Minyon biri tercih eder misiniz beyler? Sizde iri bir erkek tercih eder misiniz kızlar?
Cinsel ilişki de iri adam ve minyon kız nasıl durur?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ennn çok sevdiğim kız tipi minyon çıtı pıtı, accayip çok zevk alıyorum hem sevişirken hem de s*kerken, altımda kıvranması inlemesi bile bir başka zevk veriyor bana minyon çıtı pıtı kızın. içine tamamen sokup içinde bekleetmeyi çok severim minyon kızın içi çok daha dar oluyor ve içinde penisi bekletmesi muhteşem bir zevk veriyor bana, ;)
İri adamın iri ski olur minyonun dar delik, çok zor olur bence kız açısından erkek içinse tam tersi çok iyi. Ben de minyonuö biara ciddi anlamda takıyodum böyle şeyleri
1 86 boyundayım ilerde eşimin minyon olmasını isterdim. minyon kız bana daha fazla güçlü olduğum hissini verirdi diye düşünüyorum. Hakimiyetin bende olmasını isterdim hep. Duygusal olarakta cinsel olarakta daha uyumlu olurduk bence. Benden korkarmıydı bilmiyorum
kesinlikle harika olur. minyon kızlar cok seksi ve ateslilerdir. ama nedense ülkemizde minyonluk ayıpmış kusurmuş gibi görülüyor. minyon kızlar içindeki seksiliği keşfetsin, hersey değişecek görecekler. çocuk gibi görmeyin kendinizi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gayet iyi 157 boy 50 kilomla tercihim iri ve uzun adamlar
@anticoor15 yaşadım. evet... ama. karskmdaki boylu ben minyon gibi değilde... disaridan bakıldığında harika seks yapıyor izlenimj veriliyor ama yaşadığında hiç bir şey bilmiyor ve karşıtı tatmin edemiyor.
@anticoor15 ona benzer diyebilirim. cok övme denilemez tamamen ama şey gibi.. hani yakışıklı boylu Poslu kaslı birini görürsün seksi gelir ama bir bakmissin adam gay🤣 bunun gibi bir şey bütün inançlar yalan oluyir
@anticoor15 karşımdaki gay değildi sakin yanlış anlaşılmasın... bunu sana anlatabilmek adına benzetme anlamında. soyledim... ben böyle hissettim yani. o kadar hayal kırıklığı yaşadım anlaminda
@anticoor15 be için görüntüde önemli önce dikkat çeken o.. dışını merak etmedigin birinin icinede bakma ihtiyacı duymazsin ki... bu kriter bana göre tabi... herkese göre değişir sen onemsemiyorsundut yaparsın cinsellik iyi diye... ama ben öyle dusunmem