+1 yılSen sanırım cok tecrübeliisn
Esini begenmedigine göre
Bilmiyorum begenmiyorsan
Sen yönet onu ya da
Söyle böyle yanasma bana de
Bilmiyorum bı evlilik bozulursa
Nedenç sen olursun bak
Evliligini kurtarmalıısn
Anlasılan erkek biraz tecrübesiz olabilir beceriksiz olabilir bınlar hepai konusarak hal olan seyler
Sen istediigni dile getirmessen nerden anlasin senşn düsüncelerini
Esinden sen cok sogumussun anlasılan
Akısına bırak
Bunalımda gibi geldin bana
Kac yıllık evliisin peki
Size kisa bir ayrılık gerekli
İş özlem olussun aranizda84 Yorumla
Soran+1 yılİstediklerimi söylüyorum da çok salak galiba anlamıyor ya da işine gelmiyor.
- +1 yıl
boyle kadınlar kaldımıya
- +1 yıl
Soylari tükenmedi vardir😂
- +1 yıl
ahh ah ıcmı cekmeklazım sımdı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuh. uykun gelse de yap işte nolcak
10 Yorumla
Bunun için sevişme bakanlığından yazılı onay almanız gerekiyor
10 Yorumla
eşine sexy kıyafetler giydir :D
110 Yorumla
Soran+1 yıl😆😅😂
Soran+1 yılKırmızı don giydirmiştim zaten. Ahaha.
Soran+1 yılAma nasıl tatlı görmen lazım.
Soran+1 yılŞaka değil. Eşim yakışıklı ve çok tatlı birisidir. Bir de poposu var evlere şenlik. Bisikletle yapmış maşallah.
Soran+1 yılBir keresinde burda paylaşmıştım. 😆😅🤣
Soran+1 yılMillet enişte de erik gibi kütür kütür Maşallah falan demişti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
+1 yılBeceriksizlik diye bir şey yok.
Sırf bu yüzden onlarca adamın psikolojisine kan doğradınız.
Sadece birbiri ile uyuşmayan iki adet ten var.
Hani birbirine dokunduğunda birbirinden tahrik olmayan, sarılıp uyuyamadığınız..
Sevişme isteğin geri gelmeyecek o adamla.
Zaten o da senden tahrik olmuyor.
İnsani ilkel duygularınızla değil, toplum tabuları ve baskıları yüzünden evlendiniz çünkü.
Yaşım geldi evleneyim, zengin koca buldum evleneyim, memesi büyük karı buldum evleneyim vs vs diye eş seçerseniz, dört duvar arasında böyle işe yaramaz insanlar olursunuz birbiriniz için.
Bu konuda bu ülkenin insanı cahil olduğunu bile anlamayacak kapasitede işte..26 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarınız çok doğru ama ben o şekilde evlenen biri değilim. Ondan çok tahrik oluyordum. O yüzden onu seçtim. Ama ilk geceden beri bana fazla saldırgan davranması, her ilişkide canımı acıtması, erken boşalması, zihin kas koordinasyonu yokmuş gibi değişik değişik hareketler yapması, paronayak gibi davranması, ne bileyim tuhaf anlam veremediğim şeyler... Ben istesem o her zaman dünden razı sevişmeye.. ama çok yavaş ilerliyor gerçekten aşırı acemi... Dediğiniz gibi ten uyumsuzluğu da olabilir ama beceriksizlik de çok var. İkisi bir arada katlanılmaz oluyor. Yüzde yüz ten uyumsuzluğu da demiyorum. Bizi bu hale getiren başka bir sürü sebepler de oldu.
Soran+1 yılÜstelik ben onun yüzüne vurmuyorum. Hatta yeri geliyor o kendinden kaynaklanan sorunlarda bazen beni suçluyor bazen kendisini telafi edici şeyler söylüyor ben hiç önemli olmadığını söylüyorum. Açıklama yapmak zorunda olmadığını, zamanla düzeleceğini söylüyorum. Ona hiçbir şey yansıtmıyorum.
- +1 yıl
Senden yana var, ama ondan yana yok galiba..
Soran+1 yılYazdığınızı anlamadım.
- +1 yıl
ten uyumundan bahsediyorum.
Soran+1 yılBen ona dokunmaktan asla rahatsız olmuyorum ama sevişme tarzı beni bunalıma sokuyor bilmiyorum ya anlatamıyorum. Ten uyumsuzluğu bir ihtimal. Emin olamıyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi eksikliği ve ciddi orgazm sorunu yüzünden seksten iyice soğudun. Artık her ilişkide orgazm olamadığın için bilinçaltına cinseliğe karşı önyargıların oluşmuş. Bilinçaltın devamlı sana zaten orgamz olamıyorsan, sadece eşini tatmin etmek için sevilmiş gibi yapmaktan artık sıkılmadın mı diye sana olumsuz telkinlerde bulunuyor. Sende artık ilişkiden zevk alamadığın için gergin ve mutsuz oluyorsun.
Artık orgazm sorununu çözüp eşinle mutlu olmak istiyorsun. Ayrıca ilişkide orgazm olamadığın için devamlı mast yapıyırsun. Mastla bile tam orgazm olup tam rahatlıyamadığın için gerginlik devam ediyor. Buna bir çözüm istiyorsun değil mi? 😄😄
Ama çözüm dersen tabi ki var.15 Yorumla
Soran+1 yılMast yapmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılMasraf yapmıyorsun peki istek ne durumda. Sanırım tamamen seksten soğudun değil mi?
Bu ciddi bir sorun. Bu bir ihtiyaçtır ve her bayanın bu ihtiyacını karşılaması lazım. Buna çözüm istermisin bakalım
Cevap sahibi+1 yılÇok etkili bir öneri istersen dönersin gizlicik 😊
Cevap sahibi+1 yılEvet gizlicik😄😄
Cevap sahibi+1 yılÇözüm istersen bir önerim olabilir
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu zorla olacak bir olgu değil. Buna benzer konular olduğunda hep uyarıyorum insanları; evlenmeden önce onun her yönünü tanımaya çalışın diye fakat bizim gibi geri kaçmış ülkelerde biraz karşılansa da böyle sorunlar olabiliyor. Bu nedenle evleneceğiz kişiyi tanımadan evlenmeyin bence. Sizin durumunuz için pek bir şey diyemesem de düşünce yapınızı biraz değiştirebilirsiniz, misal o beceriksiz ise siz ona bir şeyler öğretmeye çalışın mesela? Ters teper diye korkmayın. Belki tam tersi size olan ilgisi daha da artacak.
10 Yorumla
+1 yılTürk milleti olarak sorunumuzu olan kişiyle konuşmak yerine derdimizi başkalarına anlatmak artık bir alışkanlık oldu iki kişinin halledemediği işi üçüncü kişi ya da dördüncü kişiler nasıl halletsin değerli hanımefendi hayatımızda her türlü konuyu iyi kötü olumlu olumsuz önce eşimizle paylaşmamız lazım diye düşünüyorum psikiyatristlerin söylediği de budur önce eşinizle konuşacaksınız ya da eşiniz sizle konuşacak.
Belki cinsel hayat seansları bile alabilirsiniz.
Ama önce beraber konuşup çözmek en mantıklısı10 YorumlaArtık dayanamıyorum patlama noktasına geldim al benden de o kadar. 8 yıl sevgililik döneminin ardından evlendim ve şu an 1 yıllık evliyim. Ilk günden beri doğru düzgün ilişkiye giremiyoruz cicim aylarındayız ve ayda 2 defa ilişkiye ya giriyoruz ya girmiyoruz eşim çok Isteksiz çünkü ilişkiyi sıradan olarak görüyor olmasada olur diyor sırf ben istiyorum diye ayda iki defa ilişkiye giriyor ondada ben zevk alıyorum artık bu durumdan dolayı piskolojim bozuldu bende zevk almamaya basladim ve gözlerim dışarı kaymaya başlıyor sanki eşimi cinsel anlamda aldatacakmışım gibi oluyor haklıyım da bir insan ilişkiden zevk almaz mi bir insanin vücudunun zevk aldığı yerler olmaz mı ya kendi vajinasına bile dokunamayan biri ile ilişkiye girmeye çalışıyorum artık bıktım böyle asi hırçın arzulu fanteziye açık bir kadına hasret kaldım hiç bir fantezimi gerceklestiremiyorum kendimi Arayis içine soktum
00 Yorumla
+1 yılbir konuya aciklik getirelim
Sen esinden sogumussun.
Sana erkekligini hissettirememis.
Yataktaki erkeklikten bahsetmiyorum normal yasantinizda bile onu erkegin olarak gormuyorsun.
Dogrumuyum bu dusuncemde18 Yorumla
Soran+1 yılErkeğim olarak görmüyorum değil de hissettirmemesi desek daha doğru olur.
- +1 yıl
Tamam ayni sey.
Sends seks istiyorsun bu seks yapacagin kiside esin olsun istiyorsun fakat tam o noktada
Esin olan erkekde birseyler eksik geliyor sana - +1 yıl
Agrili bir iliski yaşatiyor olabilirmi
Soran+1 yılEvet aynen öyle.
Soran+1 yılAğrılı da yaşatıyor. Eksik de geliyor.
- +1 yıl
Peki
Esinle seks yaparken kontrolun sende olmasini istermisin?
ya da esin bu durumda senin hakkindaki dusuncesinden rahatsiz olurmusun
Soran+1 yılHayır eşim öyle düşünecek biri değil.
- +1 yıl
Oyle dusunecek biri degil derken
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel soğuma normal değildir. Bişeyler yapmalısınız
12 Yorumla
Soran+1 yılYa o kadar kötü sevişiyor ki artık onunla sevişmeyi gururuma yediremiyorum. Her konuda o kadar beceriksiz ki sanki onunla sevişirsem öz çocuğumla sevişecekmiş gibi hissediyorum. Zaten düşüncesi bile direkt uykumu getiriyor. Sanırım bunalımdayım.
Cevap sahibi+1 yılBunun üstesinden tek başına gelemezsin ki. Seni suçlayamam makine de değiliz ki. Bunu konuşarak ve kabuğunuzu kırarak çözmelisinz. Öncesinde seni heycanlandıran şeyleri eşine söyle. Yani eşini yönlendir. Tabi sende ne istediğini bilmelisin
Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. Cinselligi yine kesfetmen lazim
Biriyle yap derim de evlisin ihanete girer die diemiom ama evde kendi kendine ne kadar kesfedebilirsin orasi da ayri
Ama iste tekrar heyecanini haz noktalarini kesfe cikman lazim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde eşinin işi bilip seni doyurması lazım ama bu olmuyormuş maalesef çoğu erkek senin gibi istekli kız ister ki zevkin doruklarına çıksın. Seninki işi bilmiyorsa moral bozma sen direksiyonu eline al sen yönlendir onu yatakta patron sen ol o şekilde psikolojinide hazırla ona göre seviş daha çok zevk alacaksındır
00 Yorumlasen çok ateşlisin o biraz ruhsuz gibi sanki öyle mi
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu da bir neden.
Tam sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama erkek tatmin etmesi gerekir bence. Yani erken boşalma olabilir ya da seks sırasında sadece kendini düşünüyor olabilir. Bence bir konuşun kendisiyle konuyu olmuyorsa da boşanın gitsin.
00 Yorumla
+1 yılİnsan eşine bakınca onu arzulamalı. Sadece cinsellikten bahsetmiyorum her konuda arzulamalı sevgi, aşk, heyecan ama sizde yok sanırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa o kadar kötü sevişiyor ki artık onunla sevişmeyi gururuma yediremiyorum. Her konuda o kadar beceriksiz ki sanki onunla sevişirsem öz çocuğumla sevişecekmiş gibi hissediyorum. Zaten düşüncesi bile direkt uykumu getiriyor. Sanırım bunalımdayım.
- +1 yıl
Ama bunları evlenmedende farkedebilirdiniz? Bence bunalımdasınız piskolojik birşey gibi geldi bana
Soran+1 yılEvlenmeden önce ona karşı böyle değildim.
+1 yılO işi unut adama yol ver eline bile dokunsa vicudunda bir şeyler olur göklere çıkarsın heyecan bitmiş sizinki vaşka bşr şey
10 YorumlaAdamı seksten soğutmuşsun. Daha çok antreman yapması lazım. Ama senin üstünde sevişirken ilgisini başka yöne versin. Düzenli uyku şart
10 Yorumla
+1 yılGiden gelmez
Geri dönmez
Bilmiyorsun yavrucağımmm...11 Yorumla- +1 yıl
Olmayacak olsa da geçici olacak
+1 yılOnunla başka hayallere dal istekle ir en azından fantaziler inde başka olur detayları cok
10 YorumlaAnüs bölgeaini yalamayı dene 1. Posta geçtikten 5 - 10 dk sonra ilk postadan sonra biraz zaman ver dinlensin o arada göğüs bölsesini oksayarak lafa tut
01 YorumlaSenin değil onun birşey yapması lazım gibi geldi bana
10 Yorumla
+1 yılDemek ki sorun sen de değil eşinde.. Ona bu konuda eğitim almasını söyle.
00 Yorumla
+1 yılAranızda yaşadığınız çok etkilendiğiniz olayların devamı bence düşüncenizde bilinç altı duygu beyinden kaynaklı.. size yaşattığı sanırım acılar var
00 Yorumla
+1 yılSanırım sizin ten uyumunuz yok. Olsaydı kaçmazdın bunun önüne geçemezsin
00 Yorumla
+1 yılSanal konuş sende sonra başkası gibi hayal kur zevk alırsın
00 Yorumlasaka yapiyorsun evli olup bir kac aydi sexs yapmadan nasil duruyorsunuz
10 YorumlaSen eşini eş olarak sevgili olarak semiyorsun, dost, arkadaş, insanlığı yüzünden seviyorsun...
00 Yorumla
+1 yılBence bir uzmandan yardım almalısınız. Psikolog ya da aile terapisti olabilir
00 Yorumla
+1 yıleşini seviyormusun gerçekten ilk önemli olan bu
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum.
- +1 yıl
o zaman ondan ilgiyi esirgeme hakkına giriyorsun çünkü erkek kadın için kadında erkek için yaratılmıştır.
Sen ondan kaçarsan O da gider başka kadına bulur
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi şeyleri kötü yapıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılYanaşması, teklif etmesi, ilişkiye geçiş anını zamanlayamaması, erken şey olması, ilişki sonrası kendi beceriksizliğini ben bir şey demediğim halde bana mal etmesi, ilişkiden sonra yanımda durmaya bile utanması ama sonra kendi kendine bana söylenmesi, yok ben hareketsiz duruyormuşum falan, beni hiç teşvik etmiyor ki.
- +1 yıl
Abla aslında bir yolu var ama çok ayıp
Soran+1 yılNedir?
- +1 yıl
Seni sevişirken izlemeli
Ayni durum bizdede vardi ayrildik ama ayriligimiz bu sebep degildi
00 YorumlaSevişme isteği değil sen adamı istemiyorsun bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak seksten soğudum.
+1 yılDegısıklık lazım ama kendını mast a fazla mı alıstırdın
00 Yorumla
+1 yılAnlatılması yaşaması zor sana vurmam lazım isteğinin geri gelmesi için
00 Yorumla
+1 yılSanirim muhafazakar bir kadınsın ne zamandır böylesin eşinin yaptığı bir şey senin psikilojini etkilemiş
00 YorumlaSoğumana neden olan nedir ki beceriksizlik dediğin biraz açar mısın eşin bu konuda fazla isteksiz sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes ilişki uzmanı olmuş :D
valla benim sana diyeceğim, şu saatten sonra ya ilişkiyi unutacaksın ya da aldatacaksın. o adamla daha yapamazsın sen :D00 Yorumla
+1 yılSen dominat ol o yatsin ve ona ondan istekdiwrini yap inan donusu muhtesem olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaskasıyle sanalda olsa dene ısteklen arzulan belkı acılırsın vermek ıstıceksın cunkı ıcıne ıstıceksın. takıple
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne yaparsan yap o istek gelmeyecek
14 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin nasıl sevişiyor anlatırmısın?
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen yap ona izin verme hakimiyet sende olsun mesela ellerini felan bağla kendi istediğin gibi yap belliki seni anlamıyor
Cevap sahibi+1 yılÖncesinde libidonu yükselt ö.. den ayrıntılı konuşuruz istersen tabi
Soran+1 yılÖzelsin zaten istersen yazabilirsin burdan.
Cevap sahibi+1 yılMesela beni partnerin olarak düşün ve yönlendir yatakta...
Cevap sahibi+1 yılNeler yapmak isterdin ya da neler yapmamı isterdin?
Cevap sahibi+1 yılGizlisin zaten yaz rahatça içinden geleni ama nasıl mutlu olursun eşini yönlendirebilmelisin bu konuda test ediyormuş gibi düşün
+1 yılDirekt ilişki odaklı mi
12 Yorumla
Soran+1 yılSöylenemez.
- +1 yıl
Ne yapıyor peki
+1 yılSen dominant ol ve üstte dur
10 Yorumla
+1 yılbır hafta bısı yapma ıyıce az sen saldırırsın ona
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun da orda zaten.
- +1 yıl
keçiboynuzu pekmezi tüket lıbıdo artırır bu esnada
+1 yılAdama. Mesir macununu yedir atla üstüne
00 Yorumla
+1 yılBirlikte ayıp film izleyin
00 YorumlaNe gibi beceriksizliği biraz anlatır mısın
11 Yorumla- Cinsellik konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılbeni hayal ederek onunla sevişebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBunu sen daha iyi bilirisn.
10 YorumlaHakketmiş, mutlu edeceksin ki! Mutlu olasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka bırıyle dene eşinden soğumuşsun sana zevk vermıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Senin karın da başka biriyle denese hoşuna gider mi?
+1 yılNeden beceriksizlikleri ne oldu ki?
00 Yorumlaüçüncü kişi alın aranıza biz öyle yapmıştık
00 YorumlaBoşan iyi s*ken bir erkekle evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyden önce konuşmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizinki gene iyi bizim daha fazla oldu mk.
00 YorumlaGelmez o upraşma
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle giderse aldatırsın sen eşini
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşin zor
Soran+1 yılYa o kadar kötü sevişiyor ki artık onunla sevişmeyi gururuma yediremiyorum. Her konuda o kadar beceriksiz ki sanki onunla sevişirsem öz çocuğumla sevişecekmiş gibi hissediyorum. Zaten düşüncesi bile direkt uykumu getiriyor. Sanırım bunalımdayım. Aldatmayı Allah göstermesin.
Cevap sahibi+1 yılTabiki aldatmayı allah göstermesin ama gidiştınız ona doğru gidiyor sanki.
Sende tatmin olamıyosun ihtiyaç sonuçta bu ve eksik hissediyosun kendini.
Yakınındaki birisi bu konuda biraz ilgili davransa sana iş değişir.
Cevap sahibi+1 yılZaman zaman gözün dışarı kayıyır dimi?
Soran+1 yılAma öyle değil onun tavırları beni genel anlamda erkeklerden sogutmus durumda.
Cevap sahibi+1 yılSeni tatmin eden doyuran birisiyle bir kere yaptığında o hariç erkeklere ısınırsın anında :)
Cevap sahibi+1 yılEşine bını söyledin mi o ne diyor?
Cevap sahibi+1 yılSustun?
- Cinsellik konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzelde konuşsak olur mu
00 Yorumla
+1 yılbeceriksiz derken kalkmiyomu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler yaşadığını özelden analata bilir mşsin
00 YorumlaNasil beceriksiz
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği