yöntemleriniz ne ya da nasıl bir yol izlersiniz baştan çıkarıp daha da kötü delirtmek için ya da şöyle söyliyeyim bir erkek çok fazla nelerden nasıl tahrik olur örn;hani kadınlar kulak memesi emdirmekten gibi erkeklerde durum nasıldır lütfen bilinen klişe şeyler yazmayın onları zaten herkes biliyor bilmedigimiz şeyler olursa ii olur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsim olsaydin testislerimi emmeni isterdim. Ve ilisski esnasinda harikasin demeni isterdim. Yatakta yayilmamani ve cok hareketli olmani isterdim. Bilinmeyen bir sey istiyorsan kilolu bir beyle bilinmeyen bir sey yapamazsin. Memeleri em diyorlar ben hoslanmam acikcasi. Parmaklarini kullanmalisin ellerini uzerimde gezdirmelisin. Ve beni yonetmelisin neremi ellemeni istiyorsan elin ile oraya goturmelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim senden fantezi anlatmanı istemedim pardon ama istegim açık ve net genel olarak erkekler farklı olarak tabi neden daha çok tahrik olurlardı soruyu tekrar oku istersen?
Cevap sahibi+1 yılAblacim bende sana fantezi anlatmadim. Isterim demek hoslanirim demektir. Bana bastan oku diyorsun ama sen benim verdigim cevaba saygi duymuyorsun. Ben sana yardim amacli cevap verdim sen benim yorumumu dahi okumadin.
Soran+1 yılokumuştum tama saol anladım.
En İyi Cevaplar
Kucaga oturtup boynunu yalayip emerken uzerini cikartsa sonra sudyenin varken goguslerinin arasini yalasa elleriylede kalcalarini oksasa sonra sen sudyeni cozup ellerinle goguslerini agzina verip uclarini emip isirip kendine cekse sende kalkmis penisin uzerinde surtunerek git gel yapsan hosuna gider mi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılooo ben ne sordum sen ne anlatmışsın ben fantazi anlatımı istemiyoruum kardeşim açık ve net sorum eşime farklı birşey yapmak istiyorm bu yüzden sordum bunu bir erkek en çok neyden hoşlanır soru bu sen durmuş bana fantazi anlatmışsın olmaz bu
Soran+1 yılçok ayrıntı yazmışsın bunlar zaten olagan diye dedim
Soran+1 yılbu yazdıgın fantazileri artık 8 yaşındaki çocuk bile biliyrdur öyle bir kötü zamandayz sen anla yani?
Nebilim çok var ya. Erkekler de memeden etkileniyor mesela, tahrik olur hemen. Ya da malum yerle ilgilenmek. Açıkça yazmıyım şimdi gerisini:D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılo işinde çalışıyor ken ona acil seninle sevişme istiyorum sana şöyle böyle yapmak istiyorum bana bunu yapmanı istiyorum de.. uçarak gelir.. sen de o ara evi kendini hazırla güzel bir jartier giy... parçala beni de sonra güm pat çat etraf dağılsın çığlıklar hava da uçuşsun elbiseler yırtlısın teriniz birbirine karışacak şekilde bazen yavaş bazen hızlı olay sürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılyok bu ii fikir degilmiş saol ama
Yatağa yatırıp dilinle vücuduna, göğsüne ve boynuna hassas dokunuşlar yapacaksın. Bu arada hızlı nefes alıp ver ve o havayı vücudunda hissetsin. En önemlisi başını kaldırıp seni izlemesine izin verme. Ben bizzat tecrübe ettim...
03 Yorumla
Soran+1 yılyok bu tutmaz yapılmış birşey farklı degil çünkü saol yinede
Soran+1 yılyok sevgilim degil eşim fetişist felan yapamayız bize göre degil o tarz fantaziler daha çok bekarlara göre sanırım ama yinede teşekkürler.
sen yatağa uzan oda dolabın üstünden atlasın benim favori seks tekniğimdir 10 atlayışta 5 6 kere denk getirdim :))
011 Yorumla
Soran+1 yılçok komiksin
Soran+1 yılçok uçuk ya bu ne biçim fantazi evliler yapamaz, ben eşime yapacagım farklı birşeyler sordum ama bu olmazki
Soran+1 yılevet aklını almak istiyorum kardeş bayanda ne ya?
