Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm olmakla boşalmak aynı şey değildir. Bu nedenle genelde orgazm diye bahsedilen durumlar boşalma olarak algılanmalıdır. Boşalma bedensel bir rahatlamayken orgazm ise bu bedensel rahatlamaya ruhun eşlik ettiği çok yüksek haz veren bir durumdur. Orgazm boşalmayı da içine alan daha geniş bir kavramdır. Orgazmı çeşitli uyaranlar sonucu beynin uyarılması ve bu uyarılmanın etkisiyle, bireyde hem bedensel hem de ruhsal olarak algılanan bir hissin meydana gelmesi olarak tanımlayabiliriz.
1019 Yorumla- +1 yıl
Aynını yine okudum sanki
Cevap sahibi+1 yılBen internetten baktim başka bir gizli uyemizde bakmış sanirim 😂
- +1 yıl
Kopyacılar sizi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılItirafçı kopyaci kendi görüşümü yazmaya üşendim yorgunluktan napiyim 😂😂😂
- +1 yıl
Ama çok iyi oldu bunu yazman 😂 bende o gizliyi kendi görüşü sanıyordum
Cevap sahibi+1 yılAzcık ifşa oldu ama napalim 🙈
- +1 yıl
Çok iyi oldu bide bana artistlik yapıyordu 😊
Cevap sahibi+1 yılAhahha bu alanda fenomensin birde bilmiyorsan ne biliyim evevevev 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bilmediğimiz şey sanki 😊
Cevap sahibi+1 yılKurt kocayınca kurdun maskarası olurmuş dikkat etsinler üstad diye boşa demiyoruz sana 😂😂😂
- +1 yıl
Pür dikkatim ben azizim içini ferah tut sen 😊
Cevap sahibi+1 yılAllah'a emanet ol görüşürüz 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim sende inşallah 😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim üstadım eksileyenlerr inat eig seçtiğin için 😂
- +1 yıl
Her daim eig seçicem onlara inat 😂
Cevap sahibi+1 yılIşte aranan ilgi 😂
- +1 yıl
🌹🌹🌹😍😍
- +1 yıl
@asmira16 sen tamamını yazmıştın değil mi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkisini de aynı şey sanıyordum. Yakın zamanda öğrendim olmadığını. Hiç orgazm olmamışım bide ben. Banada öğretsin bilen
1016 Yorumla- +1 yıl
Orgazm olmak müthiş birşey :)
şimdi görüşünün altına yazanlar çok olur ama neyseki ben siliyorum hepsini.
Cevap sahibi+1 yılSorun değil yazanları görmem genelde. Malesef bilemiyorum o duyguyu 😔😔. Öğrendiğimde haber vericem burdan 😂😂
- +1 yıl
Hayırlı haberlerini bekliyorum 😊😎
Cevap sahibi+1 yılTamam birini bulayım tenhaya çekicem hemen 😂
- +1 yıl
Gündüz gözüyle 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGündüz yapamiyormuyuz o işi 😂
- +1 yıl
Tenhaya adam çekilmez gündüz gören olur 😂
Eve gidecem dersen müthiş bile olur. Ama en güzeli sabah seksi. Onu mutlaka yapmalısın 😍
Cevap sahibi+1 yılOrgazma ulaşabilirsem yaparım. Yoksa zoraki yatak arkadaşlığı ve Orgazm taklidi yapma gibi şeyleri beceremem ve partnersiz yaşamayı tercih ederim.
- +1 yıl
Ulaştırsın bir zahmet. Birleşmeyle yapamazsa oral ile yapsın. Kadını orgazma ulaştırmadan kendi boşalan hemcinslerime çok kıl oluyorum
Cevap sahibi+1 yılBende öyle oluyorum o hemcinslerine. 😔😔 neyse ben üzüldüm azıcık. Teşekkürler sohbet için 😘
- +1 yıl
Ne olursa olsun üzülme. Sohbetinden çok keyif aldım. Ben teşekkür ederim asıl 😘😍
Cevap sahibi+1 yılBu ilk sohbetimiz değildi. Fazlaca denk gleiyorum sorularına. Hepsinde de kibarca cevapliyorsun. Pek bir tatlısın. Denk geldikçe yazarım. Başka sorularda görüşürüz. 😘
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim senin tatlılığın güzelliğin o 😍 her zaman beklerim sorularıma.
- +1 yıl
Aptal aptal insanlarla uğraşıyoruz işte 😊
Cevap sahibi+1 yılIyi geceler 🙏
- +1 yıl
İyi geceler efenim 🙏
Bubsoru kadinlari ilgilendiriyor biraz defalarca sksip orgazm olamamis kadinlari..)
21 Yorumla
+1 yılBoşalmak rahatlama, orgazm uçmaktır.
25 Yorumla- +1 yıl
Allah uçuş takımlarımıza zeval vermesin :D
- +1 yıl
Aminnn😂
- +1 yıl
Amin :D :D
- +1 yıl
Teşekkürler dostum.😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm esnasında kasılmalar, titreyişler, içten gelen çığlıklar en uç noktada yaşanır. Yani orgazm tam olarak zirve demektir, boşalma ise sadece boşalmadır, spermin vücudu terk etmesidir.
171 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında anatomik olarak farkları yoktur.
Lakin
Duygusal ve psikolojik olarak çok büyük farkları vardır
Boşalma
Tek bir noktadan başlayan zevk halkaları ve sıcaklığın vücuda yayılması ve anatomik gerginliğin son bulmasıdır.
Orgazmda ise duygular sevgi aşk gibi olgular ve değerler işin içine katılmıştır.
Anatomik gerginliğin son bulduğunda duygusal bir mutluluk ve şükran vardır huzur ve sükunet son noktadadır
Duygusal olarakta sonsuz bir rahatlama sözkonusudur ve minnet ve teşekkür duyguları gelişmiştir.
Çiftlerde anatomik rahatlamanını yaninda
Duygusal rahatlama, psikolojik rahatlama ve sonsuz bir huzur ve mutluluk tüm bedeni ve duyguları sarmıştır.
Bilimsel noktada ise
Orgazmda
Seretonin sopanın ve endorfin hormonunları en üst düzeyde izlenmiş melatonin hormonun da yükselme görülmüştür.
OrGazm sonrası duygusal rahatlama huzur ve mutluluk ve bazen haftalar hatta aylar sürebilmektedir33 Yorumla- +1 yıl
Anatomik olarak bunu sen mi yazdın copy paste mi yaptın 😊
Cevap sahibi+1 yılBeğendiğinizi sevindim
- +1 yıl
😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalmak bedenin uyaranlara verdiği bir tepkidir. Bir kadin birden fazla uyarildiği muddetçe boşalabilir. Fakat orgazm , boşalmayi da icine alan daha geniş bir kavramdir. Orgazmda beden uyarilir sadece bedensel tepki değil ruhun da tatmin olmasi vardir. Şehvet, arzu tutkununda bir arada oldugu hazdir. Bir kadin en fazla bir kere orgazm olabilir bir iliskide.
95 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir anlatım oldu. Aydınlandık gerçekten. 👏👏
Cevap sahibi+1 yılYani sen de bu alanda fenomenken bilmiyorsan da nebileyim..
- +1 yıl
Ben bilmiyorum demedim ki 😊
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
- +1 yıl
😊😊
Boşalmak sadece rahatlatır geçici bir suredir. orgazm seks biter ama hala uçarsın zevkini sürdürür 😃
111 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe işte 😊
+1 yılBoşalma fiziksel bir rahatlamadır.
Orgazm ise daha şiddetlidir. Kasılırsın, kendini kaybedersin, vücudun titrer. 😏113 Yorumla- +1 yıl
Tanımlama süper oldu 😊
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊 eig için yazdım seni aklıma
+1 yılOrgazm, vahşi bir hayvan edasıyla inlerken zevkin uçlarında zirve yapmaktır. Boşalmak ise zevk sularının bir derya gibi kaynağından çıkıp etrafa akmasıdır.
81 Yorumla- +1 yıl
Fışkırtarak diyorsun yani 😂
+1 yılFarkı biliyorum yorumları okudum da millet bunu cidden oluyo mu merak ediyorum 😣
93 Yorumla- +1 yıl
Ne oluyo mu 😊
- +1 yıl
Bu bahsedilenler
- +1 yıl
Oluyor demek ki
+1 yılBoşalma genelde erkeklerde olan bir durum, ama kendini geliştirmiş bazı kadınlarda gördüğüm kadarıyla boşalırken aynı meni gibi koyu bir sıvı geldiği de oluyor.
26 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Mesela böyle bir durum sizi rahatsız eder mi bir erkek olarak? O sıvının da kadından gelmesi
- +1 yıl
@sosyeteyazar Sonuçta penisimle iç içe olacak, benim sıvılarımı nasıl içine akıtıyorsam o da peniseme akıtabilir.. sorun olmaz
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Kendini geliştirme ile alakası yok bunun her kadının boşalma şekli farklıdır aynı parmak izi gibi ve kadın en güzel orgasm boşalma yi 30 lu yaşlarda yaşar sıvı gelmesi o yaşlarda daha çok oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşalma titremedir. Orgazm zevkten çıldırma noktası
111 Yorumla- +1 yıl
Güzel
+1 yılÇokta bir fark yok aslında
Boşalmak ıslaklığın kasılmayla gelip çok olması
Orgazm titremenin bir süre devam etmesi110 Yorumlaİkiside hemen hemen aynı şeydir orgazm herşeyii en üst seviyede yaşayanlar için boşaltmada vücudu spermlerin terk etmes
90 YorumlaBoşalınca hafif rahatlamayla birlikte kasılma devam ediyor ve sıvı akıyor
Orgazm olduğumda ise şiddetli kasılıyor ve pıt pıt atarak zevkin doruğuna çıkıyor değişik bir şey25 Yorumla- +1 yıl
Kalp atımı gibi 😊😊
- +1 yıl
Ahaha seviyorum bunu işte 😂
- +1 yıl
😊😊
+1 yılorgazm olmak zevke gelmek demektir zaten orgazma gelen bir kişinin sonu boşalmaktır yani olaylar birbirinin devamı
10 YorumlaBiri urfada kendin yoğurduğun çiğköftedir diğeri şu adıyamanlıların yapıp satıklarından olsa gerek la ne bileyim saladım işte başkan :)
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel benzetmeydi ama 😂
+1 yılKadinlar Icin bosalmak zordur Her kadin kolaylikla Bosalamaz seks esnasinda.
ama mast yaparken bosalirlar yaş araligi fark etmez.
orgazma gelince seks esnasinda parteniri kadinini ne kadar cok tatmin ederse o kadar cok orgazm olur ve kadinda boşalmak icin daha rahat olyr. Mutlulugun sirri kadinini seks esnasinda cildirtmaktir 😉20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılorgazm olurken boşalmış olmuyo musun. tam farkı ne. boşalıp orgzm olmayabilir misin. ne yani. orgazmda titreme kasılma falan oluyor
47 Yorumla- +1 yıl
Orgazm olurken boşalmış oluyorsun ama boşalırken orgazm olmuş olmuyorsun fark bu 😊
Cevap sahibi+1 yılkadınlarda boşalma yok diyo bazıları öyle mi.
- +1 yıl
Bazıları öyle diyor ama vardır kadında boşalır tabiki.
Cevap sahibi+1 yılanladım peki teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😊 bak bir tane bayan 30-35 yaş arasında gizli görüş yapmış. Çok güzel anlatmış. Ben altına aydınlandık diye de yazdım. Onu oku bence.
Cevap sahibi+1 yılevet güzrl anlatmış okudum sağol😀
- +1 yıl
Sende sağol 😊
orgazm bildiğim kadarıyla zevkin dorukta olduğu zaman. Boşalma zaten belli
70 YorumlaOrgazima ulaştıran erkek az ya
81 Yorumla- +1 yıl
Maalesef çok az
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biri erkeğin, biri kadının doyuma ulaşması. Erkekler boşalma aralarında zamana ihtiyaç duyarken, kadınların üst üste 8 kez orgazm olanını gördüm.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazm zevkin doruklarına çıkarır boşalmak ise vücudunu rahatlatır.
21 Yorumla- +1 yıl
Biri everest diğeri kınalıtepe 🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şey fark yok, yağmur yağarken önce şimşek çakması (kasılmalar, titremeler) vs sonra gök gürültüsü ve yağmurun boşalması gibi
20 Yorumla şüyle bir fizyolojik sapma ilki heyecan ve panik diyelim ikincisi kasılıp kasılıp tam gevşeme tıpta vazo dlatasyon vazokontraksiyon
20 Yorumla
+1 yılBosalmak hayvansal duygularin tatmiini. Orgazm ise tum ruh beden zihin duygu tatmini.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılHer orgazmın icinde bir boşalma vardır. Ama boşalmanın içinde orgazmı bulamazsın. O yüzden büyüklük küçüklük bariz belli
20 Yorumla
+1 yılBiri Everest’e çıkıp kükremektir diğeri Everest’e varmadan rahata ulaşmaktır
50 Yorumla
+1 yılHer ikiside 👍 bir duygu 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 Harika bir zevk bir kadının organzma zevk alırken çoooook hoşuma gidiyor
10 YorumlaBoşalmak sadece tohumları atmak orgazm ise tır tır titremek kasların her şeyin rahatlaması bulutların üstüne çıkmak
10 Yorumla
+1 yılUlan yaa şu kızların nasıl orgazm olduğunu bilseydik de gerekn herşeyi yapsaydık inlete inlete orgazm etmek için :))
20 YorumlaTene dokunursan boşalır, ruhuna dokunabilirsen orgazm olur
20 Yorumla
+1 yılBiz erkekler tek namlulu av tüfeği gibi oldugumuz için farkı pek göremiyoruz, kadınlarda konu çok daha geniş
10 YorumlaBoşalmak normal bir süreç. Orgazm olmak kendini kaybetmek gözlerin kaybolması. Ve vücudunun titremesi
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbağırıyorsa orgazm olmustur zevk almıştır
boşalmak orgazm demek olmayabilir20 YorumlaHer yağmur sonrasi gökkuşaği olmaz.
100 Yorumlaboşalmak fiziksel orgazm ise beyiden olan bir durum
20 YorumlaZkerim haaaa
81 Yorumla- +1 yıl
Pardon
Gizli Üye(30-35)+1 yılbosalmak dag ise orgazm zirve 😂
140 YorumlaOrgazm sekste alınan zevkin zirve noktasıdır
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler boşalır kadınlar orgazm olur fark bu. Neticede ikisi de aynıdır. Fazla kafa yormayın
20 Yorumla
+1 yılBiz bunu tornavidayla anlattik, firin sutlacla anlattik, viledayla anlattik. Anlayin artik yaa
10 YorumlaEvet fark ne? Banada soleyin 😄
21 YorumlaBoşalmak akana kadar Orgazm uçana kadar 😍
30 YorumlaAynı b. kun sarısı 🤭
20 Yorumla
+1 yılOrgazmın noktalanması boşalma oluyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHocam boşalmak hayattır
orgazm tarif edilemez :D00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tanimlayamam 😊😊
10 Yorumla
+1 yılKadının orgazm olma halını bı cok şeye değişmem.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada ki fark ne ya ilk defa duydum
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrgazm 👍👍
11 Yorumla- +1 yıl
Arasındaki farkı sordum sanki
Astronot vs kozmonot
10 Yorumla
+1 yılBoşalmak oh be
20 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında