Kızlar için ilk cinsel ilişki unutulmazdir. Özel ve bir o kadar da kalıcı detaylar onların zihninde bir ömür kalır. Tabi bu ilk ilişkinin kahramanı ise erkekler oluyor. Bir erkek kızın ilk ilişkisi için ona nasıl yaklaşmalı ve nerede dikkat etmelidir? Ben daha ne yapayım yahu? 😊
Kıza ilk cinsel deneyimini yaşatacak olan erkeğe düşen görevler nelerdir?
Öncelikle kızlar çok gerilir. Hemen yapmak zorunda olmadığını hazır olunca yapıcağını söyleyip rahatlatmalı. Sarılmalı kanatları altına almalı. Sarılırken hafifçe okşamaya başlayabilir sırtı. Sonra alnından yanağından öpmeli. Yavaşça dudağına öpücük kondurmalı. Öpüşme başladıktan sonra yavaş yavaş kızın gerilmediğine de emin olarak ilerletmeli. Sonra üst çıkarılmalı. Penis görmemiş olma ihtimaline karşın korkmasın diye okşatılabilir belki tanıştırma gibi gibi 😂. Sonra yavaşça vucuduna değdirilebilir. Bu aralar ne istenirse yapılabilir (oral falan). Ve içine girerken de çok yavaş sabırlı olunmalı. Yavaş yavaş denemeli. Kızı rahatlatıcak şeyler acıyı düşündürtmücek şeyler yapılmalı. İlk girişler çok hafif yavaş olmalı.
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Önce istersen hazır değilsen sonrada olabilir demesi ilk başta her kadın korkarken bunu bir bekler Sonra odanın loş olması iki kişi de başlangıç için iyi bir ortam olur Onu rahatlatmak espriler yapılmalı İki sinin de ilki olabilir bir birlerine gülümsemeleri bakışlarıyla hissettirmek önemli 🙈sonrası da önce yüzünü boynunu falan öpsün sonrası da Allah kerim🤣
İlk defa yaomistik. Ama bir defa daha istedi :) cok korkuyordu kalinligi korkuttugu icin yaglayarak anala giris yaptim :). İki dakima sonra hizlanmistim ve ufak inlemeler yerini almisti.
Yalaş öpüş diyene kadar olup biter zaten anın keyfini çıkartmakta fayda var konuşma olayı yatakta olmaz yatağa geçmeden önce güzel empati motivasyon cümleleri kurulur
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız 'artık içime gir' diyene kadar ön sevişme olmalı. Bir kızın ilk ilk ilişkisi ise erkek ona artık 'dayanamıyorum gir' dedirtebilmeli mutlaka. Kız eğer böyle söylerse acı çekmes. Yani olayın kilit noktası ön sevişme
En İyi Cevaplar