Düğünümğz eylülde ve biz nerseyse 1 senedir nişanliyız fakat Nişanlımla elele bile tutuşmadık. Çünkü ikimizde muhafazakar insanlarız. cinsellikle ilgili hiç bir şey konuşmadık, sadece sürekli bir kızımız olsun der hep, ben de en sonunda ben çocuk istemiyorum dedim , o da neden dedi sadece, ben de sebeplerini söyledim. İkimizde hazır olduğumuzda isteriz dedi. Ve konuyu kapattık. Bu konuda ben kararlıyım fakat bu konuları hiç konuşmuyoruz , ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılMuhafazakar insanlar cinselliği neden günah görüyorlar ! Hadi bunu anlıyorum da nişanlın ile elele tutuşmamak nedir? I nasıl erkek, sarılırsın öpersin sevisirsin. Insan sevdiğini arzular. Hiç mastürbasyon yapmıyor mu bu çocuk. Cinsellikte hayatın kanunu doğal birşey. Zoraki evlilik gibi oluyor sizin kesin aile akraba tanıdıklar aracılığı olmuştur.
05 Yorumla- +1 yıl
Sence Din kaldı mi? Cocuk tecavuzculeri çocuk katilleri din adamlarının yaptığı yolsuzluklar sonucu milyar tl aldıkları yakında başlayacak olan nihat hatipogkunun 1 trilyon anlaştığı ülkenin cumhurbaşkanın yaptığı yolsuzluklar !!! Sence hala Din var diyorsan alkışlıyorum. Eskiden di o Din. Korku vardi edep vardi
Soran+1 yılGörücü usulü değil kısa süreli bir tanıma sürecinden sonra sözlendik, ve gerçekten seviyoruz birbirimizi , fakat bu konuda hiç konuşmadık, dinen de uygun değil aslında, ama bazı şeyleri de konuşmak gerekiyor
- +1 yıl
Dinen uygun değil yanlış, Dinimiz de cinsellik yasak değil hatta eşini tatmin edememek günah. Bu konu ya onem verio
En İyi Cevaplar
Eğer erkek seni karısı cinsel hayat yaşayacağı kişiyide başka kişi olarak görürse sıkıntı olur aynı şekilde senin içinde.. Bence bunlar önceden konuşulursa ilerde evlilikte ayrılmalar, sıkıntılar çıkmaz çünkü hazlar uyuşmazsa illa ilerde başka insanlara gözünüz kayar kendini tutsan bile mutsuz olursun..
00 Yorumla
+1 yılNişanlılıkta konuşulmayıp üstü kapanan konula evlenince sıkıntılara neden oluyor. Açık ve net olmak gerek. Cinsellik günah diye konuşmuyorsanız bile yüzeysel olarak bahsedilmeli. Örneğin o isteksiz olabilir ama sen istekli ya da tam tersi. Bu sonradan problem olur. Çocuk konusu da açıkça konuşulmalı. 'Hallederiz' kafasıyla evlenilmez
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de katılıyorum size fakat nişanlım her defasında bu şekilde söyleyip konuyu kapattı
Ya inan bende sözlümde muhafazakar insanlarız ama bazı seyleri konusuruz cunku bu bir gercekki cinsellik hayatımızın buyuk bir . kısmını kapsıyo insallah nisanlının evlenincede bu sekilde olmaz seninde hevesini. kırmaz yine onu konusturmak senin elinde anlamadgım su neden elele tutusmadınız sana karsı nasıl samimiyeti filan
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi samimi biri, sevgisinden ilgisinden şüphem yok, üniversitede bir cuma namazı vaazda siz ne yaşarsanız eşiniz ve kızınız wynısı yaşar diye duymuş o gündür ciddi düşğnmediği kimseyle konuşmamış, şimdide ne yaşarsam ileride kızım da aynı şeyi yaşar diye uzak duruyor sanırım
Soran+1 yılDüğün tarihimiz belli olurken bile hiç bir şey söylemedi, normal midir
Soran+1 yılO gün regl olup olmayacağımı bile sormadı mesajla, bunun gibi çok yüzeysel şeyler
Soran+1 yılGayet iyi bir iletişim var, hatta bu z amalarda düğün alışverişi yapıyoruz, benden daha ilgili, heyecanlı, boğazım azıcık ağrısa bir kere hapsursam defalarca sorar ilgilenir, ama regl olduğumu ima ettiğimde hiç ilgilenmez , kaldı ki regl normal sıradan bir olay , ama orada bile mesafeli
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence cocuk istenen ne kadar saçmaysa el ele bile tutuşmamakta saçmalık. biz de muhafazakârız fakat nişan ve evliliğe aylar kala mümkün değil kendinizi tutmanız ben anlamıyorum bu erkek değil sanırım? evlenmeye az kalmış bence yavaştan başlar
128 Yorumla
Soran+1 yılAslında ikimiz de çekingen insanlarız biraz da bu sebeple
Cevap sahibi+1 yılBenim eşim kadar çekingen olamaz sonuçta erkek baş başa kalmadınız demek ki ya da evliliğe daha çok var diye uzak durmuştur süre kısaldıkça çıkar ortaya merak etme
Soran+1 yılTabi ki başbaşa kaldık , berabee yemeğe, pikniğe gezöeye gidiyoruz düğğn alışverişine çıkıyoruz
Cevap sahibi+1 yılPikniğe çıktınız ama bişey olmadı yani? etraf kalabalık oluyor mu peki sonuçta illaki aileden birileri olmasına gerek yok
Soran+1 yılYani biraz kalabalık tabi ki
Cevap sahibi+1 yılBen tamamen başbaşa olmaktan bahsediyorum bence birkaç ay daha geçsin gözlemle hatta bazı üstü kapalı sorular sor sonuçta evleneceksin iz ve cinsel yaşam baya önemli
Soran+1 yılTamamen başbaşa kalacağımız bir ortam çok da mümkün değil , ne gibi üstü kapalı sorular
Cevap sahibi+1 yılİlk geceyle ilgili korkularını anlat ama açıkça değil konunun ucunu ver yeterli
Soran+1 yılBiz elele dahi tutuşmadık, ilk geceden bahsetmem tuhaf olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılNeden olsun onunla evlenmeyecek mısın?
- +1 yıl
Bence soran muhafazakar işi biraz dalgaya vuruyor.. afale olma ihtimali %99 😂
- +1 yıl
Fake*
Cevap sahibi+1 yıl@Honkiponkiiii ben de muhafazakârım bunla ilgisi yok evlenecek sonuçta bazı şeyleri bilmeye hakkı var
- +1 yıl
Tabi hakkı var ona bir şey demiyorum ki. Yazılarına bakarsak ne bileyim utanırım yok elini tutmadıl falan normal değil.. Gerdek gecesi de ayrı odalarda yatarşar bu kafayla bence
Cevap sahibi+1 yıl@Honkiponkiiii evet açıkçası bana da garip geldi ama böyleyse eğer aşmalılar
- +1 yıl
Boş ver iyiler böyle, teknoloji gelişti zaten arıyorsun adamlar hemen drone ile kapıya bırakıyorlar bebişi ek efor sarfetmeye gerek yok 😂😂
Soran+1 yılGerçekten durum tam da bu , ister inanın ister inanmayın
Cevap sahibi+1 yılBu sorunu aşmalısınız
- +1 yıl
Soran kardeşim bak şimdi nişanlın sana değer veriyordur bu konuşara girmek istemiyordur. Sen şimdi bütün zincirlerini kır ve ona yaz şimdi. Çıtlat konuyu ucundan gerisi gelir ya şimdi ya hiç de yaz gitsin. Varsa kafana takılan bir şey erkek olaral cevaplayabilirim eğer yardımım dokunacaksa
Soran+1 yıl@Honkiponkiiii nişanlım bana çok değer verir ona ufacık vır şüphe duyamam, ama biraz utangaç biriyim , ne yazacağımı ne diyecepşmi bilmiyorum. çocuk istemediğimi söylediğimde bile , zamanla sende istersin ikimizde isteyince yaparız deyip konuyu kapatıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKapattırdı tatlım konuyu sen uzat evleneceksin evcilik değil ki
Soran+1 yılBence de ama düğünğmüz eylülde daha acaba bunları konuşmak için erken olduğunu düşünüyor olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılEylüle ne kadar kaldı ki ya
- +1 yıl
Az var.. Konuşun tanışın her yönden diyim ben...
- +1 yıl
Ben çok utangaım ama ben olsam açmıştım muhabbeti çoktan be.. Var bunlarda bir şey ama neyse 😂😂 ateşle barut yan yana durmaz ilişkide problemler yaşarsınız siz cinsel olarak kesinlikle...
Soran+1 yıl@Honkiponkiiii teşekkürler
- +1 yıl
Şu ana kadar istememisse ya mal, ya da sorunludur.
- +1 yıl
@Roberto_Rafsancani27 ahah doğru testpit
+1 yılBence yavas yavas dusuncelerini dile getir. Sonucta nisanlisiniz aranizda birbirbinize soyleyemediginiz hic bisey olmamali
00 YorumlaEl ele tutuşmak bu yanliş birsey değil muhafazakar olabilirsiniz de Bence ciddi iliskilerde cinselligin yaşanması gerekiyor yine sizin tercihiniz Hayirli olsun simdiden 😀
10 Yorumla
+1 yılÇocuk yapıp napıcan? Gençken çoxuk yapmak hayatını mahveder.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum zaten ama nişanlım çok istiyor özellikle kı çocugu muz olmasını çok istiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKonusmak mı ıstıyorsun eğer boyle ıse bazı sorularla baslayabılırsın
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazı şeyleri yüzeysel de olsa konuşmalıyız diye düşünüyorum
- +1 yıl
ufak ufak ızler bırakarak basla ozaman direk olmadan
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
ilk gece den başla korkunu belli ederek olabılır
Soran+1 yılİlk gece korkumdan ziyade ben de utangaçlık olur sanırım
- +1 yıl
Bunu aylatman ıcın cesaret lazım sohbet lazım
Soran+1 yılAynen ama bizim böyle muhabbetlerimiz olmadı hiç
- +1 yıl
Anlatırım
sen aç konusunu. ya da bekleyın dugune kadar. sonra konusursunuz.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak ayıp değil,, isteklerini ve istemediklerini paylasmalisin
00 YorumlaÇocuk olacak mı bakalım daha sahaya cikmadan attiginiz golleri söylüyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliğin nesini konuşacaksın anlamadım ki. Ne konuşacaksın? Ya şu ağzına tükürdüğümün yelloz kızları yüzünden erkekler cinsellik konuşmayanı anormal görüyo. Edep ya hu edep.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani karşılıklı olarak bir şeylerden emin misiniz? çünkü siz evleneceksiniz biraz tuhaflıklar var açıkçası fazlasıyla
013 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi , birbirimizi seviyoruz , birlikte bir hayat kurmak için uğraşıyoruz, ve heyecanlanıyoruz, ama bu konularda nişanlım çekingen , tabi ki bende
Cevap sahibi+1 yılyani nişanlısınız ve evleneceksiniz evliliğin ve ilişkilerin %80 cinsellik üzerinedir. nekadar kabul etmesenizde utansanızda yemek yemek kadar normal bir ihtiyaç ve karşındaki insanı her yönüyle tanıman gerek
Soran+1 yılBu durumu nasıl alabiliriz
Cevap sahibi+1 yılyani birbirinizi küçük tahrik edin bilgi edinin okuyup araştırın ve birbirinize yaklaşın bence
Soran+1 yılOkuduğum bölüm gereği cinsellikle ilgili oldukça geniş bilgim var , fakat nişanlımla konuşmuyoruz , daha doğrusu ikimizde bu konuda biraz çekingeniniz,
Cevap sahibi+1 yılzamanla geçer belki
Soran+1 yıl1 yıldır sözlüyüz 4 ay sonra düğünümüz var, sözşenmeden 4 ay kadar da sevgiliydik
Soran+1 yılAma hala aynı yerdeyiz biz, nasıl olacak ki
Cevap sahibi+1 yıloff ve hiç cinsellik konuşmadınız
Soran+1 yılEvet , hiç konuşmadık ,
Cevap sahibi+1 yılyani tamam fazla konuşmakta iyi değil belki ama hiç konuşmamakta da sorun var bence insan ister istemez konuşur çünkü insan doğası gereği her şeye ihtiyaç duyar
Soran+1 yılHaklısınız, ve biz artık evleneceğiz bazı şeyleri konuşmamız gerekiyor , mesela regl günleri mi bile bilmez , hiç konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılBence bir an once konuşmaya başlayın artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuk istemiyorsan senin gibi biriyle evlenmen gerekirdi... Her evlenecek cift cinsellik konusacak diye bir kural yok..
05 Yorumla
Soran+1 yılİki insanın birbirini sevmesi yetmez mi? Çocuk şart mı
Cevap sahibi+1 yılCocuk sart demedim ama bir kisi istiyor digeri istemiyorsa sevgi bir yere kadar gider sonrasi mutsuzluk olur.. Karsidaki kisi cocuk hayali kuruyorken ona ben cocuk istemiyorum demek biraz haksizlik geliyor bana sonucta hayati paylasirken iki kisinin de ortak bir fikri olmali biri benim istedigim olsun karsimdaki seviyorsa kabul etmeli demek sevmenin hic bir yerinde yer alamaz
Soran+1 yılZaten ben de beni mecbur kabul edecek demiyorum ki ilk sözlwndiğimiz zamanlarda ben zaten bunu söyledim yine aynı tepkiyi verdi. Zamanla istersin sende dwdi be konu kapandı. Şimdide aynısını yapıyor. beni çok seviyor onu hissadeiyorum , benden vazgeçmiyor. ama bir kızımızın olmasını da çok istiyor Bende çocuk istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHakkinizda hayirlisi ilk defa anne olmak istemeyen bir kisi gordum 😊 ilerde sorun olmaz insallah bu fikir ayriligi cunku bazi konularda sevgi yeterli olmayabiliyor.. Onemli olan cok sevmek degil de hayata ayni penceren bakabilmek.. Neyse diger mevzuya gelirsek cinsellik ile ilgili aklinda soru isaretlerin varsa net sekilde dile getirmelisin mesela korunma yonteminden baslayabilirsin konuya sonrasi zaten gelir
Soran+1 yılBen çocuk istemediğim için konuyu açıyorum fakat o da her defasında sen çocukları çok seviyorsun, istersin, sen de istediğin zaman yaparız deyip konuyu kapatıyor
+1 yılmuhafazakarız diyorsun konusmadık diyorsun zaten konusmaman gerekmiyor mu
11 Yorumla
Soran+1 yılAma dinimize göre de çocuk mevzusunun konuşulması gerekir , ben ne zaman dillendirsem sen de zamanla istersin , diye hemen konuyu kapatıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nişanlın ve konuşun yani.. Konuyu sen aç çıtlat bir bakalım eminim devamını getirecektir. Nasıl başlayacağından emin değilsen yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişan olurken dans falan etmediniz mi, ne demek el ele tutuşmadık sjfj
21 Yorumla
Soran+1 yılAile arasında ufak bir söz oldu sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılAç konuyu konuşun illa karşı taraf adım atacak diye bişey yok
10 Yorumla
+1 yılEdepli edepli oturun işte
10 Yorumla
+1 yılErkek çok pasif demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince yavaş yavaş acilirsiniz ya
10 Yorumla
+1 yılvalla hiç çekilmez kız tipisin ,
10 Yorumla
+1 yılSen neden çocuk istemiyorsun anlamadım?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü istemiyorum. Çocuk eğitimi çok zor bir iş , tam manasıyla bir çocuğu eğitebileceğimş düşünmüyorum , korkuyorum
+1 yılDemekki cocuga bir yok acmiyorsun
00 YorumlaSen Almanya’da mi yaşıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılNisanlin vasıfsız biri cunku
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılE konuş canım sende
00 Yorumla Hic bişey
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskası oldumu öncesinde?
024 Yorumla
Soran+1 yılBenim için mi , benim için oldu ama onun için ben ciddi manada ilk sayılırım
Cevap sahibi+1 yılHmm onun acemı olmadıgını konusmamasından mı cıkardın?
Soran+1 yılHayır , zatennbenim ilişkim cinsel ilişki değil, sadece sevgili olarak tanıma şeklinde , zaten ikimizde evlilik öncesi ilişkiye karşıyız
Cevap sahibi+1 yılOncesinde kac erkekle nekadar ileri gittin? ve bynu onunla paylaştınmı?
Soran+1 yılHiç kimse ile ileri gitmedim, çünkü bende evlilik öncesi ilişkiye karşıyım
Cevap sahibi+1 yılBenim için oldu dıyınce yanlıs anladım sanırım?
Soran+1 yılCiddi tanımaya çalışfığım insanlar oldu fakat asla cinsel bir ilşki olmadı, olamaz
Cevap sahibi+1 yılAnladm pki muhabbetlerde cınsellık gecmedimi hiç sanal olsada?
Soran+1 yılHayır , ben yüzeysel de olsa bir şeylerden bahsettiğimde hep kapattı, ya da ben ne söylediysem düşüncesini üstü kapalı şeklinde dile getirip konu kapandı
Cevap sahibi+1 yılAnladm isteklimisin pki
Soran+1 yılEvet ama evlilik öncesi ilişkiye karşıyım, sadece beklenti ve isteklerin konuşulması gerektiğini düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAcaba beklentı ve isteklerin neler evlenıcegın erkkte?
Soran+1 yılOnu nişanlımla, eşimle konuşurum
Cevap sahibi+1 yılBir kadının beklentılerını nisanlanmadan öğrenemıycemmi?:)
Soran+1 yılHerkesin isteği farklı olabilir, siz her kadının isteğine değil nişanlınızın isteğini dikkate alın
Cevap sahibi+1 yılKadınların evliliğe bakıs acıları benzerlık gosterebılıyor. karsında yolsuz yoklukta bırı var sandın sanırım. sadece amacım gercekten öğrenmek idi..
Soran+1 yılHayır öyle bir şey sandığım için değil, böyle düşğndüğüm için yazdım
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin sonuc olarak erkek bakıs acısına senın. kadın bakıs acısına benım ıhtıyacım var
Soran+1 yılTeşkkürler , ama hemen hemen her kadın istekli romantik, kadının isteklerine önem veren , sadece kendini değil eşinide düşünen birini ister sanırım
Cevap sahibi+1 yılHer kadın bu cumleleri kurar ama kadıj ruhunu anlatmaz sevdıgıne
Soran+1 yılAma ruhunu anlamak için yaşamak lazım
Cevap sahibi+1 yılOyuzden bır kadını bir kadın anlatabılır. ama sevgılısı eşi nisanlısı olmayan:) klavuz gereklı hayata dair..
Soran+1 yılBir kadının ruhunu bir kadın değil kendisi anlatır, yaşatır, hissettirir anlamasını duymasını bilene
Cevap sahibi+1 yılErkegın ruhunu yasayarak anlayamadınmı da basarısız oluyosun? bu iki taraf ıcınde gecerli..
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişanlımla henüz el ele bile tutuşmadık, cinsellikle ilgili en ufak bir şey konuşmadık. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler