Popüler kültür, Christian Grey in bize kazandırdıkları.. Çoğu kişi sert demiş. Ben bunu üzücü buluyorum.
Nedenini de açıklayayım. Siz biri ile en mahrem anınızda sadece size özgü bir anı paylaşıyorsunuz ve karşınızda düşman varmış gibi davranıyorsunuz. Garip değil mi? Kadın olarak konuşuyorum. Belki de kendinizi en zayıf hissettiğiniz anda adam sizi tokatlıyor, neymiş efenim sert severmiş. Sebep? Kaç kez denemiş bu sert sevenler? Neden sert ya da? Cinsel ilişkide sert olması gereken tek “şey” var onu da hepimiz biliyoruz.. Onun haricindeki şeyler bana özentilik gibi geliyor..
Güzel bir akşam yemeği yiyeceksiniz. Muhteşem bir sofra. Yemeği kaşıkla değil kepçe ile hızlı çabuk oraya buraya dökerek yiyorsunuz.. Sebep hızla yemek yersiniz siz.. Benden size bir tavsiye bu yolda ilerlerseniz ne size gelecek sefere yemek yapan biri bulursunuz ne de mideniz uzun soluklu buna dayanır..50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSekste romantizme yer yoktur ön sevişmede belki, ama sekste asla. Seksin her saniyesinde erkeğimin hakimiyetini, fiziksel gücünü iliklerine kadar hissetmeliyim.
Sertlik, şehveti artırır fakat dozu iyi ayarlamak şart. Saçlarımı eline dolayıp çekerken, kararlı bakışlarıyla beni delirtmeli. Bileklerimi sıkıca kavrayıp tüm gücünü bedenimde hissettirirken, elleri kalçalarımı kızartmalı. Dirty talkle de son vuruşu yapmalıyız.240 Yorumla
Doğanın gereği o kadınlar her zaman sığınacak bir omuz bir koruyucu onun yanında kendini güvende hissetmek ister. Erkeğin bir ağırlığı, hükmeden, fiziğiyle, sesiyle, güçlü erkek ister bunuda seks yaparken de hissetmesi erkeğinin altında ezilmek çaresizlik içinde olmak, canın açıtilması vurdukça çıkan sesi duyması onu tahrik edicidir. Bu demek değildir hep sert olacak erkek kadın bedenini okuyacak sesinden ne istediğini anlayacak ona göre soft yumuşak yavaş hızlı olacak
40 Yorumla
+1 yılİşini her daim bilen olmak gereklidir.
Bir anda sert olursan kadın kurudur canı yanar. Ama öpüşür sevişir birde oral seks yaparsan kadın sekse hazırlanır. Soft başlarsın ve kadın sulanmaya başlar iyice kıvama gelince de hızlanmaya başlarsın. Sonra hard bitirirsin. Benim tekniğim her daim budur. Hatta yalar yapar tekrar yalar tekrar yaparım. O girişte sulu sulu iken çıkan şap şap sesleri kadının inlemeleri de beni benden alır.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre soft olmalı.. Yumuşak davranılmalı diğer türlü sanki sadece asıl amaç seksmiş duygu yokmuş gibi yani şu p*rno filmler gibi yapmacık geliyor bana.. tercih meselesi tabiiki ama seks sırasında hem cinselliğe hem de sevgiye aşka doyulmalı bunun içinde soft olmalı..
172 Yorumla
+1 yılKadınlar daha çok sert seviyor. Erkekler sert sekse daha çabuk boşaldıkları için anın tadına varamıyorlar çünkü. Kadınlar için de soft orgazmı engelliyor. Düşünce de sabit kalamama vs..
181 YorumlaDaha piyasada grey efendi yoktu. Saçlarımı örer evde salınırdım. Eşimle aramızda işaretleşmemizdi. O zaman anlardı doggy posizyonunda saçımı çekip sertleşmesi gerektiğini.
111 Yorumla- +1 yıl
guzelmis
+1 yılHer zaman iki taraf da sert olmalı ki zevki tümüyle hissedebilsinler. Erkek mi kadın mı o kişiden kişiye göre değişir ama bence tümüyle sert olmalı. 😄 yavaştan başlayıp serte doğru değil yani.
133 Yorumla- +1 yıl
Süper 👍
- +1 yıl
@seksensekizlik07 teşekkürler😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar elbette. Soft başlayıp parçalaması beni mahvediyor. En çokta sert girişler.
162 Yorumla- +1 yıl
Delice
+1 yılben her iki tarafında olmasından yanayım sert severim mümkünse grup daha da acık fantezili biriyim çünkü kadının da benim gibi ateşli olması gerekir
20 YorumlaBaşlarken sert başlamak acı verici olabilir bizim için. Yumuşak başlayıp sert devam etmek.
171 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok doğru 👍
+1 yılErkek. Ama ben de bir kadın olarak sert seviyorum acitmali
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılSert sevişmeyi seviyorum daha çok aziyorum. sert ve küfürlü
92 Yorumla İki tarafta seviyor bence. Hard seksin tadı başka zaten
161 YorumlaCanini acitacak kadar sert olmamali bence yumuşak da sevisebilmeli insan
82 Yorumla- +1 yıl
başlangıç narin ve soft olmalı evet de hiç mi arada biraz sert istemezsin hazı aldıkça
+1 yılölümüne sert seks diyorum, acı yoksa zevk alamıyorum. bence ne kadar acı o kadar haz.
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben önce soft zeck almaya başlayınca sert severim, erkekler hep sert seviyor
129 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@arda99xx hayatlarında seks yapmayıp sanal yapanlar sert diye uçmuş :) zevk almadan sert olmaz:)
- +1 yıl
Yani önce bir ortamı yumuşatacaksın alıştıra alıştıra sert e geçiş yapıcaksın 👍🏼
- +1 yıl
Solf veya sert hikâye benim bildiğim kadını altına alınca zevkten ağlatacaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSertttt kesinlikle, öyle bir söyledin ki canım çekti 😂😂
233 Yorumla- +1 yıl
😉😊😊😊
Bunun bilmenin en iyi yolu yataktır denemeden görmeden hissetmeden ve hissettirmeden bilinmez yanisi partnerler çiftler eşler birbirinin zevk ve isteklerini iyi bilmekten geçer ben sona doğru doruğa ulaşmaya an kala sert bitirmeyi severim izi ve tadı kalmalı 😎
10 YorumlaYumuşak olacak' sert olan şey sevgi bağı olmalı. Tutkulu öpüşme, ve o esnada yavaş yavaş girip çıkmalar. Ufakdan inleme sesleriyle geceyi uzun tutmak. En iyisi bu
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Romantik başlayıp sertleşmeli sevgi sözleriyle başlayıp dirty talk la devam etmeli uzun sürmeli bol önsevişmeli olmalı. Kadın defalarca orgazm olurken erkek yanardağ gibi patlamalı
10 Yorumlaerkek sertliği kadın sertliğe maruz kalmayı gücü teninde hissetmeyi..
30 Yorumla
+1 yılOral yapmadan hic bişey yapmam ama sonrasında ki o şiddet ve sertligı hisseden cıglıklarını engel olabilirmi bilmem.. Sert seven cok butada ama onlar inan sadece prno da gorduklerine dayalı.. Zevksiz o vajina ıslanmadan yalanmadan o suyunun tadı bakılmadan hiç bişey olmaz.. Kıvransın kı karsılıklı sertlikten zevk alınsın..
00 Yorumla
+1 yılKadınlar sert ister.. ama önce Ortamı Oluşturmak için yumuşak davranıp ağır ağır sert olmaya başlanır bu böyledir.. yoksa zevk alamazsın...
20 YorumlaO anki psikoliye bağlı her zaman aynı tarz olmuyo bazen sert bazan yumuşak bazen dovoverek yani o anki durum onemli
30 YorumlaSekste penisini değil de aklını kullanan erkek kadını kadınlığından eder, kul köle olur. ;)
30 YorumlaValla bu kişiden kisiye değişiyor ben artik yavaştan ol diyen bir kadinlada beraber oldum çok fazla sert istemiyordu yavaşlatıyordu.
10 Yorumla
+1 yılYa biz sertliği çok abartiyoruz ya da bize gercekten sert seven bir kadın denk gelmiyor 😂
Lafta herkes sert seviyor oysa10 YorumlaKadinlar kardesim her kadın Sert seviyor Kim ne kadar sevmiyorum derse bile inanmam
20 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Ama kadınlar daha çok ister.
120 YorumlaTabiki kadınlar o çivileyici darbeler onları uçuruyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme mutlaka olmalı ki her iki tarafta zevkin doruklarına çıkmalı. Daha sonra yavaş yavaş başlayıp hizlanabilir. Bazı insanlar sert sevmez ama dedigimden gibi ön sevişme şart ve bayanın organı kayganlık sağlaması için şarttır. Ondan sonra sert ve fantaziler size kalmış 😀 daha önceden bir sevgilim vardı masada koltukta yerde falan her türlü fantaziye açıktı. Ve sert seviyordu. Bir başka sevgilim de yatak harici istemiyor ve sert istemiyor kesinlikle değişkenlik gösteriyor anlicaginiz
10 Yorumla
+1 yılben kendimi bilir kendimi söylerim sert olacak aga ✌😉 o ne ya ayy vuyy acıyor yapma ııyygg😝
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Yorumlari okudum cikiorum 😂
51 Yorumla- +1 yıl
Güle güle v😀
+1 yılGenelde kadınlar serti tercih ediyor cunku beden bellı bir sureden sonra daha fazlasına daha can yakanına daha cok cıldırtanı tercıh edılıyor
10 Yorumlahard cok zevklı ya bence
213 Yorumla- +1 yıl
Yavaş başlayıp sertleşmekmi yoksa direk sertmi?
- +1 yıl
Bence de 😉
Erkek sever kadin severse kadin daha cok ateşli olmasi lazim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence kadın daha çok seviyor, kadını dostun gibi sevip düşmanın gibi mikeceksin dersler
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kadına sert davranmayı seviyorum, kadının bana sert davranmasını da seviyorum 😅 bilemedim kararsızım
10 YorumlaSert her kadın sevmiyor.. O yüzden partnere göre şerbet.
10 Yorumla
+1 yılBen sert severim başkalarını bilmm
99 Yorumla- +1 yıl
@sanal88 evliyim tabiki bilirm
- +1 yıl
@sanal88 hayırr
- +1 yıl
@sanal88 bu seni uzaktan yakından ilgilendirmez
+1 yılromantik başlayıp sert devam edip sert bitirmek mutluluk bu sanirim
20 Yorumla
+1 yılSert olup 10 dk olacağına soft olup 1 saat olup hissetmek bana göre daha iyi
10 YorumlaYumuşak başlayıp sert devam etmek
170 Yorumla
+1 yılKadınlar. Şahsi düşüncem soft başlayıp hard devam etmesi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert severim.
Tabi ki partnerimin zevklerini göz önünde bulundurarak hareket ederim. Onun zevklerini öğrenip hareket etmek daha güzel oluyor10 YorumlaKesinlikle erkeğin dostum kendim şahsen kalçaları tokatlamadan bırakmıyorum
10 Yorumlaİlla ki soft başlamak gerek partnerin isteğe göre de sert devam edilebilir :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. her iki taraf sert sevmediği sürece sert olmanın bir anlamı yok
10 YorumlaKadinlar sever elbette Ama küçük bir ayrintiya dikkate delim Sert seksi bizim uyguladigimiz :)
10 Yorumla
+1 yılSoft başlayıp sert devam edilmeli
161 Yorumla- +1 yıl
Özet
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnce sakin sonlara dogru sert hahahaaaa
193 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@luizdavid komik olan, ben daha once hic yasamadim. hayal ederek yazdim bunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence kadinlar daha cok sert sever
150 YorumlaOnce yumusatacaksin kıvama gelecek sonra sertlesecejsin
10 Yorumla
+1 yılKadınlar genelde bazıları her ne kadar kabul edemezse de
10 YorumlaKadın sert sever popoya tokat artırmasını sever ben öyleyim
10 Yorumla
+1 yılben sert sevmiyorum ama benimki seviyor 🤫
51 Yorumla
+1 yılBen :))
Kim ne kadar zevk alir bilinmez..10 YorumlaYumusak başlayıp sert devam etmek lazım. Canım çekti olsada yapsam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Erkek sert vurur kadın inler
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRomantik olmalı yoksa hevesim kaçar
93 Yorumla- +1 yıl
seksin başlaması için zaten romantizm illaki olmalı. yatakta da güzel sözleri mi seversiniz
Cevap sahibi+1 yılEveet
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın beni bağlasın. Bayıltana kadar straponla becersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok onemli bir konu vallahi bende bunu merak ediyordum..
01 Yorumla- +1 yıl
Merakını giderirler az sonra oku yorumları
+1 yılKadınlar tabiisi.🌝
121 Yorumla- +1 yıl
korkulur kadınlardan😉😉😉
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt