+1 yılEvet bu durumun yaşandığı mevcuttur.
Penis kırılması, tıbbi ismiyle penis fraktürü, penis ereksiyon halinde iken künt travma sonucu penisin içinde kan dolarak sertliği sağlayan korpus kavernosumların yırtılması durumuna denir. Genelde ereksiyon halindeki penise direkt travma sonucu aniden peniste bir bükülme olmasına bağlı oluşur.20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu tarz vukuatlar yaşanmıştır. özellikle kadının üstte olduğu cowgirl pozisyonlarında kadının orantısız hoplama eyleminde penisin anlık vajinadan çıkışı ve tekrar yerini bulamadan sert bir şekilde darbeye maruz kalması sonucu yaşanıyor :))
10 Yorumla
Penis kemiğe sahip değildir ki kırılsın
43 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yanlış biliyorsun. Kırılır, o yüzden narin davranman gerekir. Kıkırdağımsı dokusu fazla sert davranmaya dayanamaz. Özetle lap diye üstüne oturmak yerine dikkatli yapman gerek yoksa bir süre elinle yetinmek zorunda kalabilirsin veya başka bir arayışa girmek zorunda kalırsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılPenis kıkırdak bir yapıya sahiptir. Kıkırdak her ne kadar esnek bir kemik türü olsa da kadının üstte olduğu pozisyonlarda penisin kırılma riski yüksektir...
10 YorumlaHastanede staj yaparken bu tür vakalar geliyodu. Ama kimse züküşmeyi becermedik de kırıldı demezdi. Ya üstüne düşmüştür ya kapı çarpmıştır ya da biri bişey atmıştır. 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılbir arkadaş detaylı açıklama yapmış...
Ama kemiksiz, etten bir yapı olduğu için, kırılma durumunu bende duymamıştım 😃10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Benimki kırıldı yapıştırıcıyla yapıştırdım ben 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılEvet ananin porselen takimi gibi caaatt diye kirabilirsin dikkatli olunuz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Pozisyon almasını bilmeyen bir partnerse kırılır
#emre0020 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoktuğun yere ve sokus şekline dikkat etmen gerek, bir burnunu bir şeyini😋😋😋
10 Yorumla
+1 yılDuydum kırılıyomus ama bılmıyorum.. Soktugun yere dıkkat etmek lazım.. 😂
10 Yorumla
+1 yılDikkatsizlik sonucu veya partnerin deneyimsizliği sonucu kırılabilir.
10 Yorumla
+1 yılEvet kırılır kovboy pozisyonunda falan özellikle
43 Yorumla- +1 yıl
böyle çok vaka aldık ameliyata 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKırılmaz içeri kaçar 👍👍
15 Yorumla- +1 yıl
Penis kırılması, tıbbi ismiyle penis fraktürü, penis ereksiyon halinde iken künt travma sonucu penisin içinde kan dolarak sertliği sağlayan korpus kavernosumların yırtılması durumuna denir. Genelde ereksiyon halindeki penise direkt travma sonucu aniden peniste bir bükülme olmasına bağlı oluşur.
- +1 yıl
@jcometopapa İyide bana niye yazdın la
- +1 yıl
Kırılmaz dedin ya la, öğren diye yazdım :D
- +1 yıl
@jcometopapa Ben işin gırgırındayım eğlenıyorum 😉😉
- +1 yıl
Tamam o zaman :) dikkat et kırılmasın
+1 yılEvet dikkat edilmezse kırılır
10 Yorumla
+1 yılKırılır haberlerde denk gelmiştim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Düşük ihtimal. Kırılmaz diye birşey yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün cinsellik soran bir bakiresin kendine birini bulsana yazık ya sana
00 YorumlaKirilmaz niye kirilsin
10 Yorumla
+1 yılonudamı kırdınız kız yapmayın etmeyin:))
10 Yorumla
+1 yılcowgirlde kıkırdak kırılması oluyormuş
10 YorumlaYok ebenin Ali Sami 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerilirse kırılır😂😂
21 Yorumla
+1 yıl😂 😂 Gözlerim kanadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla Sokmasını bilsen niye kırılsın 😂
10 Yorumlaevet
10 YorumlaYok öyle bir şey
13 Yorumla- +1 yıl
Var araştır istersen...
Penis kırılması, tıbbi ismiyle penis fraktürü, penis ereksiyon halinde iken künt travma sonucu penisin içinde kan dolarak sertliği sağlayan korpus kavernosumların yırtılması durumuna denir. Genelde ereksiyon halindeki penise direkt travma sonucu aniden peniste bir bükülme olmasına bağlı oluşur.
Kırılır
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar