Cevabın nedir?
+1 yılİkna etmesine gerek yok ki. Örnek vermek gerekirse, diyelim ki, daha bir saat önce tanıştık, bir cafe de oturuyoruz, kahvelerimizi yudumluyoruz, karşılıklı oturmuyoruz, ben buna zaten oldukça fazla dikkat ederim. Yana yana oturuyoruz, beni ikna sevişmeye sexs yapmaya ikna etmesi için, benim ellerimi tutar, uzun bir el tutuşundan sonra, tokalaşır gibi yapıp orta parmağı ile avucumun içini kaşımaya başlar. Bu hadi aşkım sevişelim demektir zaten.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılKalp şeklinde kalçaları varsa ekstra bir şeye gerek yok.
100 Yorumla
+1 yılYaklaşım tarzı önemli. Adamla sadece cinsellik için birlikte olacaksam, bunu belli ederim. Dile de getiririm. Tabi dile getirmem için öncelikle adamın bana bakış tarzını iyice öğrenmem gerek. İsteyip istemediğini de anlamam gerek. Bakış ve hareketlerine bakarım, zaten oda belli eder bir şekilde. Olabilir ya, sopontene olan şeyleri severim zaten :)
85 Yorumla- +1 yıl
@ilalilali neyse odur ;)
- +1 yıl
Taktir edilesi içten bir yorum
- +1 yıl
harika🤗
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle kolay değil. İkna edilmek istemediğim için ikna olmam.
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
119Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız gadası erkek istemediği sürece
10 Yorumla Gözlerimin içine bakarak, dilini, sağ üst dudak alt köşesinden, yavaşça diğer uca doğru ıslak ıslak yürüterek...
Not (önemli): Bu hareketi yaparken, tam orta noktada, es verip, dil ucuyla bir kaç saniye ezme hareketi yaparsa, ilişkiye bile gerek kalmayabilir...10 Yorumla
+1 yılBemi ijna edemez seks düşkünü olup iki saatte etklenen insanlar ölsn tabiki cahiillerle birlikte
130 Yorumla
+1 yılbunun için ikna etmesine gerek yok beğendiğim bir vucut ise kabul ederim
10 YorumlaEn önemlisi nasıl yaklaştığı. Ete atlayan ayı gibi değil, insan gibi davranarak, konuşarak
91 Yorumla- +1 yıl
Ülkemizin genelinde insan gibi konuşanla sapıklar ayırt edilemiyor kızlar tarafından böyle de bir sorunumuz var ülkece
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçimdeki isteği uyandırdıysa eğer ufak bir bakış söz davet yeterli
202 Yorumla- +1 yıl
bunu bir davet kabul et o zaman
Boşa kürek çeker. Niyetini anladığım an tekmeyi yer.
60 Yorumla
+1 yılBirilerini bir seyi yapmaya ikna etmeye calismak yanlis bence.
Herkes kendi arzusunu tatmin edecek sonucta. simdi benimle sen kendi cinsel arzunu tatmin et diye maymun olmama gerek yok.
Coluk cocukla vakit harcamaktan baska bir sey degil.10 YorumlaBen karşı tarafı bu konuda zorlayamam. Sevişmek spontane gelişir. O anki duygu yoğunluğunu dışarı yansıtmaktır. Karşı tarafın senin gibi istekli olduğunu bakışlarıyla anlarsın. Sonra olaylar kendiliğinden gelişir zaten.
10 Yorumla
+1 yılbilmediğim denize dereye balıklama atlayan biri değilim,
tanımadan kimseyle birlikte olacak kadar basit bir insan değilim.
herşey bir yana hastalığı hiv virüsü gibi ölümcül hastalıklar var
2dk zevk için hayatıumı riske atmam o kadar aptal değilim.10 Yorumlaİknâ olmam diyenlere gülüyorum. Herkes her şeye ustaca yapılan bir manipülasyonla ikna edebilir.
Yeni tanıştığım birisi benden zekiyse ikna edebilir diye düşünüyorum.21 YorumlaYeni tanışan bir insan, tlf'nu nu vermez ki bırak sevişmeyi😂😂bu soru çok saçma 😂yemin ediyorum manyak, manyak gülüyorum. Konuşmaya çekinir yeni tanıştığın insan ya 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Kime göre neye göre saçma? Seviştiğim kişiler oldu
- +1 yıl
Ben de o an bacak arasını düşündüğüm için sorun olmuyor amcacık dhjdjd
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadınlarda baya zor önce güvenini kazanmak gerek sonra saygınlığını ve biseyler hissettirebilir sen kendine olabilir tabi ortamın musaitlinide unutmamak gerek
10 Yorumla ıknaya gerek yok ortam senı yonlendırır sokakta tanıstın gezıyorsun bakısıyorsun ele ele tutustun ve onu bır anda kendıne cevırdın dudagına yapıstın sevısme baslar o yuzden bu ıknaya degıl ıkısının bırbırıne o anda duydugu cekıme bakar
10 Yorumla
+1 yılYeni tanıştığım bir kişi ile hemen neden sevişeyim ki.
Akışına bırakırsın ve sende istiyorsan olur istemezsen müsade etmezsin20 YorumlaEdemez. Yeni tanışmışız işte. "Kimsin, nesin belli değil. Amacın ne senin", der uzaklaşırım.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Bu zamanla sekillenecek bir süreç olduğu için ikna ve israrın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Sabır önemli bir şeydir bence 👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılEtkilendiysem ikna etmesine gerek kalmaz. Etkilenmediysem bir duygu bir his oluşmadıysa sadece tatmin olmak için bir kadınla yatağa giremem.
10 Yorumla
+1 yılSpectra kontrol edilmeyi sevmez. Kolay ikna olurum ama bu durumdan hoşnut olmadığım için bir anda kaçabilirim :D Kontrol edilemez biriyim o yüzden.
10 YorumlaTavırları ve mimikleri yeterli davet için. Ancak davete icabet edecekmiyim o da hatunun fiziği ve güzelliğine bağlı
10 Yorumla
+1 yılDavranışları ve sözleri belli eder zaten amacını, alacağı cevapla üzülür ama, biz burada ten satmıyoruz. ☺️
10 YorumlaBeni, bakışı konuşması yaklaşmasıyla ikna eder zaten. Derseniz ki sen nasıl ikna edersin. Önce iyice bir tanışırız... Sonrasına bakarız
10 YorumlaSimdi bu foto kaldirilmiyor ben bir 4mcik yazdim diye aninda siliniyor bu da silincek alakasiz gorusten mucks cya never
10 Yorumla
+1 yılBayıltıp yatak odasında elim kolum bağlı halde üstümde beni azdırmaya çalışıyorsa anca ölye baştan çıkarım baya uğraşması lazım 😂
10 YorumlaPozisyon super. aynı bu pozisyonda yüz üstü yatan bir kadını saatlerce seyrederken okşamak ister erkek.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılKadının ikna etmeye çalışması çok ezikçe. kadın ikna edilmeli. Onun için de güvenmesi biraz da sevmesi lazım.
20 Yorumla Sevişelim mi demesi yeterli, azgınlıktan falan değil, kırmamak için, hem bayanlar reddedilince çok kafaya takıyo, reddetmemek lazım
12 Yorumla
+1 yılÜstüme doğru gelişinden hareketlerinden seni kendine çekişinden anlarsın zaten
20 YorumlaHavalar sıcak libido yüksek hiç iknaya gerek yok direkt sevişiyoz beni hiç aramayanlar mesaj atmaya başladı:) naber nasılsın seni özledim bıdı bıdı mevzu belli
10 YorumlaEvlilik dışı ilişkiye karşıyım günah helalim varken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEdemez kolay kolay, bu arada görsel feci 😍😍kadın adamı şey ediyor 😂😂
10 Yorumla
+1 yılİkna etmesine gerek yok direk yapissin dudaklarıma 😂😂
10 YorumlaGel sevişelim desin birde hastalıkli görünmesin yeter.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla çok kolay ikna eder bu yoklukta endişe duymasın hiç
10 Yorumla
+1 yılben kiz olsaydim bende kizlar gibi edemez derdim Altin kaplama saniyor cogu ;)
10 YorumlaBakarım güzele ben 2 saat düzelememmmm ne iknası ya pef
10 Yorumla
+1 yılEvet beyler benim ki altından ikna edemez diyorum
101 Yorumla
+1 yılBenim istemem lazım iknaya gerek yok hoşlanıyorsam
121 Yorumla
+1 yılKapalı oda da afrodizyakla anca yoksa asla!!!
133 Yorumla- +1 yıl
Miyav miyav
- +1 yıl
Ne skskdksk
- +1 yıl
Hı mmmmm
+1 yılSağlık raporu varsa sorun yok. Ha bide cuma akşamları olmaz jsbsbana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlerime uzun uzun bakması ikna etmesine yeterli. Adeta testesteron hormonumu tavan yaptırıyor ve dayanamıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYeni tanıştığım kişi, hiç bir şekilde ikna edemez efenim.
12 yıl önce tanıştığım kişi boşanmak için soluğu mahkemede alır zaar, ki haklıdır.10 Yorumla
+1 yılYa hanımefendi sorduğun soru koyduğun fotoğraf kalpten götüreceksin bizi yahu gece gece mahvettin bizi 1 gram aklımız vardı Onu da sen aldın
11 Yorumla- +1 yıl
Benim bu konuda bir taktiğim var her zaman işe yarıyor numarasını tek çarem ismi ile kaydediyorum telefonumda numarasını belirttiğim ismi görünce anında eriyor veriyor
Evlenmeden olmaz diyenlerdenim iknaya gerek yok
72 YorumlaErkeklere yapalim dese tamamdir. Fszlasina gerek yok bence
10 Yorumla
+1 yılKolay ikna olurum ama bir okadar da zor iflah olurum
10 YorumlaOnun daveti sadece davettir.. Çekim hissetmezsem anlamsız kalır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBakışlara önem veririm, birde dudağını yalrsa bu iş tamam😉
10 Yorumla
+1 yılGöz teması benim için önemli bir insan bakışları ile herşeyi anlatabilir 😉
10 YorumlaBen ikna olurum fanteziyi en uç noktaları seviyorsa çıkarız tabikide işim geregi profesyonelimdir cinsellikte 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTahrik ederse ve ortam uygunsa azdirir
2015 Yorumla- +1 yıl
sexting
Cevap sahibi+1 yılO ne demek
- +1 yıl
😁😁 mesaj yoluyla konusmak
Cevap sahibi+1 yılHii mesaj falan acmaz beni kanli canli olmalı hersey
- +1 yıl
buyur burdayim o zaman 😏😏 ne bekliyorsun
Cevap sahibi+1 yılAahh keske
- +1 yıl
ben hazirim 😏 şu an bile yaninda olabilirim
Cevap sahibi+1 yılŞehir?
- +1 yıl
farketmez ki ülkenin neresinde olursan ol arabama binince en gec 12 saate yanindayim
Cevap sahibi+1 yıl12 saat uzun yaav
- +1 yıl
ankaradayım gizli
- +1 yıl
Gel sana pul koleksiyonumu göstereyim
+1 yılBu soru erkeklere olmalı sadece kızlar zaten ikna yokunu biliyor 😊
10 YorumlaIlk bir elektriklenme olusuyor zaten iknalik bir seye gerek kalmadan oldu bittiye geliyor iş
10 Yorumla
+1 yılçayıra garşı yattır beni dırmala dırmala gaşşı beni demedikçe tahrik olmam
10 Yorumla
+1 yılEğer bir David Beckham ise iknaya gerek yok
93 Yorumla- +1 yıl
Başka kimse olmaz mı
- +1 yıl
Başkası kurtarmaz
- +1 yıl
Brad felan
Çok yakışıklıysa ben ederim o zahmet etmesin
1410 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklıllar buraya
- +1 yıl
Dikkatini çekerim benden başka kimse gelmemiş😂😂😉😉
- +1 yıl
Karameeelll😊
- +1 yıl
Diyelimki istemedi napardiniz ozaman?
- +1 yıl
Bana mı bu laf?
Oldukça yakın durup her fırsatta dokunuyorsa göz teması da varsa e erkek anlasın artık
10 Yorumla
+1 yılBöyle bişeyi konuşmaya cesaret bile edemez
62 Yorumla- +1 yıl
Peki partneriniz sizinle ne konuşmasını istersiniz, merhaba aşkım, dün ne yaptın, annen baban nasıl, hayat nasıl gidiyor, gibi gibi şeylermi konuşmayı seviyorsunuz, adamın gözünü bayağı korkutmuşsunuz sanırım. Lütfen böyle düşünmeyin. Cinsel hayatı. Bunlar ayıp şeyler değil. Biraz daha olumlu bakmanızı, öneririm. Sizin cinsel yaşama olumlu bakmadığınız aile den yetişme tarzından kaynaklandığını düşünüyorum. Daha küçük yaşlarda, kız çocuklarına genç oluyorsun, ona göre seni bir erkek ile görmeyeyim. Ne yapacağımı çok iyi biliyorsun. Bu kız çocukları hep bir endişe içinde korku içinde yaşıyor düşüncesi taşımışımdır.
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cok zor
61 Yorumla- +1 yıl
Zoru severim 😉
- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?