boşalır yapmayan erkek erken çünkü vajina sulandıkça ve git gel oldukça salar kendini mast yapan erkek elini devamlı Sıkı tutar ve buna alışır vajina bol gelir ona
Arkadaş ne yapsak yaranamıyoruz bu karı milletine ya 😏
Olmalı tabii. 45 dk hatunu iyice zevke getirip 5 dk da boşalmak nedir yahu
nerden neler çıkarıyosunuz yahu. kısa yaparız suç uzun yaparız gene suç
Aynen Aynen ama belki adam seviyordur yalamayı öpmeyi benim gibi
Yaklaşık o kadar oral yapıyorum ama devamı o kadar sürmüyor. Ben oral ve sevişmeden daha çok zevk alıyorum
Vajinanın tadına doyamıyordur bende uzatıyorum seviyorum da
Bence mantıklı, öyle yalama manyağı değilse paspas çekmiyorsa diliyle önce onun işini görüyordur,2 dkdada kendi işini 😂😂😂
Oral seks sadece yalamak tan ibaret degi bu yüzden süresi önemli olmadığını düşünüyorum önemli olan doğru nokta doğru bölge doğru zaman yoksa yala yala dur eziyete doner
45 dakika yalanan bir kadın zevkten ağlaya ağlaya bayılır ya. sonra çağır gelsin 112
Oral uzun olduysa vajinal ilişkide uzun olmalı. Oral seviyormusun sen
Biraz uzun 15 dakika yeterli olur. Kadını ilişkiye hazırlamak için ideal
Uzun yaparım ama 45 dakika nedir ya , spa masajı gibi 😃
Performans ile alakası yoktur. Kadınına değer veren mutlu etmeyi bilen acelesi olmayan, partnerini kendinden çok düşünen kişidir bence.
Eğer kız sakso çekiyorsa çok uzun sürmemesi lazım. Ama kızı yalıyorsa. Ne kadar uzun olursa o kadar iiyi
ikiside olması ihtimali var oral pek yapmıyoruz arada arkadaşım isterse direkt yapmamı istiyor öyle zevk alıyor
Erkegin ne kullandigina bagli Kimi geciktirici hap kullanir. Kimi ugusturucu sprey ya da krem. Onu bayanlar farkedemez
espriyse komik değilse daha komik 45 dakika seks mi yok artık. esas konu açman gereken problem senin 45 dakika oraldan sonra hala ayık olman.
Seviyor da olabilir. İlla cinsel performansı düşük olacak diye bir şey yok. 1 saat oral yapıp aklını başından alınca performansı mı düşük, almasa ve performansı cidden düşük olsa ıy ne kadar kötüsün yatakta. Nasıl yaransın bu adam?
düşük olmaya bilir orali severdir ondan uzun yaladır bunun arkasında performans da iyi ise ne güzel
Hayır dişisini düşünüyor erkek öncelikle orgazm denizinde yüzdürmek adına uzun tutuyor
Nedennyaptigi onemli zevk aldigi icin yapiyorsa sorun yok
bu şekilde kurallar olmazki. adam sadece seviyor belki.
bazısı sevdiğinden bazısı da açığı kapatmak için yapar
Düşük değildir. Bu bencil olmadığını gösterir. Hem ayrıca kadında oralı 5 dk yapmamalı. Orallar uzun olmalı
Kendimi iyi hissetmediğim zamanlar evet uzun tutuyorum
tabiki vajinanın verdiği hazzı hiç bir şey vermez ama 45 dakika süren oral seks normal seksde 10 dakika sürmez.
Hayir cinsel performans 15 20 dakka arasi değişiktir
Abla o dakka ne öyle 45 dk kahkaha attım 🤣🤣
Benim 1 saati geçtiği çok olmuştur
Hayır partnerinin zevk almasını daha fazla önemsiyordur.
Çok vahim çok tehlikeli bir durum dikkat etmek lazim
O erkek hem ağzının tadını biliyor hem de kadınının zevk almasına önem veriyor demektir.
Oral seks ile doyuma ulaştıysa performansı etkileyebilir
iki duvar arasındaki kişden bize ne zenginin parası züğürtün , en esi misal gibi derim
Çok fazla 45 dakika zaten bayan partnerim 15. ci dakikada boşalıyor
45 45 90 o neymiş yav öyle futbol maçı mı sergiliyoruz. :d
Vallahi sevgili orkide Ben hep diyorum ki bu Oral Seksi uzun tutacağım diyorum fakat iş oraya geldiğinde 2 Dil atıyorum bundan sonra Kendimi tutamıyorum bir bakmışım kadının üstünde demleniyorum
gereğini yapamadığı için ön sevişmeyi uzun tutuyor desene
bende yarım saat emer yalarım ama bir o kadar da gel git
Hayır sevdiği için bence
bilmem ki performansta doyuramadı mı seni düşük vasat mı kaldı
bir 25-30 dk meme vajina yaladım. Hatunum da ben de daha fazlasını istiyoruz ama dayanamıyor hemen içime gir diyor.
Ben partnerimin yeter artık gir diyene kadar yaparım
Ben partnerime doyamiyorum o sekilde orgazm oluşunu hissetmek kadar zevk veren birsey yok
Kıvama getirmek ve kadınını delirtmek için yapılan antrenmandir
Ağzının tadını biliyordur.
Bunda doğru orantı araman yanlış olur, mesela benim dilim uyuşana kadar yapıyorum uyuşmasa 2 saat daha yapıcam :)
oral her ne kadar seksle ilgili olsada git gelle arasında çok fark var temiz bakımlı bide tadı başkaysa 45 dk değil 1 saat olur yani yalamak emmek farklı git gel olayı farklı
Herşeyden de bir yrrk çıkarmasanız olmazddı zaten