Bana göre etilenmek bir uzuvdan ibaret değil, bir bakış, bir hareket veya bir kelime..
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyler görününce güzel olur :D :D
15 Yorumla- +1 yıl
Elbise kapamiş dimi güzelliğini 😄
- +1 yıl
😂😂😂perde çekmiş
- +1 yıl
Teşekkürler :D
- +1 yıl
Ricalar beyler😄😊
Ele gelmeli bence :))
60 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDolgun göğüs candır.
150 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Her kadında seksi bir yan vardır. ya da her kadın her açıdan mükemmel olamaz. Aslında kimse olamaz. Zeki kadın güzel olduğu yeri vurgular. Memeleri küçük düzgün bacaklı birisi seksidir. ya da poposunu vurgular. Sonuçta hiçbirimiz sevişirken otorupta birbirimizi izlemiyoruz. Önemli olan nasıl hissettirdiğindir. Bence iyi sevişen kadın ile yatağa girdiğin anda büyük memeli bir kadından daha seksi olabilir.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru bir görüş ama görsel etkilenimde sekste aranan bir gerçek
- +1 yıl
Sadece cinsellik arıyorsan doğru. Görsellik önemli. Ama sevişmek arıyorsan o zaman görselin bir önemi yok. Bir japon atasözü derki. Karanlıkta bütün kediler aynıdır. Yani gece isiklar sönüp sevdiğinle ve aşkla başbaşa kaldığın da ateş dışında hiçbirşeyin önemi kalmaz. Önemli olan dokunmak, tatmak ve zevk vermektir. Etrafa bakıyoruz ne güzel insanlar ne kadar çirkin insanlar ile beraber. Aşk eğri bacaklıyı doğru görme sanatıdır. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. O zaman bize sadece muhabbet kalacak. Değilse iş sadece güzelliğe kalırsa en güzel kadının saatliği 200 usd sabah tanıma bile.
- +1 yıl
Haklısin.
Yalnız japon atasözüne bişey demek istiyorum onlar gündüzde aynilar hep 😁😂😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir bayan olarak bence etkileyici değil 😒 85 90 lar varken 70 lerin pek şansı yok 😂
34 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın 85B ler😂
- +1 yıl
Hmm🙄😂
Tabi ki şu kadinin o tatli sinsiligini goruyo musuz meme g0t felan hikaye su kadinin malafati olsa yine etkilenirim la kim la bu kari aşık oldum
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Islak saç gerçekten sexy beybi
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Bendeki ondan büyük 😂 o benden etkilenir sanırım 😂
20 Yorumla
+1 yılKüçük meme bazı kadınlara gerçekten çok yakışıyor. Ancak "Tahta göğüs" dediğimiz, resimde de olduğu gibi varlığı bile belli olmayan "şeyler" güzel değil itici oluyor.
30 Yorumla
+1 yılBu da çok küçük resimdeki kadın değil seksi durmak sanki bişeyleri eksikmiş gibi geliyor
Büyük bir boşluk var orda30 Yorumla
+1 yılAslında göğüs uçları emildiği zaman, dolgun olanlara göre çok daha fazla haz ve zevk alır kadın; ama küçük pek hoş durmuyor bence. ☺️
20 Yorumla
+1 yılŞahsen asla beğenemiyorum çocuk gibi vücutları oluyor Vallahi 10 yaşındaki kuzenim çoğundan Daha çekici
10 Yorumla
+1 yılEvet yani kesinlikle. Severim. Resimdekinden azıcık daha iri olabilirdi, zaten kafam kadar memeli kadını tercih etmem.
10 Yorumla
+1 yılİri göğüslü kadinlardan pek haz almıyorum. Kıyafette dikkat çekici olmasına rağmen yatakta itici.
32 Yorumla- +1 yıl
Siele
- +1 yıl
Fakkl
- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılküçük memeli diyon görsele askerden devrem kamili koyuyon ne alaka :D
14 Yorumla- +1 yıl
Yàáá😂
- +1 yıl
bunda küçükte yok😃
Kadın dediğin senin gibi olmalı. valla sitede ilk resmini gördüm 2 kelime geçti aklımdan
Afet-ül devran 🙈 - +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Dedim bu hatun alalede bir günde yaratılmış olmaz benm gibi. kesin Allah 7. Günde dinlene dinlene düşüne düşüne yaratmış bunu ki biblo gibi bir hatun çıkmış 😊
Hayır, kadını kadınsı yapan en önemli ayrıntı sonuçta
20 YorumlaSeverim ama ve çokta küçük olmamalı fotoğraftakinin hiç yok gibi one öyle erkek gibi 😄
20 Yorumla
+1 yılYeter ki, aklı memelerinden küçük olmasın. Gerisi teferruat.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna küçük memeli denmez ki memesiz denir bence baksana meme diye birşey yok 😂 meme kadını kadın yapan faktörlerden biridir en azından ele gelsin dimi ama 😂
20 Yorumla
+1 yılHayır etkilenmem. Çok itici geliyorlar tıpkı bir Eşcinsel erkek gibi.
20 Yorumla
+1 yılTravestiden ayırt etmek zor olur. Poposu varsa kurtarabilir.
10 Yorumla
+1 yılNormalde etkilenirim diyecem de bunda hiç yok abi 😅
10 YorumlaBence gayet guzel oluyor, daha diri oluyor sarkmiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılPek çekici gelmez sanki sevişirken hemcinsim gibi gelir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük? Evet..
Ama "hiç yok" da olmasın bir zahmet. :-)10 Yorumla
+1 yılBen bayılırım emmesi ağzıma hepsini almam hem beni hem partnerimi delirtti
10 YorumlaBir kadında göğüse çok dikkat etmem. Beyni büyük olsun göğsü küçük de olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBen bayılırım küçük olacak arkadaş. Benimkinin bitanesi onun iki göğsünden büyük 😁
10 Yorumla
+1 yılhayır.. erkek gibi bunlar en ufak bir his uyandırmadı içimde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılHayır pek değil. Dolgun göğüs olmasını Tercih ederim. Öyle erkek gibi göğüs pek sevmem.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Pek değil ama aşırı büyükte olsun istemem kararında olsun
10 Yorumla
+1 yılİçime sinmedi ne aşırı büyük olcak ne küçük ortası makbul
10 YorumlaBenim memeler daha büyük harbiden neyse onun zevkide farklıdır denemek lazım denk gelirse
10 YorumlaResimde verdiğin örneğe bakıp hayır diyen çıkar mı?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkese yakışan boyutta olmalı büyük ya da küçük diye sabit fikir yanlıs bence
10 Yorumla Hep diri kalacak olmaları avantaj. Ama erkeklerin çoğu anaçlığın simgesi olan iri memelerden hoşlanırlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişir bence. Ancak çoğunlukla göğsü küçük olan kadınların göğüs ucu çok büyük oluyor.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok küçük olunca bir eksiklik var gibi
160 YorumlaUfak mufak farketmez kadın olsunda yeter göğsün okadar da bir fonksiyonu yok yani okadar da şaapmayin kızlar
10 Yorumla
+1 yılDalga geçmek gibi olmasın ama bende daha çok var 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Yaa göster bakim 😄
- +1 yıl
Fenomen oldun beni unuttun... Göstermem 😒
- +1 yıl
Sanki başbakan oldum 😂
- +1 yıl
O derece bir yükselişti 😂
Kadın dediğin memeli olur o ne öyle küçük meme erkek gibi değişik 🤣
20 Yorumla
+1 yılMeme. nerde yaa 💁♂️
00 Yorumla
+1 yılEvet. Ben öpe koklaya eme ısıra sıktıra sıktıra büyütürüm onları 😛😎
10 YorumlaHerşey meme değil bence tamam önemli ama o kadar da değil 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeme etkilemiyor beni başta zaten hem istenirse büyütülür.
10 YorumlaFark etmez gözümde büyütürüm ben onu.
Meme memedir. 😀10 Yorumlakadınsı bulmuyorum, ele gelecek q:
71 Yorumla- +1 yıl
ohaa :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük memeli kızları daha çok severim. Hüpledinmiydi tüm göğüsleri ağzının içine girer çokta güzel olur. Sevmesi sevişmesi çok hoş ve çıtırık olur öyle hatunla
00 Yorumla
+1 yılMeme benum için farketmiyor yeter ki karakteri düzgün olsun
00 YorumlaAşk meme mi dinler deli ask bu sen dersin hani kör topal dinlemez kaldiki meme sine mi bakcem
10 YorumlaAslında iyi bu göğüs vücutla şekil olunca güzel olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılResimdeki gibi olursa hoşlanmam avuç içimi doldurmalı göğüsleri
10 Yorumla
+1 yılEtkikenirim bayikirimda bukadarida zayıf olmayacak ben küçük memisleri çok severim
10 YorumlaMeme ve sevmek erkekler fark etmez çoğunluk nefes alsın anonim sözü misali ama ben küçük sevmiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu fotodakine kadın demeye bin şahit gerek. Trans mı diye düşünüyor insan. Erkekler için versin yeter o ayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşeyin küçük olanı daha tatlı değilmi? Düşünsene bir lokmacık 😋😋
10 YorumlaOfff küçük memelerin böyle avuçlarına kalıcan okşıyarak emicen
10 YorumlaArasina girip ciksin yeterlidir cok buyuk de iticidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların en büyük silahı memelerdir tahta görünümlü bir göğüs bölgesi pek çekici olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle evet. Cemre Ebuzziya hayranıyım. Tabi gülüşü birinci etken ikinci küçük memeleri...
10 Yorumla
+1 yılBunda hiç meme yok ki
12 Yorumla- +1 yıl
Evet biraz abarttim😝
- +1 yıl
Yok hayır yani ergen erkeklerin bile memesi bununkilerden büyük 😂
+1 yılGörseldeki küçük değil ki.. Ultra mini 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂.
+1 yılEvet etkilenirim ama özellikle kızların oralarına bakmıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Dolgun göğüs herzaman öndedir..
30 Yorumla- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar