Daha çok "Islak rüya görmek" olarak bildiğimiz bu durumu hemen hemen çoğu erkek yaşıyor. Uykuda görülen erotik türde rüyalar beyni aşırı aktif hale getirdiği için meni boşalması gerçekleşir. Bu da sağlıklı ve gayet olması gereken bir durumdur. Ancak erkekler, boşalmalarına sebep olan rüyayı hatırlar mı?
Erkekler gece boşalmanıza sebep olan rüyayı hatırlar mısınız?
Ben anladım olayı, sevgilin veya sevdiğin ve seni sevdiğini söyleyen çocuk rüyalanmış. Bu arada erkekler ıslak rüya demiyoruz kamyonu devirmek diyoruz :) sana kimi gördüğünü söylemiyor ve hatırlamıyorum diyor hatta bu rüyalar hatırlanmaz diyor. Sen de acaba gerçekten hatırlanmaz mı hatırlanıyorsa da illa sevgilisini mi görür yoksa başkalarını da görebilir mi merak ediyorsun. El cevap: bu rüyalar bazen hatırlanır bazen bir bakarsın sabah, boşalmışsın ama hatırlamıyorsun. Rüyanda elbette hiç alakasız insanları da görürsün, sevdiğini de görürsün ama ekseri bilinçaltında istediğin birini görürsün muhtemelen. Veya ulaşamayacağın kesin olan birilerini. Ben çok az böyle rüya gördüm ama bir tanesi aklımda kalmış. Angelina Jolie’yi görmüştüm ki ilk ergenliğimden beri ayrı bir ilgim olan bir kadındır kendisi :)
Yani iki ihtimal var: 1- sevgilin senden başka birisini gördü ve sana söylemek istemediği için hatırlamıyorum diyor. 2- gerçekten hatırlamıyor.
Her iki durumda da bu konuyu kafana takma büyütme ve sorularınla çocuğu bunaltma. İnsanın elinde olmayan, yönlendiremediği bişey için hesap vermeye zorlanması, sorgulanması falan çok sinir bozucu bişey çünkü.
Harika bir şey ya geçen gün dünya güzeli ile bir seks yapmışım var ya uçtum resmen. Uyandığımda her yerim ıp ıslaktı benimki dimdik duruyor. Aynı normal seks gibi zevk almışım tabi aletimin ucu o kadar hassas o kadar zevk doluydu.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki hayatında biri varsa onu mu görürsun diger türlü ihanet sayılmaz mi?
Hiç sebep olacak kadar beklemediğimden sanırım. Hic boşalmama sebep olacak kadar görmedim. Ama öyle rüyaların sonunda hiç mutlu son olmaz. Uyanıyorum ben tam işe girişecekken genelde. Orada kaldığıyla kalıp beni kocaman bir ereksiyonla başbaşa bırakıyor. Sevmem o yüzden öyle rüyaları da.
Hatırlıyom tabiki ama ben bu konudan bağımsız bir soru sormak istiyorum yanlış anlamazsan eğer böyle bir konuyu biz kız arkadaşlarla (samimi kanka olan kızlarla) konuşmuştuk ben aynı şekilde evet bu olayın olduğunu anlatmıştım ve ben sormuştum sizde görüyor musunuz diye onlar görmediğini söylemişti bu doğrumu yani tek onlar özelinde değil genel olarak kadınlar görmüyor demişti çok merak ettim
Merak etme sebebin unuturlar mı diye düşünüyorsun? Yoksa gerçekten unutma ihtimalini mi düşünerek mi soruyorsun? Benim de merak ettiğim neden rüyalar önemli?
Erkekler kendi kendine boşalmayacak kadar sık mastürbasyon yaptıkları için böyle rüyaları çok nadir görürler. Normalde sağlıklı bir şey evet, fazlayı atıyor dışarı.
En İyi Cevaplar