yay erkeği koç kadını cinsel ilişkisi nasıl olur bilen var mı
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Cinsel ilişkiler kişiden kişiye farklılık gösterir ve burçlar tek başına bir ilişkinin nasıl olacağını belirlemez. Yay erkeği ve Koç kadını arasındaki ilişki, her iki kişinin de kişilikleri, tercihleri ve iletişim tarzlarına bağlı olarak şekillenir. Önemli olan karşılıklı anlayış, iletişim ve uyum içinde olmaktır. Her ilişki gibi, bu konuda da açık ve dürüst iletişim önemlidir. İlişkinin nasıl olacağını anlamak için birbirinizle konuşmanız ve birlikte keşfetmeniz önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani bugüne kadar 5 yay burcu ile yakınlaştım... hepsinin penisi konya bamyası kadar küçük kürdan gibi ince çıktı birde bu ahlaksızların girmesi ile çıkması bir oluyordu... koç kadını ateşlidir... böylelerini sevmez... bak demedi deme tatmin olmadığı içinde seni aldatır yaniii.. sonra burada sevgilim beni aldattı diye ağlayarak yazarsın kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil nişanlım’da aklıma geldi ona soramadım buraya geldim
Kızlar Ne Diyor
2
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu bir erkek mi sordu cidden
02 Yorumla
Soran+1 yılsoramaz mı
Cevap sahibi+1 yıl🤷🏻♀️
Gizli Üye(18-24)+1 yılkoca kadiniyla hic bir sey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılYok kendisi nişanlım bugün burçlar hakkında konuştuk bende merak ettim ona soramadım
Cevap sahibi+1 yılkoc”
Cevap sahibi+1 yılnisanlin raddesine geldiyse ten uyumunuz vardir zaten ve gayet iyi birliktelik olur bence
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum oda aynı benim ikizim gibi fikirlerimiz bile aynı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne