Arkadaşlar erkekler her ne kadar ilişki için teklifte bulunmasalar bile (çünkü gerçekten seven kıyamıyor) sevdiklerini yatakta duslerler mi ya da mast yaparken
Cevabın nedir?
+1 yılbir erkeğin sevgilisi onunla beraber olsun olmasın düşündüğünde bile ziki kalkmali ya da o güzellik vücut veya çekici olması lazim kizin yoksa bir cacık çıkmaz 🙂😉
00 Yorumla
+1 yılsamimi söylüyorum ben düşlemem ne kadar utangaç olsamda düşleyeceme açık açık uyarıları veririm oda istiyorsa atlar kucagıma
00 Yorumla
+1 yılBir erkek değilim ama bence düşler
Ben bir kadın olarak sevdiğim adamı arzuluyorsam onu dusluyorsam o da beni düşler11 Yorumla
Soran+1 yılEvet mantıklı
+1 yılkesinlikle bunu sevdiği aşık olduğu kadına söylemese bile sürekli onu düşünür onunla hayal kurar ve fazlasıyla arzular.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
+1 yılKesinlikle düşler mastürbasyon yaparken onu hayal eder. Mesela benim çalıştığım fabrika da bir kadın var. Daha dün akşam eve gelir gelmez mastürbasyon yaptım. Onu hayal ettim. Onun vajinasını yalamak poposunun deliğini yalamak gözlerimi yumduğumda onun yanımda hissetmek mükemmel bir duygu.
10 Yorumla
+1 yılSeven kıyamıyor ne demek? Tek taraflı mı bu lan? Seks karşılıklı zevk ve sonunda rahatlama için yapılır erkek zevkten ölürken kadın erkeğini rahatlatmak için ömründen ömür mü veriyor. :D Gerçek erkek sevdiğini sever de s*ker de.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa öyle ama bazı erkekler gerçektn öyle değiller evlnemden dokunmuyolar niye öyle anlamıyorum bende ha bence olması gereken de bu bence ama bu devirde artık garip geliyor
- +1 yıl
Devirle alakası yok. Her zaman böyleydi.
+1 yılSem ne diyosun ya yapmazmi en cilgincasini hemde şen mesela hayal etmiyomusun yaparken
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok yapmam mast ama yaparken evet düşünüyorum. Birde benim ki hiç o konuları da açmıyor biraz utangaç bı tek opucem ısırcam sarilcam falan geceleri öyle şeyler diyo
- +1 yıl
Diyemiyodur koymandan yanlış anlaşmandan falan korkuyordur emin ol yoksa bu yaşlarda her gün mast yapicak zamanları yani hayalde her çılgınlığı yapiyodur ama sama yansitmiyidur
Soran+1 yılÖnemli olan beni arzulayacak kadar çok sevmesi
- +1 yıl
Arzulamadan duramaz zaten bende bunu diyorum yapar yapmadanda duramaz gece olup yatağa girince zaten kalkar ve hissetmeye başlar seni
Soran+1 yılBir erkek sevmediği ilgi duymadığı bir kızı arzulamaz değil mi
- +1 yıl
E heralde zaten sevmese direk dalar mevzuya yapalım boşalalım rabat edelim der bakireysen anal yapalım der vs vs
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Düşleriz, düşünürüz aynı kızlar gibi.. ama doğrudur seviyorsak dokunmaya kıyamayız 😇
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye konuyu buraya getirdin anlamadık. Yatak ayıp bişey mi? Cinsellik ten bu kadar korkmayın. Ufkunuzu açın biraz.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa niye korkalim sen soruma cevap ver
Cevap sahibi+1 yılDüşünür ne var bunda? Sen mastrbasyon yaparken sevdiğin ya da hoşlandığın veya cinsel çekim aldığın erkeği düşünmüyor musun? Kıyamamakla ne alakası var. Cinsellik sırasında kıyamamak nedir? Zevk almak için yapılan biyolojik ve fiziksel bir eğlenceden başka bişey değildir seks.
Soran+1 yılEe tm da niye kiziyosun Allh Allh sanki düşünme diyen var
+1 yılMast oha ama sevdiğim aşık olduğum kişi ile seks yapmak ister bunu ona söyler ve yaparım da
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu konuları hiç acmayan erkek sence çok mu utangaç tir
- +1 yıl
Korkaktır özgüvensizdir
Evet.. Hatta aşıksa sadece onu düşler.. Sevişir, evine gelir, masturbasyon yapar, gene onu düşünür
00 YorumlaHemde nasil sabaha kadar onu düşünürek 31 çekiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten istisnasız her erkek bu sevdiğini düşünerek 31 çekme olayını yapıyor mu
+1 yılDudunur dudunmeyen yokturda sevmekle sevismek paraleldir kiyamamak nedemek onu anlmadim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dusler tabıkıde erkek sevdıgı mast yaparken normalde bile Dusler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazısı düşler. Ayrıca imla ve noktalama çalış biraz.
20 YorumlaSevdiğimizi düşünsek suç, sevmediğimizi düşünsek suç
00 Yorumlaher yataga yattıgında hemde
08 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaaa
Soran+1 yılYa benimki biraz çekingen bana karşı en fazla opucem sarilacam isrcam gibi şeyler söylüyor en fazla seninle sarılarak uyumak istiyorum diyor genelde bu saatlerde. Bu da bir işaret mi
Soran+1 yılYa orası öyle ama gerçekten bu tür konuları konuşmaya çekiniyor sanırım ya zaten normalde de çekingen birisi
Soran+1 yılIlık ne yaaaa😂🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerde düşleyecek. pardon tuvalette sıçarken mi
20 YorumlaOlabilir belki bir mukabele 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıldüşlerim ama gerdekte
02 Yorumla
Soran+1 yılO da iyidir
- +1 yıl
yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerhalde yani bundan daha doğal ne olabilir ki.
00 Yorumla
+1 yılEvet düşler, sen düşlemiyor musun
00 Yorumla
+1 yılDüşler tabi ki... şu an düşlüyorum mesela
00 YorumlaBence düşlemeli
10 YorumlaEvet
00 Yorumlazamanla düşler..
08 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle geceleri mesajlasirken değil mi
Soran+1 yılBenimki daha önce hiç cinsellik konusu açmadı ama hep opucem ısıcam sarilcam falan diyor bu saatlerde
Soran+1 yılMast yaptigi halde bana bu konuları açmaması garip 😅
Soran+1 yılÇok bekler 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilire.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. düşünür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet düşünür
00 YorumlaHemde nasıl
00 Yorumla
+1 yılFazlası ile
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı