Amacı sadece cinsellik olan biriyle, sırf onu sevdiğiniz için cinsellik yaşar mısınız? Bu durum sizi mutsuz eder mi, yoksa sadece aldığınız hazza mı bakarsınız?
Sizin sevdiğiniz fakat sizi sevmeyen biriyle seks yapar mısınız? Duygusal bağ sizin için ne kadar önemli?
Yaptım ben ama çok pişmanım şimdi terketti beni ve başka kızların peşine düşmüştür ama ben sevmediğini bilmiyordum sevdiğini düşünmüştüm seviyormuş gibi yaptı. kizlara söylüyorum erkeklere güvenmeyin bu devirde dikkatli olun bazısı seviyormuş gibi çok iyi rol yapar anlamazsınız bile bilin ki bütün kıskançlıklar ilgiler yalan sahte.
Güvenme zaten hep içinde acaba mı diye bir şüphe olsun temkinli yaklaş erkeklere fazla samimi olma herkesle baktın ki bir erkek seninle arkadaş olmak istiyor sans ver ama önce çok iyi tanı onu hemen yakinlasmasina izin verme. birgun seninde karşıma doğru seni sevip değer verecek mutlu edecek bir adam çıkacaktır elbet doğru insanı bekle yaşın 24 mü peki.
Hani bir insana karar verirsin tamm bu dersin ya benimde öyle oldu evlenmeyi düşündüğüm biriydi biseyleri yaşayıp yaşadığı hiç birseyin arkasnda durup iliskimiz için hiç bir fedakarlık yapmadı kolay olanı seçti 1 saat mesafe var aramızda o ise ona yakın olan biriyle herşeyi hiçe sayıp hiç olmamış sayıp evlendi ilan bana oldu duygularımla oynandıgna mı yanayım zamanının calındgna mı bilemiyorum hakkımı asla helal etmiyorum ona
Seni çok iyi anlıyorum o duyguyu bende artık biliyorum keşke diyorum o adamı tanımam bana çok şey kazandırdı ama yine de onu tanıdığım icin çok pişmanım
benimki 4 ay sürdü yanyana 3 yıl telefonla mesajlastk ama hiç bir zaman cinsellik konuşmadık telde hayatında biri varken benle konuştu ama gitti yine onla evlendi
bana şunu yapsaydı zoruma gitmezdi hakkımıda helal ederdim birşeyler yaşadık ama olmuyor ikimizde yolumuza bakalım helalleselim ve yaşananlar Allahla bizim aramızda kalsın deyip gidip bir daha gelmeseydi inan bu bende pişman değilim dediğim bir sır olurdu neticede sevdiğim için yaşadım ama olmadı derdim
ama o 3 yıl boyunca git gel yapması keşke bana deseydi ki gamze ben artık yapamıyorum başkasıyla evleniyorum yemin ederim ses etmezdim ama birini sevebilecegim zamanı şansı tüm duyguları aldı içimden o benim sonrada başkasının oldu işte
beni sadece bedenen sevmiş birine zamanı mı harcamış olmanin pişmanlığını yaşıyorum hep beni arafta bırakta seviyor sanıp kimseyi alamadım ben hayatıma 3 yıl
Çok haklısın bana da giderken bir açıklama yapmadan gitti gerci beni suçladı benim yüzümden bitirmiş bahane iste sadece sonrada hayatımda başka kız var dedi soğuk konuştu telefonda çok ağladım o gün çok üzüldüm ama geçiyor taki anılarınız olan bir yere mekana gittiğin zaman ya da karşına o çıktığı zaman eskileri hatırlatan en küçük birşey bir detay.
ahhh anı ben her ay gidiyorum istemeyerek aynı havayı soluyorum onunla yüzüm gülüyor ama gelde içimi gör sanki sanki kalbinde bir yara varda kabuğu kalkmış gibi hissediyorum oraya gidince
Seni anlıyorum gözlerin de doluyor değil mi o şehire gittiğinde elinde olmuyor bir yandan karşıma çıksın istiyorsun bir yandan çıkmasa benim için daha iyi diyorsun onu o kızla başkasıyla görürüm diye korkuyorsun.
mesaj attı arada ama hayatında biri varken bana mesaj attı bir nevi beni yedek saydı kimle olursa diye onunla arası bozukken bana yazdı onunla arası düzelince beni engelledi hep ben yanındayım diye konuşurdu benle ama lafta kalbi benle değilmiş
en son geçen bayram kurbanda konuşmuştuk bir anda hiç bir sebep tartsma vs yokken engeldi beni o kadar zoruma gitti ki 1 ay sonra baktım kaldırma engeli yazîyor çıktı sonra vazgeçti
Birgün seni gerçekten mumla arar da bulamaz Allah büyük ona sığın dua et elbet pişman olur o da mutsuz olunca sen ve anılarınız aklına gelir engelle onu her yerden sil bence yoksa unutamazsın ben sevsem de mecbur kaldım görmemek üzülmemek için engelledim fotoğraflarımız duruyo ama silemedim.
ben şimdi hayatma birini alsam herşeye sıfrdan başlamak zorundym ama o gücü kendimde bulamıyorum çünkü benim bundan sonra hayatıma alacağım kişi evleneceğim insan olacak o yüzden hata yapmak istemiyorum
En doğrusu bu devirde erkekler güvenilmez Allah korkusu olmayan çok erkek var namus namus diye ölüp biten adam öldürürüm namusum için deyip başka kızların namusuna kanına girip ortada bırakan çok serefsiz var geçen gün biriyle görüştüm mesela kafam dagilsin diye buluşmaya gitmeseydim keşke tecavüz edecekti bana az daha zorla öptü beni hemen gittim ordan koşarak. Allah korudu.
Benim de öyle o biliyorum şu an evli olmasa da başka kızla uyuyor gülüyor ona ilgi gösteriyor onu kıskanıyor geziyor eğleniyor sevişiyor elini tutuyor onu mutlu ediyor o yüzden benim de unutmam lazım belki hayırlısı böyledir Allah belki de karşıma senin değerini bilip çok mutlu edecek birini karşıma çıkartacak bunun hediyesi bu olur belki öyle düşün.
aynı şeyi yine yaşadım görücü usulü bbir tanışma ile biri ile tanıştım buluştuk 3 kere ama içimde hep bir soğukluk vardı 3. buluşmada aynı sana yaptgı hareketi yaptı bana tokat attım ve bu konuda hassas olduğumu biliyordu sonra konuşmayı bitirdim 5 ay oldu konuşmayı bırakalı hala af diliyor yüzsüz gibi güven gitti bende bida hayatta olmaz dedin
peki evlendiği insanı neden benimle konuşarak aldattı inan aklıma gelseydi mesajları ss alr kza atardım sonucu ne olursa olsun ama bu sonradan geldi aklıma
Aldattı o kızı da çünkü karaktersiz serefsiz bir insanmış benim yanıma gelip yine ilişkiye girerek de o birlikte olduğu kız kimse onu aldatmış olmadı mi sence de bu sevgili olduğum kişi oldu.
Hayır ben seni ağlatmak istemedim sadece iyi gelir diye düşünmüştüm bunu yaşayan tek kızın sen olmadığını bilmen aynı duyguları paylastigin başka kızların da olduğunu bilmen iyi gelir diye düşündüm hayat acımasız bakmaz masumluguna içindeki insanlar bozuk para gibi harcarlar seni gözyaşına bakmaz kimse o yüzden güçlü ol ne olur bak ben bu psikolojide bile okulumu okumaya çalışıyorum daha yeni benimki 4,5 ay oldu ayrılalı ve 1,5 ay oldu tamamen iletişimi keseli.
Sanmıyorum öyle bir ihtimal yok denecek kadar az. cunku benim son iki haftam bu şehirde gidiyorum yaz tatilinde burda olmicam o adam ise burda ben burdayken gelmedi ben gittikten sonra hiç aramaz beni heralde hevesini de aldı nasılsa. Aynı sehirdeyiz aynı kasabada ama o benim için yok artık bende onun için yokum hiç tanımıyormuş gibi beni dışarda görse bile. bikere karşılaştık baktı bana durup biraz bende ona sonra o adım atmayınca gittim ordan.
Önemli değil sana biraz olsun bir faydam olduysa eğer ne mutlu bana. umarim iyi olursun çok mutlu olursun ve çok sevilirsin sevdiğin adam tarafindan. gelinligini sevdiği adama en masum hayallerle namusuyla giymek ister her genç kız sende umarım o gelinliği giydiğinde herşeyi unutur çok mutlu olursun.
benim için artık buradan gitme vakti hesabımı siliyorum bir daha da acacagımı sanmıyorum bir anlık boşlukla hayatımın sırrını verdim 70 milyona herkesten özür diliyorum hakkınızı helal edin
Benim gibi biri çıkmasın karşına hiç zaten sana ödül olurdu umarım kaşar denilen öyle kızlardan çıkar karşına siz erkekler hakediyorsunuz onlar da sizi aldatır. onca saf kızın ahını alan erkeklerin hazin sonu böyle olur zaten.
Doğru zaten bir tadını aldı mi cinsellik yaşadın mi çeker gider geçmişi anıları çöpe atıp gider çok üzülürsün o başka kızlarla mutlu olup eğlenirken. olan kıza olur yani.
Erkek için sevip sevmemek önemli değildir seks yapmak için arzu ettiği her kadınla karşılık gördükçe istediği gibi seks yapar.. Ancak kadın için beğenmek ve duygusallık ön plandadır.. Tabi duygusal bağ olursa erkek için seks daha başka havada olur..
Yok ya ugrasimmaz, beni sevmiyodq duygusu yoksa gitsin sevgigi birnini bulsun ugrasmas, sirmesin nmbu iliski saha kolay olur her iki taraf icin. Ayrlisinlarda da bir baksin acaba gercekten bir sey hisetmiyolarmi
valla öyle bir an geliyor ki sadece aldığım hazza bakacak durumda oluyorum. ama beni sevmese bile benden haz alması ve istekli olması gerek, yoksa odun gibi yatacaksa hiç olmasın daha iyi, gider şişme bebek beceririm aynı şey
seks de duygusal bağa gerek yoktur. Arada ki çekime bakar duygusallığın olduğu seks de çekinme gerçekleşebilir duygusallık sexin zevkini hazzını düşürür.
Erkeklerin çoğu seks için sevilmeyi veya sevmeyi ikinci plana atar. Partner çekici ise ilktemasta bunların önemi yoktur. Bu dürtü her geldiğinde onu arzulayabilir. Onunla vakit geçirme isteği arttıkça sevgide gelebilir
Sevmek, sevilmekten daha yuce bir duygu. Cunku 2. sinden o kadar emin olamayabilirsiniz ama 1. sinden eminsinizdir. Hal boyleyken sevdigim kisiyle seks neden yapmayayim?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşık olduğum beye romantik bişey söylemiştim oda eve gidelim yatalım diye anlamıştı ve ev var gidelim istersen filan demişti ben şok beni o gözle görmesi beni öyle biri olarak sanması yıkımmmdı kendi kendime yaşadım aşkımı mis gibi.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gerçekten 1 kez yapar ve unutmak isterdim bu insana çok acı verir sonra
Bu acıyı çok da derinden yaşadım. ama onunla o istese de olmazdim. cunku onun beni sevmediğini bilirdim.. eskiden bir kız arkadaşım. vardi. ona aşık olmadığımı bilirdi. sırf beni mutlu etmek için benle olurdu.. aşıktı bana. ona haksızlık ettiğimi düşünürüm hep
Kullanmadım yaaa. cok iyi di bana karşı.. ilgili hevesli. erotizm de başladı genxtim toydum.. düşünemedim sonradan düşündükçe uzdugumu fark ettim onu. ama hiç seviyorum demedim. o da bile bile razı oldu.. bir den fazla hem
Duygusallık olmadan kesinlikle yapamam zaten hiç yapmadım da o şekilde. Ayrıca bu tecavuzle ve eskortlarla falan da aklım almıyor nasıl bir zevk olabilir öyle hiç bana göre değil
Insanımızın özellikle de kadınların evli / bekar , dul fark etme seks hayatı neden bu zevksiz ve monoton işte sebebi budur Seksi hep bir kalıp içine koymak oysa seks zevk için yapılır yaşanır
Ciddi bu düşüncede olan kadın görmek güzel , şu ülkede Seksi zevk için yapacak kimse yok diyorum bazan... sürekli Seksi kalıplara sokmaktan bıkmadı insanlar
@Adlkpz seks ve aşk güzel tabi daha anlamlı ama insanlar belli zamanlarda hafiften hoşlandığı ve onu çeken biriyle ilişki yaşamadan da olabilir. Kadının sevgili yaptığı dönemlere denk gelirseniz aslen korunmaya ihtiyacı olduğu evrelerinde bunu yaptığını görürsünüz. Takıldığı evreler ise hayatı biraz sallamadığı ve özgür kalmak istediği evreler. Ama en doğrusu ne biliyor musun ilişkilerinde özgür olan 2 birey. Birbirini kasmayan sıkmayan 2 birey zaten hiç bir zaman ilişki sorumluluğuna girdiğini hissetmez. O sorumluluk bilincine farkına varmadan ulaşır. Hof yanlış ülkede doğduk...
Seks icin duygusal bag olması gerekmiyor sonuçta iki kişinin istemesi yatakta her şeyin onunu açabilir belki seks sonrası bir duygusallık bile olabailir
@Histenge12 tabiki çoğu öyle düşünüyor düşünmeseler insanalrın cinsel hayatı böyle monoton olmazdı , evli bekar dul cinsel hayatlar rutin bir görev haline gelmiş tabi bunda erkeğin de rolü var
En İyi Cevaplar