Doğuştan gelen, bizi içgüdülerle harekete geçiren yeteneklerimiz olduğu gibi yaşadıkça tecrübe ettiğimiz durumlar da yatak performansımızı etkiliyor. Peki mesela daha önce cinsellik yaşamamış kişiler sıfır tecrübeyle doğuştan gelen bu yeteneklerini kullanarak ne kadar mutlu olabilirler? Yine de tecrübe şart diyenlerden misiniz? Lütfen görüşlerinizi yazın:)
Yatakta tecrübeli olmak mı yoksa yetenekli olmak mı daha önemlidir?
Tecrubeli ve yetenekli olan nedir. Bir meslekmidir bu. Kadın erkek tecrubesiz olmalı sizden önce defalarca baskasiyla yatarak tecrubeli olucagina tecrubesiz olsun. Biz krşfedelim tecrubeyi birlikte kavrayıp uygularız. Etik ve doğru bulmuyorum bu söyleminizi.
Tecrübe, başka kişiler üzerinde kazanılmadıkça mutlu eder. Öte türlu daldan dala konupta benim eşim tecrübeli diyen kadın/erkek ne bileyim biraz iğrenç geliyor bana. İnsan sevdiği insanın yegânesi ve ilki olmasını ister abi. Tecrübe kazanacaksa sende kazansın. Ne midesi insanlar var ya.
Yetenek tabii ki. Yeteneği olanlar tecrübeye ihtiyaç duymaz. Ayrıca doğaçlama çok güzel şeyler çıkabilir ortaya. Bayatlamış taktikler yerine yeteneklilerin kollarına bırakmak daha heyecanlı olur kanaatindeyim.
Tecrübe önemlidir. Ama zamanla kazanılabilir. Yetenek ise yoksa, yoktur. Tecrübe nerede durman ve yavaşlaman gerektiğini, yetenek ise nerede ne yapacağını ve nasıl yapacağını öğretir sana. 25% tecrübe 75% yetenek diyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence en çok istemek önemli ya. Karşılıklı isteklere göre ilerlemek lazım
benim gibi partner odaklı biri olarak şu erken boşalma sıkıntım olmasa ah neler neler yaşatırım da, işte anca oralla kapatabiliyoruz bu açığı da. tecrübe değil yani yetenek önemli bence de
Kimse duvar ile tecrübe edinmiyor sonuçta. Ve kimse yeteneklerini ilk seferde gösteremiyor. Gösterdiği zamanda ters teptiğinde hevesi kaçıyor. Yatakta önemli olan bence ne istediğini bilmek
Nasıl birisiyle yatakta olduğuna bağlı, daha yatakta olmadan heyecan veriyorsa yetenekle tecrübe birlikte hareket eder, eğer çekici gelmiyorsa uzun sürmez.
Bro ikisi de önemli şeyler düşünsene tecrübe var ama yetenek sıfır kadın ruhundan anlamayan ama tecrübeli zevk verir ama 1 insan da ikisi olunca ayrı bir boyut olur.
Tecrübe de önemli tabi ama yetenek bence bir başka. Yani bu biraz da isteklilik ve anlayıştan geliyor. Anlayış sahibi olmayan biri zevk veremez diye düşünüyorum.
Yetenek tecrübe ile oluşuyor çünkü seks doğaçlama yapılan iç güdülerin tezahürüdür.. yaptıkça tecrübe kazanır tecrübe yetenek ihtisas eder.. Ancak iğrenmek ve tiksinme Seksi bozar.
Yetenekli olmak daha iyidir bence. Yatak kavramı belli bir düzen içinde ilerlememeli. Akışına bırakılmalı. Hâl böyle olunca doğaçlama yani yetenek ön plana çıkacaktır
Yetenekli derken, ne yeteneği ya 😁 uçan y***** saldırısı falan mı 😁😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bilinçli olmak ve karşıdakini de doyurmayı hedeflemek sade kendini düşünmemek önemli. Daha önce o sıcaklığı tatmadım ama tadarsam çoğu tecrübeliden daha kat kat fazla inleteceğimi zevk vereceğimi düşünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yatakta tecrübeli yaşça olgun erkekler tercihimdir
Onu bunu bilmem yatakta teknigi iyi biliceksin kadinini ucuracaksin zevkten inleteceksin seni daha cok istemesini saglicaksin aklindan cikaramayacak seni
En İyi Cevaplar