Eşimle yatakları ayırdık, tekrar nasıl birleştiririm?

Neredeyse bir ay oldu kayınvalidemle tartıştık benim haklı olduğumu biliyorken annesini savundu sonra anneme nasıl ters cevap verirsin diye üstüme yürüdü meselede dolma sarmamızdı ben kendime yaptım şişeledim ona da kendim sarayım istedi bana kimse yardım etmedi dedim kendi kızı olsaydı elleriyle sarardı bir hafta tartışma uzadı eşimle hiç böyle büyük kavgamız olmamıştı onu savunması hoşuna gitti bu sefer benim ona el kaldırdığımı söylemiş halbuki bu zamana kadar küfür söylemedim eşime söylediysem de annesini tuttu ağzına gelen küfürü etti bağırıp çağırdı mahalleyi ayağa kaldırdı iki gün sonra ben kocamla aramı açmayayım diye geceliğimi giydim yatağa girmemle git başka yerde yat diye bağırdı ondan sonra aldım yastığımı gittim misafir odasına artık koltukta yatmaktan belim ağrıyor diye dün gittim yatağa yattım gecenin yarısında geldi ışığı açıp beni görünce yaklaştı arkama yattı hafif kendini bastırdı benim tepkimle uyanık olduğumu anladı yastığını alıp gitti ben şimdi nasıl yatakları birleştiririm onun dolmasını sarmam ama eşimi de ihmal ettim çok normalde iki gün geçirmezdik aradan bir ay geçti tuvalete girip bir saat çıkmadığı oluyor gerçekten tekrar nasıl ayağına gitmeden barışırım bilmiyorum
Eşimle yatakları ayırdık, tekrar nasıl birleştiririm?