Erkeklerin karşı konulmaz bir sabırsızlığı olduğu kesin. Ancak bu durum kadınlara da oldukça haz veriyor. Kadın aktifken de ilişkinin seyri değişebiliyor, daha uzun birliktelikler yaşanabiliyor. Bu durumda sizce kadının aktif olması mı daha fazla zevk verir, yoksa erkeğin mi? Lütfen yorumlarda belirtiniz :)
Kadının üstte olduğu pozisyonlarda, üstte olanın aktif olması mı daha fazla haz verir, yoksa erkeğin aktif olması mı?
Valla genel 26-38 arası kişilerle birlikte oldum ve nerdeyse hepsi erkeğin kontrol etmesini bekliyor. Genel olarak ilişki esnasında erkeğin kontrolü altında olmaktan ayrı zevk alıyor. Bazısı ilişkinin kontrolünü alıp partnerini cinsel anlamda tatmin edemeyeceği korkusunu yaşıyor. Bir keresinde kız arkadaşımı üste çıkarmaya çalıştım istemedi mesela. Kontrolü karşıya bırakmak kolayına geliyor bazısının. Açıkçası bir kez olsun kontrolü karşıya bırakmayı deneyimlemek isterdim.
Üstte olduğum pozisyonlarda kontrolü ele almalıyım. Kasıklarım kasıklarına değdiği an üzerinde kıvranmak, saçlarımı savurmak bana daha çok haz veriyor. Partnerim kalçalarımı tokatlasın yeterli.
Genel kural üstte olanın aktif olması. Haz veren kadının üstte ve aktif olması tabi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadının üste olduğu pozisyonda sıcaklık ve heyecan artışı fazlasıyla hakim oluyor. Neticede kadının dominant duruma geçip hakimiyet kurması bazen kontrolümü yitirmeme sebebiyet vermekte. Yitirlen kontrol pozitif bir etki olmasına karşın , korunmadan ilişkiye giren iki taraf için negatif bir sonucu peşinde doğurabilir 😅Bir defasında son anda geri çekmek zorunda kalmıştım kendimi.
Yatakta görev paylaşımı önemli. Örneğin bir futbol maçında bir oyuncu yorulduğunda ve yetersiz hale geldiğinde yerine başkası girecek takımı yukarı taşır yataktada yorulan pozisyon değiştirip seksin iki taraf içinde daha verimli ve zevkli geçmesini sağlayabilirler
Kadının ata biner gibi kucağa oturması, ve at sürer gibi oturup kalkması, memeleri göğüse yaslı dudaklarını dudaklara kapamış şekilde kadının erkeği kullanması muhteşem zevk bunun aksini kimse söyleyemez..
Ben kadının üstte olmasını tercih ediyorum çünkü kadın klasik ilişki olarak altta kalınca hareketlilik kazanamıyor sekste hareketlilik kazanan Kasım daha serbest katılımcı olur
Kadın üstte aktif olup keyif aliyorsa bu kesinlikle daha zevkli. Hem zaten baktık olmuyor biz alttan destek vermesini iyi biliyoruz 😁😁😁 yormayin bizi bayanlar biraz da az yorun lütfen 😀
Ben aktif olmalıyım kadın üstte olsada alttayken de aktif olunuyor bu durum ben aktif olunca boşalma daha geç oluyor bende yani istediğim zamana kadar uzatabiliyorum ereksiyon u👍
Genelde gerek kadınlar gerekse de ben çoğunlukla doggy pozisyonunu seviyoruz, çoğu kadın o pozisyon da çok ses çıktığı için extra tahrik olduğunu söylüyor
Kadin kucakta ise erkegin aktif olmasi sinirlidir guzel sozler gogus kalca oksama ve alttan yukari vurma gibi Kadin daha aktif olur kalkip kalkip oturmasi tam koklediginde geriye dogru yani bacaklara dogru giderek penise hareket vermesi cok zevkli
Üstte olması kontrolü eline alması tahrik edici olur. daha sonra üzerindeyken kollarını tutup elleri belinde birleştirerek alttan hızlı birleşme ve erkeğin hakimiyeti de güzel olur
Aslında bir erkek olarak karının orgazm olmasını asla dusunmeyiz o an. Ve aslında hep bencillik ederiz ki bu o esnada belkide düşünülmemektedir. Erkek her türlü bosalabilir. Kadına odaklanirsa daha mükemmel olur diye düşünüyorum
Yerine ve zamanı na göre değişir profesyonel olmalısın kadına kontrolün onda olduğunu hissettirmelisin oda içinde daha yi gisseder buda daha çok zevk daha çok haz eder. 😉
Yok abi ben onu bunu bilmem kadını alta alacaksın üzerine yatacaksın kadının omuzlarından tutup aşağı doğru çekip en dibine kadar gireceksin muhteşem bişey
Pozisyona göre aktiflik değişiklik göstere bilir kadınında yeri geldiğinde aktif olması lazım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hangi taraf pasif kalırsa daha çok haz alır bu kadar basit
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merhaba, sizin tecrübelerinizi dinlemek istiyorum, benimle bir röportaj gibi soru cevap seklinde bir söyleyişi gerçekleştirir misiniz? İstersin bir bence ile de soyleyisiyi yayinlarim.( isterseniz eğer size ulaşacağım)
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kadının üstte olduğu pozisyonlarda, üstte olanın aktif olması mı daha fazla haz verir, yoksa erkeğin aktif olması mı?
En İyi Cevaplar