Hayır kadına olan doyumsuzluğudur.. Çünkü bakımlı ve temiz bir kadına oral seks yapmak kaymaklı ekmek kadayıfı yemek kadar zevklidir.. Onu kim söylüyorsa çok yanılıyor.. Hemen girip gelgitle bir anda boşalan erkek biraz sorumludur..
Lütfen lütfen lütfen hayır hayır hayır lütfen öyle düşünmeyin. Şu an beni anlatıyorsunuz biliyormusunuz, @beyazorkidem ben de birlikte olduğum kadına en az bir saat oral sexs uyguluyorum. Bu benim cinsel performansımın düşük olduğu anlamına gelmez. Bu tamamen partnerimi cinsel arzuya doyurmaktır. Ne kadar çok kadın var biliyormusunuz, benim gibi bir erkek ile sexs yapmak isteyen, öncelikle şunu belirtmek istiyorum. @beyazorkidem oral sexs konusuna gelince bu bende taaa ki, çocukluğumdan gelen bir haz alma duygusu. HİÇ unutmuyorum ben daha 12. 13. Yaşlarındayken kendimden çok büyük 18. 19 yaşında kızın amcığını yalardım. Bunu bir yerde görmedim. O zamanlar bir küçük bir köyde yaşıyordum. Çok meyve araçlarımız vardı, armut meyveleri dalından olduğu zaman yere düşerdi, ve armutu kızın amcığına sürerdim sonra onu yerdim. Yani oral sexs benim olmazsa olmazıdır. Daha sonra yaşım ilerledikçe oral sexsin ne kadar önemli olduğunun farkına vardım. Çünkü oral sexs yapılmadan yapılan bir çok yazı dizisi okudum. Ve kadınların oral yapılmadan yapılan sexsin acı hissettiklerini okudum. Oral sexsin ne kadar önemli olduğunu burada anlamış oldum. Bir doyurmanın en iyi yönteminin oral sexs olduğunun farkına vardım. Bu konuda oldukça fazla tecrübe sahibiyim. Bir kadını organzm etmek Gerçekten çok zordur. Bu tamamen bir erkeğin tecrübesine bağlı bir konudur. Yaptığım sexsi asla oldu bittiye getirmem. Önemli olan benim için birlikte olduğum partnerlerimin, organzm olmasıdır. Mutlu olmasıdır. Bunun için ne gerekiyorsa onu yaparım. Teşekkür ederim böyle bir soru sorduğunuz için.
Fazlası vardır. Bu kadar uzun süre oral seks yapabilen adam, bunu keyifle yapıyordur zorla değil ya sa yapayım da bitsin mantığı yoktur. Cinsel performansı daha da iyidir kesin
Oralda bayılıyorum yalarken hatunun kafama bastırıp belini kaldırmaya çalışmasına :) böyle o inlemelerin arasında titrediğini gördükçe dilimi içeri daldırasım geliyor daha fazla :) ve en bayıldığımda oral seks sırasında orgazm olurken kasılmadan biraz önce yalvarırım sok şunu artık içime diye yalvarması ;) ama belini sabitleyip ellerimle bir posta orgazm ederim bazen kafamı da bacaklarının arasına sıkıştırır :) cinsel performansa gelince hiç durmadan 20dk oldu en fazla direk vajina içerisinde. Arada mola vererek de maksimum 1 saat oldu :) (not:20 dakika boyunca full taş gibiydi :)
Vajina, kendi kendini temizleyebilen bir organ. Vajinada sürekli olarak bulunan salgılar, bakterileri öldürmeye yönelik lökositleri ve bazı iyi huylu bakterileri içeriyor. Böylece vajina hiçbir şey yapılmasa da temiz kalabiliyor. Sabun ya da kozmetik ürünler ile vajinayı temizlemek, içerisindeki sağlıklı bakterileri yok ederek pelvik inflamatuvar bozukluğuna, bakteriyel vajinoza ve diğer sağlık sorunlarına neden olabilir... Yani adam mikrop emmiyormuş canikom.
Cok uzun suren oral. ve iliski bazen bikkinlik. hissi verir herseyi tadinda yemek. lazim tipki tatliyi cok yersen bikarsin ama az yediginde tekrar istersin oyle bisey iste
Erkeklerin genel sorunu zaten erken boşalma ama çoğu kadın ilşki esnasında bundan dolayı orgazm olamıyor ama oral veya 69 yaparak süreyi uzatıp kadına harika bir mutluluk orgazm yaşatabiliyorsa erkek isterse 2 dakika sonra boşalsın yeterki kadın mutlu sona ulaşsın.
Vayyy zekice ihtimalli farkındalık.. Olabilir, erken boşalmak yerine bunu tercih edebilir.. Performansı düşüktür olabilir.. Zamanı boldur.. Partneri oral aşığıdır.. Neden olmasın.. Bosver in kizlar mutluluğu yakaladığınizda sorgulamayın... 😛
Hayır kadına olan doyumsuzluğudur.. Çünkü bakımlı ve temiz bir kadına oral seks yapmak kaymaklı ekmek kadayıfı yemek kadar zevklidir.. Onu kim söylüyorsa çok yanılıyor. Ben hayat kadınına gittiğimde benim bakımlı olduğumu anladı ve 10 dakika oral yaptık
@albydrop başkaları adına karar vermeye ne de bayılıyorsunuz.. tatmadığımı kim söyledi? Kişisel zevkin uğruna başkasının zarar görme ihtimalini neden elimde tutayım ki?
Bu arada vücudun en fazla bakteri toplayan kısmı ağızdir.. vajinadaki bakteri agizdakinden çok çok daha azdır.. dudaktan öpüşme ile alınan bakteri oral seksten aşırı fazladir 👍
Ama demekki o esnada iyice dolmuş. Ben 20 dakika ortalama ön sevişmeden sonra 30 dakika gibi bir süre de seks yapıyorum. Ama işin incelikleri var. Örneğin sevişmeye başlamadan önce masturbasyonla boşalıp, öyle sevişirim
45 dakika oral seks yapan erkek o anlarda zaten mutluluktan sürecin de keyfini yaşar. Cinsel birleşme öncesi de uyarılmış ve zirve yapmış hale gelir. Dolayısı ile ordan sonrası boşalması erken değil, 45 + uzatmaları oynamış kabul edilmelidir.
karşımdakinin kadınlığını hissetmesi onu delirtmek için uzun süren oral (karşımdakinin tercihine göre) ve sonrasında saatlerce süren bir seksi tercih ederim kendimce performans düşüklüğü değil karşındakine verdiği önemi gösterir ama tabi bazıları da düşük olduğu için bu şekilde geçiştirmek için bir araç olarak kullanabilir bunu
Partnere doyamiyordur birde her şeyi ile lezzetli bir hatun ise iki saat bile az gelir.. Bu bilimsel yapılan araştırma sonucu bakımlı, temiz ve istekli kadına erkek hiç bir zaman doyamiyormuş... Birde boşalınca tutkuda sönüyor ya erkek onu geç yaşamaya bakıyor...
Bence değildir partnerini dahada mutlu etme yolundadır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1 saat fazla. 15 20 dakika ilk orgazm için yeterli, dilini sadece konuşurken iyi kullananlardan değilim, o kadın inleyerek orgazm olduktan sonra sıra asıl performansta. Bak onu istediğim kadar uzun tutarım işte, süreye bakmaksızın. Finally, 1 saat oral gereksiz. Sen sıkılmaz mısın 1 saat?
Bu kadar insanin burada toplanıp bu bilimsel konuda beyim fırtınası çevirmesine hayran kaldım. Bende diyorum biz ülke olarak neden gerideyiz. Meğer oyle değilmiş. Kafa kafaya verip çok önemli konulara açıklık getiriyormuşuz. Tüüü bana...
erkek 45 dakika boyunca oral sekste zaten beyin olarak biter biran önce amma girsemde o ateşi hisedip patlasam der ama olaki erkek kendini sıkar veya geciktirici kullanırsa ozaman dahada uzatabilir
Performanstan bağımsız bence bu konu. Uzun tutması partnerine olan bağlılığını ve hayranlığını anlatır. Bayılmadığın birine uzun uzadıya oral yapamazsın çünkü
Hayır kesinlikle düşük değil. Ben başkasını bilemem. En az bir saat oral sexs uyguluyorum. Bir o kadar da vajinanın içine penisimi girip çıkmasını sağlıyorum.
kendi mutluluğu kadar kadını önemsiyor olabilir tabi belkide eksikliğini bu şekilde kapamak istiyordur.. ancak bu kadar süreden sonra adamın etkisi de kadın üzerinde artar bence..
kimi performansını örtmek için yapar kimi zevkten yapar.. açıkcası oral düşkünü hastası biri olarak.. dk ile sınırlamak yalnış olur.. güne bile yayabilirsin bence
Oral seksin de bir sınırı vardıreğer o kadar uzatiyorsa muhtemelen erken boşalma sorunu vardir. Ama bu durumda bile guzel en azindan partnerinin ihtiyacina gore hareket edebikiyor demektir. Yoksa girdi çıkti hoppp 🤭
Kendimden pay biçicem ben oral sezi uzun tutmayı seviyorum çünkü partnerimin çıldırışı çok hoşuma gidiyor ve onunda çok hoşuna gidiyor Cinsel performansa gelincede 1. Post 20dk 2. Be 3. Süreleri daha uzun 1 e göre bilirsiniz bu rakam düşükse bişy diyemem
Oral uzunsa daha fazla cinsel performans gerekir diye düşünüyorum çünkü oraldan alınan zevk ile uzun bir ilişki birleştiğinde hazzın son noktasına gelinir
Bir o kadar olamaz doğal yollarla. Ama oralı sevmek uzatmak ayrı birşey kadını dilinin ucunda o şekilde hissetmek kıvranmasını görmek çok heyecan verici
Ben daha farklı bir pencereden bakıp, erkeğinin oral yapmasına 1 saat boyunca izin veren, ve erkeğinin içine girmesi için bir saat çıldıran bir kadın acaba onun sadece oral yapmasını ve içeri girmesini istemiyor mudur?
En İyi Cevaplar