Cinsel Yaşam Penis kırılır mı? vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Ona göre bol bol beddua ederiz biz kızlar 🤣🤣🤣 Penis kırılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Evet fizyolojik olarak böyle bir durum söz konusu olabilir. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Kırılır. 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Foto atıp senin övgüler düzmeni bekleyelerinkş kırılsın 1 5 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yapma kanka 🤣🤣🤣 Yorumla softpowerr +1 yıl Hak ediyolar bence. Habersiz pipi paylaşanlar 😃 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahahah 🤪😂 haklısın Yorumla softpowerr +1 yıl yine haklı olmak güzel... yine yeni yeniden.. :D Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahahha 🤪😂😂 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Gene mi talaş gibi bir tadım yaptın ona mı kızıyorsun 😂😂 çüküne ateşler salsın de 😂 😂 1 4 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yok bişiye kızmadım ki 😂 Yorumla Gothroc +1 yıl Kızmadıysan rahat bırak şeyimizi 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bıraktım 🤪 Yorumla Gothroc +1 yıl Saol 😂 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl ereksiyon halindeki penis kırılabilir ama ozur dilersen affeder 6 4 Yorumla Rıfat84 +1 yıl -_- Yorumla varrohincco +1 yıl Affetmesi için bir kaç öpücükten fazlası lazım 🤣 Yorumla Rıfat84 +1 yıl @varrohincco,:o Yorumla varrohincco +1 yıl @Rıfat84 uzmesinler değil mi kanka kırmasınlar lazim olunca puzzle gibi birleştiremezler sonra 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kedi ulaşamadığı ciğere mırdar dermiş, sendeki de aynı durum. Keşke yesen de doysan biz de sevinsek sana. Afiyet olsun. 1 1 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Sen neyin kafasindasin genç Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Kırılır ama kırılması için de çok ters bir iş yapmak gerek 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kırılabilir. Tıbbi sonuçları olan bir durum, uyutmaz insanı ağrıdan. 1 0 Yorumla
C4SANOVA Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Keşkeğ keşkeğ deme sonra :D hahaha bi tartışma geldi aklıma 1 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Reverse cowgirl tarzı pozisyonlarda hızlı hızlı gel git yapılıp dikkat edilmezse evet. 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Cat diye kırılıyor durduk yere degil hep cinsellik asamasımda😂😱 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Evet kırılır bunun bir çok örnekleri var zaten araştırma yapabilirsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnsanlıktan nasibini almamışçasına zıplasan bile üstünde kırılmaz. Bir şehir efsanesidir bu sadece. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kırılır. şiddetli üzerinde zıplarsan, yana yana denk gelirse.. 1 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benimde size uygun bir bedduam var ama neyse, kırabilene helal olsun ne diyim😃 0 0 Yorumla
Alltime_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Dengesiz ereksiyon olmuş penis üzerine oturunca kıkırdak yapısı kırılır 1 0 Yorumla
Sinan0161 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Gece gece kabus gòrcez sayende uyurken😁 1 1 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahahahahaha🤣🤣🤪🤪 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O nasıl beddua ama ya içim cız etti🙈 1 31 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Inşallah 🤣🤣🤣🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemezsin bence😜sana da lazım Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahahah beddua etmissem başkası bana lazım olur beddua ettiğim değil 😋🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman dikkatli et bedduayı yanlış kişiyi vurma🤣 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahhaah hak edene 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olursa olsun bana denk gelmesin😄. Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bilemem 🤪🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tırsıyorum şimdi🤣😜 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Adını de bakım sen 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adımı hatırlamazsın. O kadar samimi olamadık😜 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bedduaya katmak için istemiştim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aboooo Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahahajaisjsiieb çok iyi yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende kurusun diye beddua ederim ama bak😜 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahahah kısasa kısas heeee 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İntikamı sevmem ama ödeşmek adettendir😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Giciksin yaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende kendime gıcık oldum haklısın😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahaha aferin 🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kurumaz zaten benim dememle😜 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahaha bence d neyse seninkide kırılmasın🤪😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oh duydum bunu senden içim (!) rahatladı😉 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hadi rahat uyu 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende uyu yaramazlık yapma uslu çocuk ol😜 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ben hep usluyim 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanmış gibi yapayım o zaman 😉 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Aynen öyle yap 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptım bile😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Uyumadın mi sen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses mi atsam diye düşünüyorum 😜 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Olurr at 😂😂 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çükün kopsun mu diyeceksiniz o zamann 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Korkutma beni yüzüstü yatmayı bırakırım 🙄 1 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dudağı kopar mı bizde ona göre edelim 1 0 Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Vajina patlar mi bizde duaya katilalim 1 0 Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İçindeki kıkırdak yapı kırılır evet 1 0 Yorumla
enginyozgat Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Deli mi ne başka dua et o nasıl bir dua ya 1 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kırılır sert oturursan 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Denendi olmadı 3 3 Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Denendi mi Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl @Mhrrmysrr sanane muarrem ablam Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Oky Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. İçinde kırılabilir 😅 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kırılmaz 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kırılır 1 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Kırılmazda 1 1 Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Benimki hiç kırılmaz mşnnak olunca Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Hay penis kadar taş düşsün kafana 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dene knk 1 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Kırılabilir. 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vajina patlar mı? 0 0 Yorumla
dosco Takip Et Xper 7 Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. kirilir 1 1 Yorumla dosco +1 yıl bazı pozisyonlarda olabilecek birsey Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. kırılır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Evet fizyolojik olarak böyle bir durum söz konusu olabilir. Keyifli geceler..
Kırılır.
Foto atıp senin övgüler düzmeni bekleyelerinkş kırılsın
Yapma kanka 🤣🤣🤣
Hak ediyolar bence. Habersiz pipi paylaşanlar 😃
Hahahah 🤪😂 haklısın
yine haklı olmak güzel... yine yeni yeniden.. :D
Hahahha 🤪😂😂
Gene mi talaş gibi bir tadım yaptın ona mı kızıyorsun 😂😂 çüküne ateşler salsın de 😂 😂
Yok bişiye kızmadım ki 😂
Kızmadıysan rahat bırak şeyimizi 😂
Bıraktım 🤪
Saol 😂
ereksiyon halindeki penis kırılabilir ama ozur dilersen affeder
-_-
Affetmesi için bir kaç öpücükten fazlası lazım 🤣
@varrohincco,:o
@Rıfat84 uzmesinler değil mi kanka kırmasınlar lazim olunca puzzle gibi birleştiremezler sonra 😂
kedi ulaşamadığı ciğere mırdar dermiş, sendeki de aynı durum. Keşke yesen de doysan biz de sevinsek sana. Afiyet olsun.
Sen neyin kafasindasin genç
Kırılır ama kırılması için de çok ters bir iş yapmak gerek
Kırılabilir. Tıbbi sonuçları olan bir durum, uyutmaz insanı ağrıdan.
Keşkeğ keşkeğ deme sonra :D hahaha bi tartışma geldi aklıma
Reverse cowgirl tarzı pozisyonlarda hızlı hızlı gel git yapılıp dikkat edilmezse evet.
Cat diye kırılıyor durduk yere degil hep cinsellik asamasımda😂😱
Evet kırılır bunun bir çok örnekleri var zaten araştırma yapabilirsin
İnsanlıktan nasibini almamışçasına zıplasan bile üstünde kırılmaz. Bir şehir efsanesidir bu sadece.
kırılır. şiddetli üzerinde zıplarsan, yana yana denk gelirse..
Benimde size uygun bir bedduam var ama neyse, kırabilene helal olsun ne diyim😃
bedduadan başka bir şey bilmezsiniz ki zaten
Dengesiz ereksiyon olmuş penis üzerine oturunca kıkırdak yapısı kırılır
Gece gece kabus gòrcez sayende uyurken😁
Hahahahahaha🤣🤣🤪🤪
Kırılıyormuş diye duydum
O nasıl beddua ama ya içim cız etti🙈
Inşallah 🤣🤣🤣🤪
İstemezsin bence😜sana da lazım
Hahahah beddua etmissem başkası bana lazım olur beddua ettiğim değil 😋🤪
O zaman dikkatli et bedduayı yanlış kişiyi vurma🤣
Hahhaah hak edene 🤣🤣🤣