pembelerin yorumlara bittim ya ben bile bu kadar hevesli değilim yapmaya ama kendimden eminim partnerim ile 2 saatten kısa sürer sadece gün içinde belli zamanlara bölerim yani sık olur ama kısa sürer 30 dk filan ama gün içinde 5 6 ya çıkar diye tahmin ediyorum yani mesela örnek yemek yaparken film izlerken uyurken gündelik işlerini yaparken hatta dışarda bile olsa fark etmez o an canım istesin yeter buluruz yapacak bir yer
2 saat çok fazla ; 30 dakika ön sevişme ayrıca 30 dakika da cinsellik en ideali.. Her iki tarafta büyük haz alıyor o zaman.. Sonra da birlikte ılık güzel bir duş..
bu işin gençlikle alakası bile yok.. :) kadınını minimum 3 - 4 kez arka arkaya boşalttın mı iş tamamdır.. Onu boşaltamadıktan sonra seninkisi sadece 1 seferlik olur ikinciye gelmez bile yanına.. Kadını fazlasıyla boşaltanı makbüldür , sadece kendini değil.. Ne kadar çok boşaltırsan kadını onun vazgeçilmezi olursun..
hayırlısı.. Boşaltamazsan karşındakini bundan emin ol hiç şansın yok. Kadın bekarda olsa evli de olsa bu bir kural hemen başkasına gider, fırsatını yakalayınca.. Kural bu çünkü.. Affetmez yani asla..
Kadınlara 3dk yetmiyorkadın daha bir şey anlamadan adam poponu dönüp yatcaksa ne anladım o işten uzunluk değil kalınlık önemli gerçi yeri geldiğinde hepsi aynı işlevi görebilir alışmakla alakalı
En az 1 saat oral yapmadan hayatda ilişkiye baslamam karsilikliz oralsiz iliski bana ters birde ince kalin uzun kisa fark etmez eger partnerine iliski sirasinda carsaflari tirmalamiyor gözleri kaymiyorsa kimse konusmasin bem bu isi iyi biliyorum diye herzman kadinin kadin oldugunu hissettireceksin herzamn kendini düşünmeyeceksin.
Ben iki saat yapıyorum diyen hemcinslerim 1 saat 57 dk yalayıp 3 dakka icerde kalıyor.
Ayrica 2 saat isterim diyen kızların hepsi hayal dünyasında yaşıyor. Birlesimden sonra ideal süre yarim saat ile 45 dk arasıdır. Diger türlüsü tabiata ters.
bence psikolojik bir durum penisi büyük olan da ortalama olanda kendine hakimse süreyi uzatabilir sanırım kadınların tercihi penisi büyük olandan yana olucaktır çünkü daha çok zevk alacaklardır
3 dk cok az 2 saat cok fazla... 15 dk normal alet ile candir. Kalinlik onemli diyenler genelde kendini kasamayacak halde dagilmis olanlar... sert ve uzun sureli seks isteyenlerde partnerine duygu beslemeyenler...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzun uzun seviselim , uzun uzun içimde kalsın. Ne gerek var oldu bittiye.
Hiç kimse 2 saat ilişkiye dayanamaz taş çatlasın 20 dakika üstünü söyleyen yalan söyler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben 1.30 saat yapıyorum libidom yüksek ama sevgililerim dayanamıyordu altımda. Geç boşalma sorunum var zaten. Kadınlar 30 dk seks yapsın zaten onlara yetiyor
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada penisim 15 cm ve kalınlığı normalin üzerinde partnerlerimin içlerine girdiğimde ilk ağızlarından çıkan ise ohhh tam istediğim gibi diyorlar
Olm deli misin tabi ki 2 saat. Ritmik ve acele etmeden ve de partnerinin vücudunun her ayrıntısını keşfederek o iki saati dolu dolu yaşamalı ki hazzın doruklarına çıkılsin.
En İyi Cevaplar