Pozisyonların bir anlamı var mı sizce? ne hissettiriyo nasıl bir şey veriyo?
Cevabın nedir?
+1 yılBacak omuza erkeğin performans sergilerken aynı anda da aslında partnerinin üzerine uzanarak ara ara dinlenmesi için iyidir ve giric çıkışlar rahat olduğu gibi aynı zamanda partnerinizin duduklarina, gerdanina ve goguslerine rahat ulaşabildiğimiz bir pozisyon ve izlemenin verdiği keyif ulasilabilinen derinlik. Kolaydır yani. 😉😉😉 Bacak omuza yı masa üzerinde tavsiye ederim birde 😋
314 Yorumla
Soran+1 yılçık güzel anlatmışsın valla mutfak tezgahı masa ve yatak odasında olur
- +1 yıl
Evet mutfak tezgahı ile ilgili bir yorumum vardı tepkiyle karşılandı ama mutfak tezgahı Heleki L yani köseliyse sağlamlığı ve yüksekliği pozisyon için harika. Ayrıca mermerin bir nebze soğuk oluşu oturan için kışkırtıcı oluyor 😉😉😉
Soran+1 yılyok ben karşı değilim ama bunlar için konfor şart
- +1 yıl
E tabiki. Ama konfordan kastın yatağın rahatlığıyla aksine konforsuz olan bir çok yerde seksin tadı ayrı çıkabiliyor. Sadece neyi nasıl kullanılması gerektiğini bildirdi yeter 😁😁😁. Yatak bir süre sonra çok cesitsiz kalıyor. Sade oluyor.
Soran+1 yıldoğru mutfak banyo kelepçe tecavüz araba duş vs duvara yapıştırma
- +1 yıl
Alemsin 😂😂😂 hepsi çok güzel. Genel olarak çok sert seks yapmam ama bosalamayip cabaladigimda tecavüz fantazisi hemen işi bitirir 😬😬😬😬😬
Soran+1 yılsert baya iyi ya
- +1 yıl
Yaaa bırak şimdi sanki çok sert seks yaptın şapsik seni 😂😂😂😂
Soran+1 yılyapıcam ama çok cezbedici soft pek güzel değil
- +1 yıl
Öyle deme. Tabi şertten hoşlanma gibi bir psikolojin varsa artık ondan hoşlanacagin kesin. Bunda erkeğinin aleti de belirleyici özellik olacaktır. Hadi bakalım umarım aklından geçen içinden de geçer 😅😅😅
Soran+1 yılevet o psikolojim var
- +1 yıl
O zaman kanki kalcalarinin sertçe tokatlanip saçından geri çekilerek hunharca becerileceğin günlerin icin sigaramdan bir firtt çekiyorum. Sana 😉😉
Soran+1 yılsağol sağol bakalım
- +1 yıl
Hadi bakalım afiyet olsun 😁😁😁 sen sor biz cevaplariz hep 😉
En İyi Cevaplar
+1 yılvajina daralıyor kökleyip yüzünüzdeki acıyı görmek haz veriyor
368 Yorumla
Soran+1 yılvayy Hard sert iyidir dediğin gibi
- +1 yıl
yalvartma o yüzün şekilden şekile girmesi bağırması beni daha da azdırıyor daha da sertleşip köklüyor bağırtıyorum :D
Soran+1 yılharika valla bende heyecanlıyım nişanlım da senin görüşte böyle güç gösteri gibi oluyo ama sevdiğinle karınla olsa daha bir tutkulu olursun
- +1 yıl
kesinlikle duygular da devreye giriyor zaten nişanlın saçlarını da tutup doggyde köklesin çatır çatır kalçalara vuran kasıklardan çıkan şakk şakk sesi onu fazlasıyla azdıracaktır karşınızda da ayna olsun yüzünün halini görebilsin
Soran+1 yılçok güzel anlattın valla inşallah sende gönlünce birini bulursun ama ayna olması için duvara yaptırılan büyük aynalar var yatak odası konforu önemli
- +1 yıl
aynalar hem odayı geniş tutar hem de birbirinizi görmenizi kolaylaştırır umarım bulurum :D
duşta mutfakta bunları da deneyin hareket katın hayatınıza sinirliyken nişanlın yapış dudaklarına sinirli haldeki erkek daha farklı daha sert s*kişir bağırta bağırta
Soran+1 yıl
Soran+1 yıleşim sinirliyken bana tam bağırırken mi yapayım böyle tam bağrış anında duvara yapıştırıcaksın ama karışı taraf yapmalı bunu ve sponte olsun ki daha anlamlı olsun sponte olmazsa saçma ve güzel olmaz
Soran+1 yılnerde var ki bunlar acaba aynalar
- +1 yıl
dekorasyon olarak yaptırırsınız
erkeğin yapması daha iyi zaten ben yapıyordum :D siniri sertlikle birleştirince çığlık çığlığa bir seks ortaya çıkıyor
Soran+1 yılsanırım buldum www.google.com/.../1
teşekkürler- +1 yıl
rica ederim :D bir şey yapmadım bol bağırışlar tokatlamalar :D
Soran+1 yılsağol artık balayında 😃
- +1 yıl
Yan odadakiler yandi eyvah eyvah 😝
Soran+1 yılyok otel tarzı değil böyle bağ evi gibi müstakil kendi arabamızla gidicez şehir sadece 1 km uzakta olacak Muğla da
- +1 yıl
O daha guzel istedigi gibi bagirtacak :D mutfakta yapmayi da ihmal etmeyin yemek hazirlarken illaki arkandan dolanir sen ciplak vucuduna önlük tak öyle daha azidirirsin sonra sacalrdan tutup şak şakk diye tezgaha domaltıp kökler :D
Soran+1 yılçok güzel hepsi aklımda
- +1 yıl
Senin kopyan varsa talibim 😂😂
- +1 yıl
Duşta arkan dönük olsun kalcalarinin arasindan surttur asagi yukadi egil kaldir penisini nisanlinin elelri de goguslerinde olsun vucudunu gezsin seni tetiklesin iyice azinca suyun altinda suyun etkisiyle zaten ipislak sekilde şak şakk sesleriyle seni bagirtir
- +1 yıl
Göz bandı kirbac kelepce bunlar kisitlayacak seni nerden nasil geldigini bilmeden kökler itaat ettirir gozlerin kapali sekilde bir anda kokler tokatlar kirbaclar guzel ya :D
Soran+1 yılkırbaç güzel ama eliyle vurması daha iyi olur ov göz bağlama kelepçe harika ya bunlar hep aklımda inşallah çıkar karşına aynı ya
Soran+1 yılbirde duvara yapıştırm
- +1 yıl
Tokatlama iyidir aynen tokatlarken tokatladigin sirada avuclama saclari elle kavrayip kendine cekme kendine iyice yakinlastirip kulagina kufurler ede ede hizlanma üfff :D
- +1 yıl
Duvara yanagi yapistirip saclardan tutup köklemek gibisi yok kucaga alip duvara sirtini dayarken öpüsme dudaklari isirma emme esliginde alttan koklemek de super
Soran+1 yılsenin acil evlenmen lazım 😂 küfür derken çok küfür hoş değil gibi birde ne söylersek hoşuna gider erkeklere
- +1 yıl
Beni evlendir acil :D kufur cok degil tabi ana baci sovmeyeceksin ya 😂 erkekler genelde evett evett oofff hadii tarzi nidalardan cok hoslanirlar ayriyeten misafirlikte de cildirtabilirsin kulagina egilip a*cigim sulandi seninkini istiyor veya agzim bos kaldi doldurman gerek y*raginla diyip yukseltirsin direk yatakta evet daha sert diyerek doymadigini gosterebilir daha sertlestirmesini saglarsin penisine ovguler yagdirabilirsin oofff bunu icimde istiyorum kokle bana tarzinda daha hizli daha hizli bu kadar mi he hadii parcala beni diyerek daha fazla tetikleyip catir catir s*kmesini saglayabilirsin sahte davranma dogal ol
Soran+1 yılevet sahte davranmak soğutur insanı ıkınmak mesela ıkınarak kıvranıp acıyo diyillmesi sessiz sessiz o sözleri söylemem ya itici geldi biraz bana daha kibar yok mu 😂
- +1 yıl
Sertlik iyidir iyi o yuzundeki aciyi gordukce daha hircinlasip daha sert kokler o vucudun dalgalanmasi goguslerin hareketi daha da cildirtir o asagi yukari hareket eden gogusleri avuclayip uclarini emer emer durur :D
Soran+1 yılvaaay valla senin karın olacak hatunda şanslı birde erkeklerde yanlış anlama hani tecavüz fanzetisi var ama o şekilde değil
- +1 yıl
Bilmem mi agzi kapatip catir catir s*kmek uff karsi cikarken uzerine abanip kiyafetleri yirtip koklemekkk
Soran+1 yılvalla harika ya kıyafet yırtma zorlama vs ıkındığı sıra ağzı kapatıp boynunu darbelerle yalamak ve ısırma şeklinde öpme hatunun beyaz tenli olursa çekeceği var senden birde böyle çok sessiz sakin biri olursa seni cezbeder narin biri olursa
- +1 yıl
Hem de nasil disarda hanimefendi mutfakta asci yatakta fahise :D
- +1 yıl
Beni bulan sansli mi olur sanssiz mi bilemem :D
- +1 yıl
O tenini tokatlaya tokatlaya kizartacagim boynundan tutup kokleyecegim agzini kapatip catir catir s*kebilecegim biri olur umarim :D
Soran+1 yılOlur olur şanslı olur tabi vaaay bee
- +1 yıl
O çaresiz haliyle aci icinde kivrandirmak mukemmel 😝
Soran+1 yılvaaay Peki sana isminle seslense yapma nolur falan 😂
- +1 yıl
kafasından tutup yastığa bastıra bastıra köklerim hızlı hızlı köklerken o kalçalarını tokatlayıp avuçlarım her sokuşumda kökleyşimde şakk şakk diye ses çıkar onun etkisiyle daha da sertleşir hızlanırım :D
Soran+1 yıloda ıkınıp çığlık atsın valla harika diyebilirim
- +1 yıl
harika ne demek mükemmell mükemmell ıhh ıhh diye ıkınması çığlık çığlığa kalması ufff
- +1 yıl
Nisanlin da sansli he
Soran+1 yılböyle artık o kadar şey olmuş ki boynu kıpkırmjzj ve boynundan damarları çıkıyo eziyetten eşinin hayal et artık yapacak bişey yok teşekkür ederim ama ben evlilik öncesi karşıyım ısrar etsede yapmıyorum evliliği bekle o kadar geldik madem 😂
- +1 yıl
altımda kökledikçe tırnaklarını sırtıma batırması ona daha çok acı çektireceğim anlamına gelir :D o daracık a*cığı bamyaya bamyaya parçalardım :D tanıştırmak istediğin biri olursa beklerim 😂😂
Soran+1 yılvalla bilemedim şimdi direk böyle bu konu üzerinden nasıl tanıştırıyım tövbe 😂
- +1 yıl
damarlı de azgın de köklüyor de doymuyor de hard seviyor ben bile etkilendim de :D
- +1 yıl
Özet geçelim 😂benim favori pozisyonum duşta kızın ellerini duvara dayayıp ılık akan suyun altında arkasına geçerek belini hafifçe eğip domalmasını sağlamak ve içine girerken ıslak saçlarını bileğe dolayıp her içine köklediğimde saçlarını sertçe çekmektir
Soran+1 yılvay vay hatunun canını çıkıcak
- +1 yıl
ah ah olsa da altımda kökleye kökleye çıkartsam çatır çatır şakk şakk diye s*ksem :D
Soran+1 yıldirek olmaz ki ilk ön şeye nasıl başlıcan 😅
- +1 yıl
azdırıcı dokunuşlarrla öpücüklerle sonrasında bacak arasına inip sanki dilimle s*kiyormuşçasına hızlı hızlı dil darbeleri atıp vajina dudaklarını emerek saçlarımdan tutup a*cığına bastırmasını sağlarım daha sonra sok artık diye yalvartana kadar devam ederim :D
Soran+1 yılkız o tarz kelimeler kullanmaz ıkınma inleme can çekişme haliyle 😂
- +1 yıl
o zaman ıkındıra ıkındıra inlete inlete kökleye kökleye sokarım yarr*ağımı :D
Soran+1 yılyeter diye ağlamaklı söylese 😂
- +1 yıl
ağzını kapatıp göğüslerini eme eme daha da hızlanırım :D
Soran+1 yılvaayyy sende acımasızsın he hardcore kategorisi senin yerin bro 😂 😂
- +1 yıl
hahaha arkadaşını ayarlarsan neler yaptığımı anlatır :D
Soran+1 yılçüş sanki eskort o sırf iş için mi ayıptır be 😅 Peki yatakta kadın farkında olmadan yaptığı şeylerden erkekler hangisinden zevk alır erkeklik duygusu kabarır
- +1 yıl
bağırması :D ohlaması inlemesi bunlar doğal olarak yapılan şeyler
Soran+1 yılBaşka Peki yastığı dişiyle sıkarsa 😂
- +1 yıl
sıkmasına gerek yok kafasını yastığa bastıra bastıra s*keceğim için
Soran+1 yılkarının senden çekeceği var koca koca değil bildiğin şey 😂 Peki kadının nasıl olması güzel dış görünüş açısından
- +1 yıl
Minyon olsun guzel olur 😂 arkadasini sadece s*kismek icin almam yahu tabiki sadece s*kis degil mevzu 😋
Soran+1 yılminyon ama mesela nasıl minyon detaylı anlat farklı farklı minyon tipi var 😂
- +1 yıl
sen mesela nasılsın :D
Soran+1 yılnormal bro sen kriterlerini söyle atletik ben 😅
- +1 yıl
minyon olsun bzm olsunn
Soran+1 yılesmer beyaz göğüs büyük küçük kalça büyük küçük 😃
- +1 yıl
valla minyon olsun güzel olsun da :D altımda bağırtabileyim de :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBacak omuza pozisyonunda kadınının inleyişlerini, yüz mimiklerinden aldığı hazzı seyretmesi, göğüslerinin sallanışını izlemesi, gözlerindeki o tutkuyu görmek, içinde gidip gelirken bacak içlerini ve ayak bileklerini diliyle uyarması daha çok haz verir.
125 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel anlatmışsın seni severek bencelerini zevkle okuyorum hemcinsimden bunları öğrenmek hem rahatlık hemde güven veriyo çok teşekkür ederim eig hakketin ayak bilekleri diliyle uyarması genellike fetişçilerde olmuyo mu?
- +1 yıl
Teşekkür ederim. :) Yoo fetisciden ziyade erkegin tecrübesiyle alakalı sonucta erojen bir bölge :)
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim demek ki bunları seven olduğu için tercih ediyo Peki teşekkürler 😊 😊
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacak omuza en derine ulaşıp daha çok haz verir. Ayrıca kadının aldığı zevk ve o an ki görsel erkeğe daha çok haz verir.
41 Yorumla
Soran+1 yılbacak omuzda acı verdiği görsel değil mi orası derin ve darlaşıyo zevkten çık bir tık acı daha fazla herkes öyle diyo zaten
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
42Cevap
Güzel pozsiyon ama ben çok fazla tercih etmiyorum ☺️
59 Yorumla
Soran+1 yılacı oluyomu ben yeni evleniyorum da
Soran+1 yılİlk gecede nasıl bir acı oluyo söylermisiniz
Soran+1 yılçok açık ama merak ediyorum napiyim ilk defa temas ettiğinde nasıl bişey oldu nasıl bir his sanki ne gibi böyle
Soran+1 yılBu konuları konuşacak biri yok malesef konuşulmaz o yüzden burdan sordum sizide rahatsızlık etmek istemem ama
Soran+1 yılnişanlımla konuşmadık henüz 2.5 ay sonra düğün var ben bir kadının ağzından duymak istiyorum sonuçta giriyo yani onlar o hissi hissedemez
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni evire çevire, ağlata aglata yapmalı, ertesi gün yürürken aciyla ama gururla yürümelisin yolda, sadece bacak omza değilsin duvardan duvara yerden yere vurucan seni, kalıplı bir cusseyle kucakta hoplata hoplata dele dele matkap gibi geçicen içinden
10 Yorumla
+1 yılben sadece o değil her fanteziyi denerim ne varsa :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, özellikle şöyle böyle olsun denmez o an ki frekansla ne hoşuna gidiyorsa onu yaşarsın. Belli hal ve hareketler ilişkinizin rengini değiştirir o kadar. Her pozisyonun farklı bir tadı oluyor sonuçta :)
10 Yorumla
+1 yılMisyoner pozisyonunda uçlara ulaşırsın iki taraf içinde haz vericidir😉
16 Yorumla
Soran+1 yılKadın altta
- +1 yıl
Aynen poponun altına yastık koy bacaklarını partnerin omzuna at penisde uzunsa u ve a noktandan aldığın zevki yaşa prenses😉
Soran+1 yılyastık koymama gerek yok
- +1 yıl
Oda senin bileceğin iş tatlım.
Soran+1 yılesnek genellike hantal olanlar koyuyor
- +1 yıl
Değişiyor biraz o iş partnerin iyimi peki?
Bacak omuza kadına daha çok hakim olduğu pozisyondur bu yüzden tercih edilenler arasında
16 Yorumla
Soran+1 yılHard sert seksin tam pozisyonu o zman erkeklerin güç gösteri
Soran+1 yılBen severim ya gücünü erkeklgini hissetrisin bana
Soran+1 yılbingoo
Hareket kabiliyeti bizde. İstesen de biz bırakmazsak kaçamazsın. Ayrıca çoğu erkeğin penisi 13-17 cm haliyle derin penetrasyon seni daha çok memnun edip sende daha iyi bir etki bırakmak için.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaksat daha derinlere yerleşmek çünkü partnerine penisinin tamamını yerleştirip büyüklüğünü hissettirmek tabi bide yuz yüze seks gözlerine bakara aldığı zevki hazzı okumak
10 Yorumla Hep aynı pozisyonda sıkılıyosun belli bir zaman sonra..
13 Yorumla
Soran+1 yılama erkeğin baskın sert gücü olduğu pozisyonlar iyi
Soran+1 yıldoğru tabiki ama o derinde hissetiriyomuş
Hakımıyet kurma, baskıyı hissettırme, mazoşizm ve dominat içerir. Severım ama favorım değil benımkıler garip
13 Yorumla
Soran+1 yılo zaman dominant Hard seviyo demek ki
Soran+1 yılaynen
+1 yılAskerde tüfek omza derlerdi komutanlar bunu ögrenen askerlde sivilde tüfek olmadığında kızlara bacak omza yaptırırlar burdan geliyo bacak omza😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel pozisyon, tam hakimiyet mutlak giriş sağlıyor. Severiz :)
29 Yorumla
Soran+1 yılbilim adamlarına göre sert ve hafif sadistlik olan insanlar çok sever tercih edermiş nişanlım birden pat diye yazınca şaşırdım sormak istedim açıkcası
Cevap sahibi+1 yılSekste evet var biraz sadizm hatta mazoşizm. Ama bilimselliğini bilmiyorum. Sahip olma duygusu güzel sadece.
Soran+1 yılaynen tutku çok önemli gelecekteki eşim böyle olur inşallah
Cevap sahibi+1 yılDilerim böyle tutkulu olur benimki de :)
Soran+1 yılYaş 29 evlilik yok mu abi ya ben 23 nişanlım 30 yaşından gün alıyo sende de yok mu 😂
Cevap sahibi+1 yılVardır belki ihtimaller. :P Tavsiye aday varsa değerlendirilir :D
Soran+1 yıltavsiye aday yok valla ama gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. Size de mutluluklar ;)
Soran+1 yılteşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Tembel Kadın pozisyonu o ama göğüsleyin sallanması ve yüz ifadesünide görürsün tahrik edici. en güzeli domaltmak 👍🏻
10 Yorumlaben doggy seviyorum o an ki sert girip çıkma kökleme ve kadının zevk çığlıkları beni bitiriyor ve sadece doggyde boşalıyorum
10 YorumlaHım girisin tam olacağı pozisyonlardan birisi bazı pozisyonda tam girilmez bazısında girilir mevzu o ilerde başına gelince detaylarını anlarsın 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPozisyon sırasında kadın göğüslerinin sallanması bakışları ve ateşini görmesi kadına hakimiyet kurması bacaklarına bile o anda elleri ile temas herşeyi ile güzel pozisyon
16 Yorumla
Soran+1 yılanladım genellike baskın Hard güç gösterisi yapmak için sevilen bir pozisyon
Cevap sahibi+1 yılEvet ama doggy de iyidir :)
Soran+1 yıldoggy de çok tercih ediliyor baya hep yorumlarda neden
Cevap sahibi+1 yılBu konuda daha detaylı özelde konusalim mi asla rahatsızlık vermem sana faydalı bilgiler olu4
Soran+1 yılburdan da verebilir yazabilirsin özelden sormak istesem burda sormazdım değilmi zaten
Cevap sahibi+1 yılOk iyi aksamlar güzel. fikirleri red ettin
+1 yılBen bacak omuzayı pek tercih etmiyorum. Ayakta domaltarak yapmak daha çok cezbediyor
14 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
- +1 yıl
Ney neden?
Soran+1 yıldoggy pozisyonu dediğin cezbetmesinin sebebi ne
- +1 yıl
Kalın ve damarlı bir penise sahip olan (ben) daha derine girmeye olanak tanıyan bir pozisyon. Ayrıca kalçaları ellerinin altında ve kontrolünün elinde olmasıda çok başka bir zevk
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Göğüse dayatılan bacaklar iyi hissettirir göğsümüze değen bişey olması güzeldir yani.
10 Yorumla
+1 yılsen benim sorularıma bak yardımcı olabilirim belki :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo şekilde yüzüne odaklanıp aldığı zevki görmek ister.
13 Yorumla
Soran+1 yılacıda vericek ama bazıları o pozisyonu ağlatana kadar yapar
Cevap sahibi+1 yılinsan sevdiğinin canını yakmak ister hele de azgın anında
Soran+1 yılsekste yakabilir erkeklerin doğasında güç gösteri oluyo zaten bu kadına da güven veriyo sahiplenme arzusu ile
Anlamak güç, yüze bakarak mı boşalacak. Kalçanın görünmediği pozisyona pozisyon demem.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm meyvelere kolayca ulaşabilirsin istediğin gibi koparıp yiyebilirsin rahat bir şekilde tüm performansını sergileyebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha iyi haz alındığı içindir. Ve erkek ne kadar güçlü olduğunu hissederse haz da o kadar artar
15 Yorumla
Soran+1 yılsert Hard bir seks pozisyonu tam
Cevap sahibi+1 yılYani ne kadar sert olursa genelde daha iyi haz verir. Hazzı arttırmak amacıyla heyecan kattığın her ilişki mükemmelliğe ulaşır
Soran+1 yıltutku ve sevdiğin olması önemli bence
Cevap sahibi+1 yılHeyecanı da sevdiğin ile yaşarsın zaten. Sevmediğim biri için heyacan yapmam.
Soran+1 yılkesinlikle
Çok azdırıcı bir pozisyon şahsen ben o pozisyona dayanamıyorum
10 YorumlaO şekilde kadın daha çok acı çekiiyor ve inliyor buda erkeğin kendini yani egosunu tatmin edici bir zevke dönüşüyo
10 Yorumla
1 ayBeni yaparken bacak omuza ayaklarımı da yalıyor yaparken kendi ayağını da bana yalatıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen biraz bdsm seviyorum kadının bana itaat etmesi güçlerin bende olması çok güzel bir haz
112 Yorumla
Soran+1 yılovv birde sevdiğin kişi olsa ona karşı tutkun olsa daha iyi olur eşimde öyle olur inşallah
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim kişiyle birlikte olurum zaten ama konu yatağa gelince acımasızım.
Soran+1 yılçok iyi benim eşimde aynı sanırım
Cevap sahibi+1 yılKadını yalvartmak çok hoşuma gidiyor bağlamayı tasma takmayı kontrolü elime almayı çok seviyorum
Soran+1 yılmesela ona sen sert gidip gelirken o kıvranıp saçını çekip kendi saçını ıkınarak acıyo dese naparsın nasıl olursun ne hissedersin
Cevap sahibi+1 yılDaha sert olurum bu beni tahrik eder zaten yatakta kölem olmayı kabul ettiyse dur deme hakkı yoktur.
Soran+1 yılDur değilde acıyo dese köle naıal ya
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğensem mesaj atsan buradan yazamıyorum herşeyi yavşamak değil amacım sohbet etmek
Soran+1 yılkusura bakma yapmam
Cevap sahibi+1 yılSenin tercihin tabii ama engelleme seçeneği var yani yanlış bir tavrımı görürsen 😂
Soran+1 yılköle biraz aşşağılayıcı diğerleri olabilir
Cevap sahibi+1 yılBilmediğin için aşağışayıcı geliyor anlatmak istemiştim sadece neeyse 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana aci veriyor. Karnimda hissediyorum.
33 Yorumla
Soran+1 yılsanırım bu yüzden seviyo
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. Benim çığlık atasım geliyor. Yüzüm buruşuyor ve bu zevk veriyor adama.
Soran+1 yılkocanın mı
+1 yılEn derine kadar girebilmek ve göğüslerini de kullanabilmesi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO pozisyonda gitgel kolay. Birde penis sonuna kadar girebilşyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Daha derin giril olur
30 YorumlaHerkes şeyine göre pozisyon seçer. durum boyle
16 Yorumla
Soran+1 yılevet ama baksın pozisyon iyi
Soran+1 yıldoggy ne anlam veriyo Peki neden
Soran+1 yılneden peki birde hakimiyet var mı
Bacak omza derin hissettiriyor
115 Yorumla
Soran+1 yılkadına acı ve güç gösterildiği için diyolar bilim adamları
Soran+1 yılevet sertlik güç gösterisi sahiplenmesi hoşuma gider benimde
Soran+1 yılyok yakması güzel ki erkek de tatmin olur
Soran+1 yılillaki yanıyodur
Soran+1 yılPeki erkekler şey o anda kadının sesine ve yüzüne hep bakarlar mı böyle baya
Soran+1 yılyüz ifadeleri Peki
Soran+1 yılanladım güzel
Soran+1 yıldüğün gecesinden sonra artık
hepsini kökleyebiliyorsun
10 Yorumla
+1 yılEn iyi pozisyonlardan biri tam hakimsin
10 Yorumla
+1 yılSeni daha iyi anlayabilmek için
10 YorumlaEn derinlerine ulasmak için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılRahat bir pozisyon...
10 Yorumla
+1 yılKolaylıktan olabilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Belki de en güzel pozisyon
10 Yorumla
+1 yılHakim olmaya calışmak için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha seri ve sert oluyorum
10 YorumlaHangi bacak orta bacak mı😂
00 Yorumla
+1 yılSenin hosuna gitmiyormu
02 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıyım henüz denemedim ama nişanlımla evlilik düğün gecesini konuşurken ufak bir muhabbet açıldı sert ve biraz sadist gibi sanki ya anladım
- +1 yıl
Cok hosuna gidecek deneyince anlayacaksin
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıldaha zevkli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen harika olanı..
112 Yorumla
Soran+1 yılevet güzele benziyo baya neden
Cevap sahibi+1 yılgörüntüsü iyi galiba..
senin tercihin nedir..
Soran+1 yılAslında erkeğin baskın sert güç gösteri olduğu pozisyonları isterim ama tutku olacak
Cevap sahibi+1 yılo tutku olmadan herşey boştur..
birde anlayabilmeli karşındaki...
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılewli miydiniz
Soran+1 yıl2.5 ay sonra düğünüm var
Cevap sahibi+1 yıltatbikat amaçlı mı sorunuz..
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılılişki oldu ama değilmi?
Soran+1 yılevlenmeden önce karşıyım yok düğün gecesini bekliyoruz
Cevap sahibi+1 yıliyidir sevindirdin beni..
+1 yılZevk veriyor
10 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026