Yahuu bunu soran kadın var mı gerçekten. 38 yaşındayım. Öyle uslu bir herif de değlim. Heralde bugüne dek min 250-300 hatunla kahve içmişliğim flört etmişliğim olmuştur, 70 den fazlası ile de beraber oldum hayatım boyunca beraber olamdan once bana senin ki kaç santim diyen bir tek kadın olmadı. Çok farazi muhabbetler bunlar.
70 Yorumla
Kadınlar bu konuda çok haklılar kardeşim gerçekten yargılamamak gerek.. yatağa giren kadın ne hayaller kurar sonu hüsran olunca kadını elde tutmak zordur.. kısa olması bir yana hemen patlıyor ise dinamit kadının en doğal halidir iyisini istemesi inan bana kardeşim anlamak gerek kadınları..
92 Yorumla- +1 yıl
Sağ olasın ❤
Gereksiz kadındır. Normal muhabbette sorulacak bir şey değil. Aralarında bir ilişki vardır, henüz muhabbet yatağa gelmemiştir ama bir samimiyet olmuştur aralarında sorar anlarım da, başka türlü sorması hoş değil.
240 Yorumla
+1 yılPolitik bir cevap vereyim erkeklerin yeni tanıştığı bir kıza boyun kaç kilon kaç demesiyle aynı şey bence 😂
256 Yorumla- +1 yıl
Yok canım 😊 vajinan dar mı demekle eş değerdir bence
- +1 yıl
Hayır alakası yok
- +1 yıl
@Kral_döndü neden konu penisiniz olunca gereksiz gurur yapıyorsunuz onu kendi aranızda yüceleştiriyorsunuz siz oysa sıradan bir organ ağız burun göz kaş gibi
- +1 yıl
Bencede öyle burun ve ağız gibi ihtiyacımız olan bir organ ama kadının penis boyunu sorması ile erkeğin kızın boyunu sorması arasında bir ülke sınırı var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Siz kaç beden diye sorarsanız bizde kaç cm diye sorarız. :D
212 Yorumlayoo öyle bir şey sormuyorum ben :D
- +1 yıl
Kerimcan a sormazlar artık az çok ölçüleri belli 😆😆
+1 yılSorabilir gayet.. siz kaç beden diye sormuyo musunuz 😂
103 Yorumla- +1 yıl
yoo sormuyoruz :D
- +1 yıl
Valla çok aldım bu soruyu 😂
+1 yılBence nasıl ki erkekler kadınlara beden ölçülerini sormaması gerekiyorsa kadınlar da sormamalıdır. Ama cinselliği açık yaşayan insanlar bu konuda açık olabilir ve sorabilir de. Buna açık olan karşı taraf için de sıkıntı olmayacaktır zaten. Bu arada bu konuda biraz video girecek :) Rayka ile yaptığımız video. (minik bir reklam mı yapmış oldum bilemedim ama heyecandan)
10 Yorumla
+1 yılPenis boyu soran kadin cinsellik hakkinda bir sey bilmiyordur
210 Yorumla
+1 yılmuhabbeti seks muhabbetine doğru kaydırmak için sorulmuş sorudur.
140 YorumlaGiren çıkan size değil tabi rahatsınız. Merak konusu
222 Yorumla- +1 yıl
Ne alacağını, alıp alamayacağını merak ediyordur diyorsun...
+1 yılbence hepsi var icinde hem merak hemde doyumsuzluk büyük penis arıyor ki doyursun diye :D
10 Yorumla
+1 yılZaten onların cm ayarı yok. Birlikte olmadan önce elinde cetvelle ölçecek mi sanki. Cm soran kadın güneşe karşı hocam 😉
14 YorumlaGüneş görmesin inşallah 😀😂
- +1 yıl
Girince zaten her taraf aydınlık oluyor 😊
Güneşi kim ne yapsın - +1 yıl
Kaç santim diye sorarsa karışmam 😀
- +1 yıl
Moda girerim 😂
valla kadınların sağı solu bellı değil kardesım bu yuzden net bır cevabı yok. Malumunuz uzere kadın nemfomanı deılse çoğu bazı donemlerde azgınmıs gıbı bır algı yaratır ama stabıl deıldır. hayatımda gercekten sağlam motor olan hatunlarla karsılastım ve benden 5 tane daha olsa yıne doyumsuzlardı. Allahtan çoklu orgazm erkeklerde yok yoksa dunyanın halını dusunemıyorum
10 Yorumlatabı kolay bır soru degıl ama kadının da öğrenmek ıstemesı hakkı gunumuz de kadınlar eslerının penıslerı kucuk dıye yatakta tatmın olamadıkları ıcın bıle boşanıyorlar.. herkesın değer verdıgı seyler farklı olabılır bekletırler farklı olabılır saygı duymak lazım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen içime fasulye almak istemem giriyorsa düzgün birsey olsun sorması gayet normal yani 😂
130 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zevkine göredir bence
140 Yorumlagayet sorulabilir normal bişey bamya var alet var şimdi yalan mı. d
212 Yorumla
+1 yılSorulmaması gerektiğini düşünüyorum evlilik düşünen bir erkek buyuzden soğuyabilir
90 Yorumla
+1 yılBüyük seviyor olabilir ya da tam tersi. Önemli olan doğru zamanda sormak. Yeni tanıştığın birine sorsan saçma olur. Ama doğru zamanda ve yerde sorsa eğlenceli bile olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
10 Yorumla Herkes iyi bir cinsellik ister eğer yaşamak istiyorsa karşı kişiyle sorulmasında sakınca yok cinsellik yaşamak isteyeceği birine sorsun
10 Yorumla85 B dıyıpte desteklı ıle gezen salatalık kadar dıyıpte bamya kadar olanlar tam bırbırlerıne layıktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılKapı santimine göre mi açılacak? Yani, o kadar saçma bir şey ki bu, garip yani.
Ama sorsak kendisi seks ilahı sayılır. Tabii, yersen.10 Yorumla bir kadın kaç santim? diye bişey soruyorsa takıntı olmuştur bence. Zenci gördüğünde daha duygusal davranır
10 Yorumla
+1 yılbana soranlara inik 10-11 kalkık 22 oluyor deyince nasıl yani 2 katımı uzuyor diye gözleri açılıyor hahahah:)
10 Yorumla
+1 yılBenim düşüncem büyüklük takıntısı olan kör cahilin tecrübesizin teki derim büyük görünce de ağlayan sızlayan hepsini kullanmayalım diyenlere çok şahit oldum her zaman büyük olmak iyi değil 😉😁😂
10 YorumlaMeraktan. Fazla takmayın
91 Yorumla- +1 yıl
Çok takıyorum ne yapayım
+1 yılSadece skişiyorsur sevişmiyordur ona gerçek penis bile lazım değil uzun birşeyler bulsun bu kızın elindeki gibi sokup dursun
30 YorumlaKadının boyu 1.45 se sorması normal. 18 cm geçerse ölür :))
20 YorumlaKadınlar boyunun uzunluğuna değil işlevine daha çok önem verir benim düşüncem bu yönde 😄😄😄
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyorlar artık cevap vermiyorum çünkü engel yemekten bıktım kinder sürpriz yumurta hesabı
20 Yorumla
+1 yılBakire bir kezbandir :) gözü hep yükseklerde ve büyüklerde olsa da tecrübesi yoktur
20 Yorumlabüyüklüktakıntıssı vardır. büyük büyük diğe isteyip eline verdiğindede korkudan alamayan çok var
20 YorumlaBen bu soruya alıştım artık her defasında soruluyor ben söyleyince yok diyorlar ne yok diyorum gecen gün biri yazdı cevap verdim durdu durdu sonra aynen bu yok söyle vallah koptuğum an hem vallah hem billah
10 YorumlaBiz memeler kaç beden diye soruyoruz onlarda sorar tabi
30 Yorumla
+1 yılzaten kime sorsa 18 cm ve üstü diyecek :)) ne fark eder ki
10 Yorumlabuu şeye benzemiş. Uzaya ilgi duyanlar uzaylı mıdır? ...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence boyut önemlidir. Aktiflikte. Boşanma nedenlerinden biri de cinselliktir..
40 Yorumlaİşin sırrı tekniğinde güzel bir önsevişme olmadan partnerini doyuma boyutla ulaştıramazsın
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle doyumsuzdur. İdeal kadın boyu değil işlevi önemli diye düşünür.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakıntı meraktan da , cevaplar gerçek mi acaba?
144 YorumlaHangi cevap?
Cevap sahibi+1 yılKac cm ye alınan cvplar
- +1 yıl
Eyse o dur değişmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimkini Gören Hatunlar Genelde Ohaa o bana nasıl girecek diyorlar sonrası uygulamayla son buluyor :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. bende derinliğini sorup karşı atağa geçerim.
53 Yorumla- +1 yıl
Derin mevzu 😀😂
- +1 yıl
Aleyna baba doğru söylemiş :D
https://www.youtube.com/watch?v=0-SCNDwGcgE
+1 yılÇoğu meraktan soruyor bamya deilsen zaten endişe etme göster benden korkuorlar sonra. d
10 Yorumla
+1 yılbüyük severim ve sorarım
170 Yorumla
+1 yılÖnceden ne kadar büyük yediyse daha büyüğü var mı diye merak ediyordur. Yani doyumsuzdur
30 Yorumla
+1 yılevet hakkı sorabilir biz göğüsleri merak etmiyormuyuz vajinayı.. sevgilim sormadı ama penisimi görünce heryerini ölçtü ayıp değil bu da bir zevk
10 Yorumla
+1 yılbiz kadını merak ediyorsak onlarda edecektir. birlikte olduğum bayanlar penisime bayılıyordu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. cinsellik konuşması hoşuna gidiyordur ya da senden resim istemek için konuyu oraya getirmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasla sormam dokunarak kontrol ederim.
160 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece merak etmiştir
Belki de doyumsuzdur111 Yorumla
+1 yılmerak eder erkeği hakkıdır bizde kadınları merak ederiz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAkilli isini biliyor doyurmayacak derinlerine kadar doyurmayacak aleti niye yesin ki.. koca alet iyidir az bulunur herkes atar tutar ama azdir...😊😊 yiyince kadinda bagimlilik yapar iyi bilirim
10 YorumlaMerak etmistir sadece hepsini alabilirmiyim die:))))
20 Yorumla
+1 yılSadece aptaldır.
111 YorumlaYalan söylerler genelde
40 Yorumla
+1 yılSormasına gerek yok benim ki belli oluyor metroda dışarda dolmuşta kadınların baktığını hep farkediyorum 19 🤣😂
00 YorumlaHayır, gayet normal sorması
40 YorumlaBence seks hayati yasayan insanlardan cok fazla sey duymustur. O yuzden soruyodur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Merak etmiştir
100 Yorumlasorması teşvik edici, uyarıma destek olmuş oluyor ve cesurdur
00 Yorumla
+1 yılSana ne kadar lazım de
10 Yorumla
+1 yılMerak etmek hakkı :)
202 Yorumla- +1 yıl
evet hakkı biz göğüsleri merak etmiyormuyuz vajinayı.. sevgilim sormadı ama penisimi görünce heryerini ölçtü ayıp değil bu da bir zevk
Sorabilir sıkıntı yok
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar