bayan bir arkadaş cevap vermişti boşalma ile orgazm arasındaki farkı biliyormusun diye.
merak ettim cidden arasındaki fark ne?
merak ettim cidden arasındaki fark ne?
Var tabiki. Boşalma herhangi bir uygulama ile meninin dışa atılmasıdır (ilişki, mast, rüya...) Ama orgazm ilişkide zevk alarak hoşa giderek boşalmadır. Orgazmda erkeğin hareketi, gülmesi, sesleri vs. daha değişiktir. Mesela ben orgazm olduğunda felaket gülerim. Oysa günlük hayatmda zor gülen kişiyimdir.
bence fark var.çünkü bazen elizabete boşalıyorum ama zevkin doruğu olmuyor.(beni çok heyecanlandırmayan bir p*rno izlediğimde mesela)
bayanlarda boşalma olmadığı için orgazm genital bölgenin ritmik kasılmasıyla zevklerin zirve yaptığı andır.erkeklerde bu boşalmayla birlikte oluşuyor.orgazm=boşalma.
arada fark varmı diye merak ettim cevabın için teşekkür ederim.
senin yaşın yetmez o bilgilere.neyin ne olduğunu öğrenmen için daha fazla zamana ihtiyacın var.bilmediğin konulara cevap yazmak zorunda değilsin.sza na vi
Cevap
4Cevap
Tao ustası değilsen, erkeklerde boşalma orgazm ile aynı ana denk gelir.
Orgazm herkeste aynıdır, erkekler o anda boşalır, kadınlarda sıvı atımı olmadığı için sadece kasılmalar görülür ki bu da herkeste olan şeydir.
fark york kardeşim bizde olanın bayanlardaki ismi işte
ne bileyim sormuştu merak etti,m varmı böyle bi şey diye demek bildiğimden farklı bi şey yok :)
Önce orgazm finalinde ise boşalma.
No fark :)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar