Normalde kalçalara atılan tokat veya vücudumuza geçirilen tırnaklar daha fazla acı verecekken, cinsel ilişkide bunlardan zevk almamızın sebebi acı eşiğimizin yükselmesi olabilir mi?

Çok uç noktada bir acı hissetmediğim sürece, o an o acıyı düşünmem. Anın keyfini çıkarmak varken" Yapma acıyor." Gibi söylemler veya eylemlerle o anda ki keyfimi bölmem.
Acı, sinirleri uyarır ve hissetme algısını açar. Dokunulan her yeri hissetmeye başlarsınız hafif acıyla birlikte.
Sizli bizli mi konuşuyoruz artık?
Yalnızca bana hitap edebileceğini unutuyorsun bazen bu beni üzüyor..
Her yerini öpüyorum 💋
Aynen öyledir. Hatta tam orgazm anında hiç ama hiç bir acı hissedilmez.
Normalde de acı eşigim yüksektir. Ama cinsel ilişki esnasında acı daha fazla kamçılıyor. Agrı varsa o sıkıntı işte.
Teşekkürler 😊🥰
Su koyuveriyor ahahaaa.
Cevap
70Cevap
Acı duymuyorum çok büyük zevk alıyorum. Özellikle saçlarımı eline dolayıp çekmesi, kalçalarımı tokatlaması, boğazımı sıkma ve ciğerimi sökmesi beni deli ediyor.
benim acıyla aram normal hayatta da iyidir, biraz sadomazoşist bir yapım var, acı eşiğimde oldukça yüksektir zaten. ama bu söylediğine katılıyorum, bunu hem tecrübelerime dayanarak onaylayabilirim, hemde işin bilimsel bir açıklaması da var ilişki esnasında insanların acı eşiği hormonların etkisiyle yükselir ve bu normal bir durum.
Ne kadar kendimi kaybetsemde sevmiyorum ben tokat falan. Sinirlerim bozuluyor dokunurken yumuşak olmalı Sadece giriş çıkışlarda sertliği seviyorum. Birde argo konuşabilir.
e tabi. normalde kimse arkasına o acı eşiğine kadar bişey sokmaz ama sevişiken partnet noolur hadi orası daha dar ve daha çok tahrik oluyorum deyince dayanıyorsun o acılara...
ya da kızlığını verirken bile bile bir insanın senin etini yırtıp kanatmasına izin vermezken sevişirken buna izin veriyorsun,
ya da dahada sadistçe sevişenler varki onlara hayret ediyorum...
Onu tam olarak bilemiyorum çünkü sadomazoşistim ve bu tüm hayatımda geçerli, tek cinsellikte değil yani. Ben acıyı severim, acıyı sevdirtirim. Bu da acı eşiğinin yükselmesi demek değil.
Nasıl bir şey bu? Biraz detaylandırabilir misiniz?
@Onursuzluk sadomazoşistliği nasıl anlatmamı bekliyorsunuz?
Ne bilim en can alıcı örneğini verebilirsin hoşuna giden?
Sırtıma batan tırnaklar acı vermiyor, zevk veriyor. Bence içinde bulunduğumuz eylemlerden dolayı...
Iliski sirasinda o aciyi zevk olarak algiliyor ve o sekilde isteklendigin icin bu Aci zevk veren aci oluyor
Sevişme esnasinda farkli duygular da oluyor tutku gibi. Ve hormonlar da artıyor. Bunlar hissedilen acıyı zevke çeviren şeyler. Yoksa acı eşiği bellidir. Sevişme esnasında direk olarak artmaz. Bu ancak zamanla olabilecek bir şeydir.
Herkesin yükselir çünkü endorfin, serotonin, melatonin, oksitosin vb hormonlar ekstra salgılsnır özellikle endorfin morfin gibidir bazen morfinden daha tesirli hale bile gelebilir.
Normalde artiyor cunku haz vucudun tum kimyasini degistiriyor.. :/
Benim yükseliyor. Özellikle saçlarımın koparırcasına çekilmesinden büyük keyif alıyorum Normal zamanda acıyan şey sekste aşırı tahrik ediyor ve zevk veriyor.
Bu kişiye göre değişiyor kimisi çok narin. Herkes çatara çuturaya gelemiyor.
Zevk esnasında kendini kaybetme durumu bir çok kadın sever.
Bana değil de ben yapmasını severim...
Bizde bir laf var Zik kalkınca diğer hücreler ölür😂 yani hissetmezler😁
Kendime yapılmasından hoşlanmadığım birşeyi başkasına yapmam diyerek şöyle kenardan kenardan sıyrılıp gideyim ben.
yok acı eşiğinin ykselmesi değil acını keyif vermesi
Evet bu mukemmel birşey sırtımın parçalanması 🤤 ama sadece seks sırasında 😳
Haz duygusu bence içindeki hayvanı ortaya çıkarma ve sado mazo olayı diyebilirim
Benim çok yükselmiyor olsada tırnak izleri nasıldır bilirim :D
Ben sadistim, kelepçe fantezisiyle muhteşem oluyor.
Evet yükseliyor zevk ön plana çıkıyor acıyı önemsemediğin için acı olarak hissetmiyorsun bundan dolayı da kalçasını kızarana kadar tokatlatan kadınlar ortaya çıkıyor
Elektrikli testeremi alıp geldim
kadının tırnakları iz bırakmalı.. kökledikçe inlerken inletebilecek😉
İlişki yasamadigim için bilmiyorum açıkçası neden olduğunu
bu bir tercih sebebi BDSM kültürünü özümsemiş insanlar var
Aldığın haz o kadar yükseliyorki tırnak izi felan etkılemıyor aksine adrenalini daha fazla salgılıyorsun ve anı yasıyorsun
Evet yükseliyor, seviyorum acıyı cinsel ilişki esnasında
Ne zaman uygularsak benim yırtmadık bir yanımı bırakmıyor çok azgın tabi aynı şeyi bende
Olabilir her seferinde farklılıklar arıyoruz ya zaten
Hayır algıları kapatma sadece acıya toleransın değil algılama. Azalıyor
kırbac kelepce varsa :) tabi ki. işi bilenle yapmak eglenceli
Böyle bir duruma inanmıyorum ve neler yapılacağını daha iyi biliyorum
Sadece kadınlar hoşlanıyor. En iyi cevabı verecek olan kadınlar.
Kızın tırnak geçirmesi ve yatağa beni bağlaması oral da ısırması hoşuma gidiyor
Ben ise her türlü acı veren fanteziyi uygularım
Aci oldukca daha sett olurum genelde analdan doserim
İcindeyken cok sert vurdugum zaman altimdakinin bagirmasi cok hosuma gider benide azdirir
Öyle birşey yok sen azgınsın.
Evet olabilir, mantıklı
Sen azgın değilmisin
Hayır
Cinsel iliski sirasinda yaptigim her sert hareket esimin hosuna gdyor
Tokat atmak değilde doggy de zorlamak sınırları harikaa
Evet dogru... Alinan haz uyuşturucu etkisi yapıyor biraz da
acı ve zevk aynı anda yükseldikçe inlemelerde o derece artıyor
Bazen benimde açıyor şeyim seks yaparken zıplıyor ya üstünde inanılmaz acidigida oluyor
Sanmam ama kalça tokatlamayı seviyorum. Sert ve küfürlü severim
O anki acı değil zevk oluyor. Bana da ona da.
Açı sadece yatakta güzeldir ;)
O da biraz işin manyaklığı, ben soft seviyorum. 😂
Hayır canım tatlıdır.😂
Dopaminin yükselmesinden.
Ben de eşikten mezara :D
Kalçadan sonra be dedin 😅
Sanırım eşik mesik kalmıyor
Yok ya yine canım yanıyo tırmalamada
Acının zevke dönüşmesi bence
mum damlatma
memeye mandal koyma
seviyorum bazen
hafif sert olmak zevk verir ötesi sadistlik olur
Sırtımın tirnaklanmasi çok hoşuma gider.
Yükseliyor, sadece katlanıyorum.
Bu kadına göre değişir
Kadınlar cevap verin çok övmeyin beni ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar