İkinizde tatlı tatlı uyuyorsunuz fakat bir şeyler içinizi coşturdu ve uyandınız, o masumca uyuyan sevgilinizi arzuladınız. Usulca yanına sokuldunuz ve uyandı😄Nasıl bir tepkiyle karşılaşırsınız? Lütfen yorumlarda belirtiniz :) Partneri olmayanlar da böyle bir durumla karşılaşırlarsa ne yapacaklarını yazsın lütfen.
Partnerinizle yan yana uyurken, uykudan uyanıp onunla sevişmek isterseniz nasıl bir tepki alırsınız?
😁😁 çok ilginç bir soru. Ben genelde Miray o uykusundan uyandiramam o konuda çok gergin olur ama o beni bir çok zaman uyandırıp ne olduğunu anlamadan sevismisliğimiz oluyor. Hazzı da bambaşka oluyor. Sabah işe gitmesi ise ayri bir zulüm 😅😅
Sevgilim yok fakat neler olabileceğini söyleyebilirim. Bir kere benim partnerim benim gibi istekli olur. Değilse de istekli hâle getiririm sadist hâlime bürünerek.
Ben şahsen kendi adıma konuşuyorum bugüne kadar hiç olumsuz tepki aldığım olmadı. bı çok kez kız arkadaşımı canım istediğinde onu uyandırıp sevişmek istediğimi kendisine sôyledim ve her defasında çok çılgınca deneyimler yaşadık. sadece bı sefer reddettiği oldu onu da uygun bir dille izah etti bana nedenini.
partnerim yok ama olsa var ya off her dakika sevişmek isteerim benim gibi azgın birini doyurmak zordur da :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim kocam cok yapar bunu. Uykumdan uyandırır coğu zaman. Ama güzel oluyor ayrı bir zevki var. Bende biraz nazlaniyorum sonra akisina birakiyorum herseyi
yine mi. bir yat zıbar. bu ne ya. tripleri ile karşılanıldık. iştah bırakmıyrolar. sen uyu ben seni sallarım sadece diyorsun olmuyor. sarmadan yap diyor.
On numara olur Harika olur üstüne oral seviyorsa müthiş olur yeme yanında yat😁🐪
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Başıma geldi. Uyandırdım önce biraz mıy mıy yaptı bende "sen keyfine bak dedim " altını cikardim işimi hallettim kendisi anlayışla karşıladı yattım uyudum.
En İyi Cevaplar