Bu feministlerin işi😂😂 şaka bir yana bence büyük saçmalık. Bir kere yatak odasında ne oluyorsa o iki kişi arasında sadece onları ilgilendirir. İki yetişkinden bahsediyorum. Sevgilime yemek yapmaktan evini temizlemekten nasıl gocunmuyorsam ve keyifle yapıyorsam, oral seksi de aynı keyifle ve sevgiyle yaparım. Anlamadım ki erkekler neden onur kırıcı buluyor? Hayatım boyunca takılmadım bu tür saçmalıklara. İyi bari seks yapmayın hiç olsun bitsin. Adam bana oral yaparken iyi ben ona yaparken mi sorun yani? Valla komik
Yok ya keşke feminizstlerin işi olsa. Bir keresinde bir adam bana buradaki bir görüşüme, ''eşinize oral yapıp birde hiç utanmadan çocuğunuzu mu öpeceksiniz o ağızla'' demişti :))
Öyle görüldüğü yok. Bazıları önyargılı sadece. Bu mantıklı sekste her şey onur kırıcı. Öpüşmekte onur kırıcı. İnsan birbirinin tükürüğünü yutar mı? Ne kadar onur kırıcı bir hareket! Sekste mantık aramayın.
Onur kırıcı değil bilakis sevdiğin kişi ile harika olur birde nasil adam sana yapıyor sen zevkten dört köşe oluyorsan sende adama yapmalısın hep bana hep bana olmaz ama her kadın bunu kabul etmiyor bazen kadınlar kendi aralarında konuşurken söylüyor ben oral yapamam midem bulaniyor tıkınıyorum ağzıma alamam gibi gibi şeyler var yani bunlar görüyoruz duyuyoruz. Cinsellik çok fark li bir durum çiftler arasında orada biraz hayvani iç güdüler ortaya çıkıyor romantiklik duygusallık kibarlık yok ağzın tenin gözlerin kulaklarin ayakların heryerin zevk almaya bakıyor o yüzden yatak odasında olan bitene onur kırıcı şeyler demeyelim ama bazı sözler onur kırıcı olabilir. Ama temiz ve hijyene önem veren kişiler bu tarz sorunlar yasamaz bence
Erkeğin tavrına üslubuna bağlı biraz da bence. Kimi erkek kadını sadece yatağa atmak için iyi davranır ve yatağa girince kaba, öküzün tekiyse onur kırıcı olabilir cidden. Bazıları yatakta kadını hor görüyor ve hakaret ediyor anladınız zaten çünkü niyeti sadece sevişmek. Ama mesela iki kişi birbirini seviyorsa ya da sevgi olmasa bile saygı nezaket varsa hiçbir sorun olmaz bence. Kendimi ifade edebilmişimdir umarım.
Ne demek. Cidden kadınlar ile empati kurmaya çalışıyorum. Bir de erkek olmamdan kaynaklı erkekleri çok iyi tanıyorum. Siz de çok doğru noktaya değinmişsiniz. Öküzümüz ciddi öküzdür :) Her türlü ilişkide karşıdakini hor görmek ister. Küçükken sokakta yanlış cinsel eğitim almaktan kaynaklanıyor.
@Fullmoon82 yeri geldiğinde kendi cinsini eleştirmene sevindim. Çünkü kimisi kabullenmeden kızlara laf etmeye başlıyor siz de şöylesiniz, böylesiniz diye. Erkekler bir çok konuda kadınlardan daha rahat. İlişkiden sonra kadını tehdit edip bunu zorla devam ettiren de çok oluyor. Sonra kadınlar kendini cinsel açıdan geri çekince tecavüz, taciz konulu tartışmalar da "Türk kadınları VERSE böyle olmaz aslında" diyor o kişiler. Kadınları cinsel obje olarak görüyorlar sanırım. Hele ki dekolteye göz kayması vb. konu olunca "napalım doğamızda var" savunmaları yok mu :) Bu yüzden bazen kurunun yanında yaşta yanar misali erkeklerden çok nefret ediyorum ama biliyorum ki senin gibi güzel düşünen insan sayısı da bunlar kadar çok. Umarım herkesin karşısına kendi gibi birileri çıkar ne diyelim.
Evet. Ne zaman ne konuşacağını bilmiyorlar. Sevgili demek aynı zamanda sırdaş demek. Hem sırdaşız ama istediğimi yapmazsan sırlarını herkese anlatırım demek nasıl erkeklik oluyor ben de anlamış değilim. Şuradaki yorumlarda bile bazen utandığım oluyor. Hani bu platformda bile yobaz kafalar var kim bilir facebook gibi daha genel platformlar çok daha fenadır diye düşünüyorum 😉 bunun yanında merak etme iyi insanlar da var kolayca bulabileceğin. Birgün denk gelir ya da gelmiştir de belki. Eksik yönleri de olsa yavaş yavaş öğrenecektir sayende
Gelir gelir hiç merak etme. Çok iyi insanlar var etrafta. İyi insanlar da yanlış yapıyor, sonra doğruyu buluyor zamanı gelince. Senle de doğruyu bulacaklarina eminim.
iletişim eksikliği, erkeği kadını yok. insanlar cinsellikle ilgili iki kelime edince bile iş yatağa bağlanacakmış gibi bir durum var. bunun sonucundada kendi ve karşısındaki insanı tanımayan bedenlerin birleşme çabası ortaya çıkıyor. İki ayrı insanın birlikte bir deneyim yaşayacağı herhangi bir aktiviteden farklı bir yapı içermeyen cinsellik. iletişim olmadığı için sorun olarak ortaya çıkıyor. sinemaya giderken ne tür filmden hoşlanırsın diye birbirine sorabilirken, sevişme konusunda sen neden hoşlanırsın diye konuşamazsa her şey sorun olur.
Bunu düşünen erkekler bence. Seviştiği insanı aşağılayan onlar çünkü. Burda da görüyoruz cinsel konulardaki yorumlarını. Atıp tutuyorlar, sanırsın gece gündüz yatakta farklı kadınlarla birlikteler.
Parası olmayan olan insanların parasının olduğunu ama onların mutsuz olduğunu düşünür , sıradan hayat yaşayan ünlülerin hayatının berbat olduğunu düşünür, seks yapamayan da seks yapanların hayatının kotuboldugunu, oral seks yapan kadının aşağılık olduğunu vs düşünür. Bu normal. Bir erkek olarak herkesin herkese saygısı olması gerektiğine inanıyorum. 10 yılın üzerinde evliyim. Eşimle süper muhabbetimiz var. Fakat akşam bara gidip tek takılacam derse gidip istediğini yapar. Ben uzaktan izleyip güvenliğini sağlarım okadar. Ertesi gün muhabbetimiz tum hızıyla aynı güzellikte devam eder. Bunlar kalkmış bu devirde oral seks yapan şöyledir böyledir diyor yuh yani 😀
erkek erkek giibi davranmalı kadına fazla hareket özgürlügü vermemeli brnce yatakta barzolamasına tıklamalı kadına kibar prenses gibi daveanmalı değerli hissetirmeli agzına dayamak resmen onu herhangi bir hayat kadınıyla denk görmek gibi hele ki diz çökerek yapması ayrıca erkege gecmiste deger vermedigi kadınları hatırlatır özel insan özel muamele erkek daha atılgan olmalı
Bu perspektiften bakarsak bir çok şey onur kırıcı olur seks içinde. Öyle ki neredeyse tüm kadınlar seks te dominant olan erkeği ister. Yani erkeğin yaptığından daha çok yaptırdıklarıyla kadınlar orgazm a yaklaşıyorlar. İşin özü seks içinde onur kırıcı bir şey olduğunu düşünmüyorum 😁
hmmm... Ters psikoloji yapayım dedin sanırım.. Mantıklı..:) Sek*s , cinsellik, tutku adı her neyse özel anlardır ve o özel anlarda sen sen değilsindir, tamamen birleşme olur yani hem fiziksel hem ruhsal... yani tek olursun.. Kısaca gerçek ilişkide ( saygılı, karşılıklı sınırlara saygı duyularak, akışında, anlaşarak, tutkuyla, şehvetle... yapılan ilişki) aşağılanacak bir taraf bulamazsınız...:)
Onur kırıcı veya değil. Bu toplum ve sosyal alana ait duyulmasına alıştığımız klişelerden sadece bir tanesi. Cinsellik tamamen özeldir ve sosyal alanda yapılmadığından bu, sadece iki kişi arasında kalır. Bahsi geçen klişeye inanan kişiler fikrimce denemekten korkan şahsiyetlerdir. Hoş sohbetler. İlginç bir strateji...
Onur kırıcı değildir. Kadın ya da erkek fark etmez. İkisi de cinsellikte eşittir. Sadece bazı insanlar bunu kabullenemez. O insanların eleştirisine maruz kalmaktan korkan kadınlar ise tüm arzularını gizlemek/bastırmak zorunda kalır.
Basit insanlarla ilişkiye girerseniz sadece onurunuz kırılmaz, her şey olabilir.
Ben anlamiyrm ki onur kirici goruyorsaniz icinede alma hatta el bile opme. Ne sacma seyler. Es sevgili olmusun kalbini aklini anet ediyorsun yeri gelince bu mu onur kirici
hayatında kimsenin oral yapmaya yeltenmediği, hiçbir kadının ağzına fışkıramamış zavallı tesbiti. bunun için g. ötünü verecek adamlar var ancak alfa erkeklerin tadabileceği bir zevktir. hiçbir kadın kendi liginden düşük bir erkeğin s. ik. ini yalamaz. iyi günler.
Oral candır yaa ben hiç bir kadının tiksindiğini görmedim beraber olduğum kadınlar hep kendi istiyordu. Ve seks zevk için yapılır neden onur kırılsın ki bence anlamsız o zaman kadınların dogyy pozisyonuda Onur kırıcı davranış.
Kadın da erkek de partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum. Kadının erkeğin önünde diz çöküp oral seks yapması olayında, sadece diz çökme kısmını baz alıp erkek üstünlüğü olarak mı yorumluyorlar acaba.
Kadınlar için böyle olabilir. Bir keresinde bir adam bana buradaki bir görüşüme, ''eşinize oral yapıp birde hiç utanmadan çocuğunuzu mu öpeceksiniz o ağızla'' demişti
oral seks seksin başlangıcıdır. kadının erkeğe ait olmasının ilk aşamasıdır. erkeğin kadın üzerinde egemenliğini kurması ve ona sahip olmasının ilk temel taşıdır. oral seks çiftlerin birbirine bağlılığının eylemidir. oral seks kadının en derin hazzı duyması için kendisine verilen bir ödüldür. oral seks hayattır...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İkisi de eşdeğer. Aşağılayıcı hareketler olduğunu düşünmüyorum.
Kadın toplumda her zaman küçük düşürülmeye çalışılmıştır. Erkek yapınca her-şey yolunda , aynı şeyi kadın yaparsa dışlanır. Ve çeşitli isimlerle toplum içinde rencide edilir. İşte bu kadına verilen değerin ölçüsüdür.
hayır ne alakası var bence her ikiside normal heleki gördüşüm araştırdığım kadarı ile evliler arasında günahlık konusunda çok çok mahsuru olmayan bir konu her iki taraf'ta yapmalı bence
Bence iki taraf içinde normal değil kadın yapsa da erkek yapsa da. Onur kırıcı da değil tabi bir birine zevk aldırmaya çalışıyorlar sonuçta ama hoş birşey değil bence.
Parten istemezse fazla ısrar etmiyorum ama oralsız seks olmaz kadını orgazm etme amaçlı seviştiğim için giiş öncesi dil okşama parmaksız seks füşünemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya bilmiyorum şimdi evlendim sevdiğim kişiyle ben ona kadınım demişim onu öyle bir halde görmek benim için onur kırıcı olur yani ona olan saygim ne blm kendime yakıştırmam Onu o halde düşünmek bile ona saygısızlık yapmış gibi oluyor
Evli degilim şu an ki düşüncem bu yönde ilerde ne olur bilemem
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Biliyorum bircogunuz beni yadırgayacak ama ben burda kendimi ifade edemedim, yani anlatmak istediğimi umarım anlamışsınızdır
Asla onur kırıcı bir mesele olarak görmüyorum herşey karşılıklı seks zevk demektir ruhunu bedenini arındırır insanın dağlıktır ve oral da bunun çok çok büyük bir etkenidir
Kim demiş yalan söylemiş tüm Türkiye onun yüzüne tükürsün fesat kişiler öyle düşünür sadece herkesin kendi tercihi kimsenin hor görmeye hakkı ve yetkisi yoktur Nokta... 😊
Kadın harika cidden.. 🤦♂️ Konuya gelince oral seks 2 taraf da yapması lazım.. Yoksa hiç bir anlamı yok. Bu seks konusunda tavan yaparım her zaman.. O yüzden kadınım çok şanslı.. 🤦♂️😂👣
Bence ikisi de onur kırıcı değil. Adı üstünde seks. seks de tabu olmaz. Tabuları olan kendi kendine idare etsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınlar kendi kendine görüyor. Hiçbir erkekten başlıktakinin leyhine bir söz işitmedim. Seks bu, tam yaşanınca güzel. Yok o olmaz bu olmaz derken karşılıklı 31 çekmiş gibi bişey oluyor çiftler, tek fark az daha kaygan oluyor
Bu konuda gördüğüm kadarıyla yeni geçiyoruz bu aşamalara genel olarak. genelde erkekler arasında kadının oral yapması onu kötü yapar laf yaparlar duyarlarsa. Gelişemedik maalesef
Hicte bile.. kadının yapmasi normal.. yataga sırt ustu yatirip kafasini bosta birskicaksin sonra hepsini birden sokunca kadina cok zevk verir.. kadinlsr genelde. Seker gibi emmeyi sever
En İyi Cevaplar