Uzun süren ve sert geçen cinsel ilişkide benim özellikle bacaklarım ve göğüslerim çok ağrıyor. Hemen duş alıp biraz rahatlıyorum. İlaç kullanmayı hiç sevmediğimden tam anlamıyla ağrılarımın geçmesi 3-4 günü buluyor. Bacak ağrılarım fazla sürmese de bel ve göğüs ağrılarım bazen 1 hafta sürüyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öncesinde spora alışık olunca o tarz ağrılar olmuyor. Tabii vücut harekete vs alışık değilse kas ağrıları olabilir. Ağrı kesici, kas gevşetici gibi ürünlerle geçer diye düşünüyorum.
Seks esnasında vücut fazlaca kasılabiliyor. Tabi vücut o an sıcak olduğu için pek farketmiyor insan. Ertesi gün çeker ağrısını. Sıcak bir duş ve bir kasgevşetici iyi gelecektir. Mümkün mertede seks esnasında vücudu zorlamamak gerekir.
Genelde kas ağrıları aşırı sert hareketler denenilen cinsel seks pozisyonları sonucunda oluşur. Bunların geçmesi için ya bira kaç gün sabır gerekir ya da kas gevşetici ile birlikte ağrı kesici içilmesi ağrıları hafifletir.
Vücut spora alışık degilse agri olması normal, size gunde 2 defa cinsel ilişki yazıyorum, sabah ve aksam, 1 hafta kdr agrilar devam edebilir, ikinci haftadan itibaren biseyciginiz kalmaz ☺️
Spor gibi düşün, uzun süre spor yapmaz da tekrar spor yaparsan hamlık tutar, sürekli spor yaparsan kondisyonlu olursun. İlk hamlık bir kaç tekrardan sonra geçer
En İyi Cevaplar