Soran+1 yılişkence tarzı istemem tamam saol.
Soran+1 yılbu arada twerke harcıyacagın performansı başka harcarsın boşversene
Soran+1 yılolur da şimdi böyle düşünüyrsun bizde eşimle tanıştıgımzda kaçamaklara bayılırdı denizde , dagda orda burada evlendik azaldı o istek nedense? sende biraz yaşın ilerlesin aynı olursun merak etme hayat mücadelesi felan derken
+1 yılpartnerin altda sen üsteyken tamamen içine aldığında ileri geri yaparken hafif sağa sola oynat kalçanı ata binmiş gibi yani zaten bir süre sonra zevkden deli olur senden fazla çığlık atar
020 Yorumla
Soran+1 yılbunlar herkesin yaptıgı şeyler farklı degilki?
- +1 yıl
o zaman şu linkdekinden alın ve yaparsınız değişiklik olur.
https://youtu.be/lwGm5rn-_L0
Soran+1 yılyuh bu ne ya p*rno tarzı şeyler burdaki kadınlar daha hiçbirşey yokken inlemeye saçmalamaya başlıyr hiç inandırıcı degil ama kelepçe farklı olabilir aslında baglamakla aynı birde bu göz kapatmak igrenç bence ama yinede teşekkür ederim.
- +1 yıl
gözlerini tanınmamak için kapatıyorlar o işi yaparken utanmaz sıkılmaz ama nedense yakalanınca hemen yüzünü kapatır utanır :)
Soran+1 yılsaçmaymış bu konuda göz gözü görmeli böyle daha ii olur.
- +1 yıl
sen yüzünü gizleme şu kelepçe olayını dene hem tecavüz kaçınılmazsa zevk alnasını bileceksin :)
Soran+1 yılevet biliyrm tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin lisedeyken bir hocamızın sözüydü busözü sevmem ama dogrudur bu söz, bakalım baglamak olur gibi saol.
- +1 yıl
lisede ki hocamı söylüyordu hemde kız öğrencilerine !!! o hoca sapıkmıydı acaba
Soran+1 yılbiraz sapıktı sanırım, ama koministi zaten biz ondan farklıyız diye bazı arkadaşlara ve bana dersinden yüksek not vermemişti bilerek vermedi de ne oldu bizler yine ögretmen olduk akılsız adam ne olacakki sorunlu işte Allah hidayet versin inş.
- +1 yıl
evlimisiniz?
Soran+1 yılevet hemde yılardır neden sordunuz ki? hem zaten eşim için sormuştum ben bu soruyu
- +1 yıl
kelepçe fantazisini uygulayacakmısınız
Soran+1 yılbilmiyrm ama baglama olabilir ortamımız olursa tabi..
- +1 yıl
dog style pozisyonunu denediniz mi ben çok severim
Soran+1 yılyok o hoşuma gitmedi benim netten bakmıştım daha öncede hem ben hoşlanmam öyle şeylerden ilişkide erkekten çok kadın memnuniyeti önemli der eşim saolsun
- +1 yıl
ama bahsettiğim posisyonda dizlerinin üzerinde başını yastığa koyarsın erkekde vajinaya kökledikçe şlak şluk ses yapıyor taşaklar çarptıkça
Soran+1 yıldogrudur saol.
- +1 yıl
bu arada öğretmenim yazmıştın hangi ders öğretiyorsun öğrencilerine
Soran+1 yılingilizce ögretmen adayıyıyım ama özel derste veriyrm
- +1 yıl
hangi şehirdesin?
öncelikle kişiden kişiye değişir bu durumlar kimisi giyimden kimisi küfürden kimisi bacaklardan vs vs tahrik olur bunu öğrenmelisin sornasında ona göre hareket etmelisin
07 Yorumla
Soran+1 yılbunu yıllardır yapıyrz başka şeyler? bunlar bilinen şeyler zaten
Soran+1 yıldondurmayla oral yap derken?
Soran+1 yılooo bizim ülkeye göre degilmiş o bizim ülkemizin kadınları hep üşürz biz buzda koydummu donar ölürz ya
Soran+1 yılyok valla ben göze alamam benim motivasyonda taban yapar o zaman çok üşürüm ben.
+1 yılçeşitli detayları internetten bulabilirsiniz zaten sevişiyorsan tahrik olmuşsun demektir daha ne olsun :D
06 Yorumla
Soran+1 yılnette herşey yok işte olsa burada ne işi olsun insanın.
- +1 yıl
yaw kulagını em işte memelerini em takıl üstüne çık in sıkıştır okşa sev adam çıldırır zaten
Soran+1 yılmemelerini mi em?
Soran+1 yılerkekte meme mi olur en azından bizde yok?
- +1 yıl
Meme uçlarını işte erkeklerde de hassas yani
Soran+1 yılanladım saol.
kulakmememden emen kadın beni becermiş gibi olurum deli zewk alırım ama yalamasını bilen kadın için konuşuyorum dilini enstrüman gibi konuşturan kadından bahsediyorum
016 Yorumla
Soran+1 yılhım ben bunu kadına yapılınca biliyordum erkegin hoşlandıgını bilmiyordm dogrusu.
Soran+1 yılyok yaşlarımz aynı degil ben senden küçügm ayrıca ben evliym eşime sadakatim sonsuz bu yüzden senle özelden yazışmam.
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yılsaçmalama derim ne kölesi ya benim birtane dünyada helalim var herkonuda ondan başkası asla olmaz sanalda bile mevlam nasip etmesin
Soran+1 yılböyle saçma şeyleri başkaların da söyleme yemezler söyliyim sana.
Soran+1 yılçok komiksin ne hoşuma gidecek ya benim zaten erkegim var hamdolsun ondan başkasıyla ne sanalda nede başka şekilde nasip etmesin mevlam.
Soran+1 yılne alaka hadolsun diyen biri cinsellik yapamazmı ve bunun hakkında bilmedigi birşeyler sorup ögrenemezmi? ne kadar cahilsin nasıl bakıyrsun olaya?
Soran+1 yılya git işine
+1 yıldeste deste para atıyorum cıldırıyor hele altin külce atıyorum offf görmen lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılat bakalım birazda burada at? salla yani
+1 yılSenin yaş ile sorduğun soru neden birbirini tutmuyor B-)
08 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ne yaşı?
- +1 yıl
30-35 arası değil mi yaşın. Sorduğun soru ergen sorusu.
Soran+1 yılevet 31 yaşındayım da ne alaka ergenle ben bu soruyu eşime daha farklı neler yapabilirim diye sormuştum ergenlermi sorar sadece
- +1 yıl
Genelde tecrübesizler sorar ;-)
Soran+1 yılhaklısın ama farklı şeyler için sordum sadece tecrübeyle alakalı degildi yani.
- +1 yıl
Hmm. Tavsiyelerim olabilir tabi de nerdensin sen. Merak ettim. İstanbul mu.
Soran+1 yılhayırda söylemeye gerek yok ne yapacaksın nerden oldugumu?
- +1 yıl
Hiç. Aynı şehirden miyiz diye merak sadece.
+1 yılHerkesin zevki farklıdır
Canını yakmamı isteyen vardı
Hard şeyler03 Yorumla
Soran+1 yılyok onu sormuyrm ben istemem
- +1 yıl
İsteyenler var
Soran+1 yıldogrudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırtından beline doğru öp ve karın bölgelerinin sağından solundan
01 Yorumla
Soran+1 yılerkegi mi? düşüncesi bile tuhaf yok ya ben almıyım eşim zaten istemez?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadin. erkegi. duvara yaslicak. penisini avuclayacak. ve deli. gibi opecek.
010 Yorumla
Soran+1 yılyok ya bunlar evlilige göre degil ve zaten olagan farklı birşey degilki
Cevap sahibi+1 yılEvliyseniz baska tabiki. Firikik verip, kocani. bastan. asagi. yalayıp yutmanda olabilir
Soran+1 yılcanım onlar zaten yıllardır olagan şeyler ya farklı birşeyler olsun istiyrm monotonluktan çıksın diye birşeyler.
Cevap sahibi+1 yılFarkli yerlerde yapın mesela. odami. olmaz
Soran+1 yılolabilir tabi ama ne gibi farklı yerde evden başka yerde mi ama nasıl olacakki o?
Cevap sahibi+1 yılBir yere giderken arabada. esinin. penisiyle oynarsın tahrik edersin. oksarsin falan, sonra bir koseye ceker arabayi seni perisan. eder
Soran+1 yılyok ya bu hiç bana göree degilmiş birde biryere giderken derken ben namazı kaçırırım gelene kadar diye asla yapmam
Cevap sahibi+1 yılsen ne yapiyosun peki
Soran+1 yılburada mahremi anlatacak degilim bilgilerin için saol kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin. kardesim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEkstra bişey yapmana gerek yok normal erkek dokununca bile tahrik olur.
00 YorumlaMeme ucuna muamele yapmakmış ^^
13 Yorumla
Soran+1 yılerkek için mi bu kadın için ama?
Soran+1 yılanladım canım ben kadın hoşlanır bundan diye biliyrdum hiç uygulamamıştım bu yüzden eşime anladım saol
Spitripikitipiz yaparım asdfg
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir aslında ama dans etme yetenegim yokki eşim bana güler bu yüzden ya?
+1 yılTeyzecigim elini cabuk tut menopoza girmeden
01 Yorumla
Soran+1 yılteyze? haklısın benim senin yaşında yani 8 veya 9 birde 5 yaşlarında yigenlerim var anca akransınız sende haklısın sen anca onlar kadar yaşa sahipsin akıl yaşı olarak belliki
+1 yılHer yerine dokunur ve kasıklarını öperim.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok kilişe ve sade pardon ama?
Anlatmak la olacak is degil
00 Yorumlabilmediklerini söylemesem daha iyi :)
00 Yorumlataşakları em acıtmadan ama yavaş ol
016 Yorumla
Soran+1 yılyuh burada senden fantazi mi istedik ben evliyim zaten bunu eşime farklı birşey yapmak için sormuştum
Soran+1 yılyok evli olunca yapılmaz bu utanır insan ya
Soran+1 yılhaklısın yok bu ayıp oldugu için degil şu an bunu oraya yazmaya utandım ben haklısın yoksa.
Soran+1 yılyok ben özelde kimseyle mesajlaşmam bu eşime haksızlık olur çünkü gerek te yok saol buraya yaz yazacaklarını
Soran+1 yılbu senin düşünce o da benim düşüncem ban göre eşime haksızlıktr neyse saol.
Soran+1 yılhı haklısın y
Soran+1 yıltavsiyeni kaile alırım belki
Soran+1 yılyes maybe I know but you know that I fallen in love my husband, can you understand me? thereby you make mistekes because I ingilizceciyim bilmem anlatabiliyrmuyum kime ne trip attıgına dikkat et yoksa sert kayaya çarparsın böyle bak.
ense ve boyundan öpünce de hoş oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılense ve boyun evet biliyorum çünkü bunu eşim bayılır buna. ama bilinmedik birşeyler gerek bana?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bacaklardan çok hoşlanırım. Ve çığlıklardan.
00 Yorumla
+1 yılateşli opusmek ve oral.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaşık pozısyonunda vajınaya surtunmek
012 Yorumla
Soran+1 yılkaşık pozisyonu evet olabilir güzel saol da erkek neden hoşlanırdı soru kadın degil sen bunu erkegin hoşlantısı mı olarak söyledin
Cevap sahibi+1 yılYoo partnerımle 3. Cu boşalmadan sonra yığıldı yeter oldum dedı aradan 10 dk gectı kasık pozısyonunda ıken kalktı yuh yınemı dedı omuzunu sırtını optum araya soktum bır bacagını kldırdım once olmaz hayır dedı ama sonra en uzun ve etkılı pozısyon oldu
Soran+1 yılbu kaşık pozisyonu olmaz sanırım çünkü benim eşim kilolu
Cevap sahibi+1 yılO zmn mısyoner :)
Soran+1 yılhangi misyoner ama bir kaç farklı misyoner var
Cevap sahibi+1 yılKadınım ustte oldugu pozısyon ama bide ters bın penısın ustune
Soran+1 yılanladım da o zaten olagan birşey farklı degilki
Cevap sahibi+1 yılİyide kılolu olunca pozısyon azalıyor
Soran+1 yılhaklısın ne yapmalı ne tavsiye edersin peki?
Cevap sahibi+1 yılNe yalan soylım kılolu bı bayanla hayal ettımde tek pozısyondan cıkamadım :) mekan deıstırın renklendırın k. Bakma
Soran+1 yılyok ya sen yanlış düşünüyrsun kilolu oluncada çok şey var yapacak inanki öyle düşünme ben kilolu degilim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılHayal gucum iflas :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ettim
023 Yorumla
Soran+1 yılcevap bu degil ama?
Cevap sahibi+1 yılYa soru da yer kapmak için bişeyler yazmak zorundaydım yorumları gorebilmek için yoksa telden goremezdim bir daha bu paylaşımı
Soran+1 yılanladım da yaşın daha küçük bilmesende olur ilerde ögrenrsin nasılsa
Cevap sahibi+1 yılHehe oyle tabi evlenince lazım olur yoksa bekar napsın bu bilgileri
Soran+1 yılevet ama eşine sen ögretecen bunları ögrenip ben eşimden ögrendim ama bilmediklerim var mı diye de bura yazdım henüz dogru dürüst bir cevap çıkmadı hala bekliyrm
Cevap sahibi+1 yılEşim mi peh bu mastla erken boşalmasam iyi. Askerde adam ediyorlar mıdır acaba? Haydar Dümeni takip edin abla o iyi yazıyor cevaplıyor
Soran+1 yılsaçmalıyr o ya eşim ziin vermiyr onu okumamı hem.
Soran+1 yılhaydar dünem saçmalıyr sen degil yanlış anlamaa
Cevap sahibi+1 yılHadi ya :/
Soran+1 yılöyle.
Cevap sahibi+1 yılP*rno çok mu yalancı? İzlemiyeyim mi? Askere gidince adam olurum heralde boyle şeylere de yonelmem
Soran+1 yılinş. adam olursun askere gitmeden de adamsındır ama
Cevap sahibi+1 yılIyy hayat seksten ibaret olmasa gerek :( türklere karşı da çok takıntılı olmuşum onlar hep kalın sesli buyurgan hep vidyolar piskolojimi bozdu o yuzden erkek adam kelimeleri bile ışık hızıyla cinsellik çağrıştırıyor
Cevap sahibi+1 yılNeyse evli bir bayanla bu kadar sohbet yeter
Soran+1 yıltürklere karşı derken sen türk degilmisin ki?
Cevap sahibi+1 yılEğer öyle olsaydım bu takıntımdan ötürü canıma kıyabilirdim onlarda olup ben de olmayan erkeklik mi ben kürdüm
Soran+1 yılne alakası varki bu işin türklükle kürtlükle hem ne için canına kıyacagını anlamadım açıkcası
Cevap sahibi+1 yılTürk erkeklerine nerdeyse yönelecem cinsel olarak ya onların ( turk p*rnosu izliyorum genelde) kalın sesi buyurganlığı zoruma gidiyor benim sesim normal boğuk değil ve iyiki de değil
Soran+1 yılne alak o türklük v. s kaynaklanmıyr kardeşim sen yanlış biliyrsun o senin yapın sadece sen bu yapıdasın yani sorun yok yapmada zaten.
Cevap sahibi+1 yılSorun yok "yapmada" derken? Ne yapmak?
Soran+1 yılsorun yapma yani demek?
Cevap sahibi+1 yılE ben nasıl bu erkeklere olan yonelimimden vazgeçecem? Gay değilim karşı cinse ilgim var ama 19 yaşında hala kız arkadaşım yok nerdeyse kızlardan soğuduum 😞
Soran+1 yılzamanı gelmemiş demekki gelince olur korkma daha erken
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşlar sevişirken partnerinizi nasıl tahrik edip daha fazla cezbedersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler