Eski sevgilisinin penisi 24 cm imis. Benimki 16 cm çok fazla eksikliğini yaşar mı acaba ya özler mi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılevde hamamböceği kovalarken vurunca küçük olduğunu fark ettim. Yani ilk gördüğümde kocamandı heyecan anından olsa gerek. Ama böceği vurunca gördüğümden daha küçük olduğunu fark ettim 2 kat büyük görmüştüm :D 24 cm diyen de bence aynı durum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 7 senedir @rospuyum tecrubeyle sabit. türkiyedeki hicbir erkegin penisinin 24 cm oldugunu gormedim. Buyuk penis fetişim var. Yani türkiyede yok 24 cm yalan o. Ha varsada Kürttür kardeşim beraber olduğum tüm kürtler kol gibiydi. Soruna gelecek olursak senin performansına bagli
354 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltecrube konusuyor
- +1 yıl
Çok doğru bilgilendirici faydalı ve övgü dolu bir açıklama olmuş tebrik ve teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim her zaman.
Soran+1 yılTecrübem var baya da iyi bari öyle diyorsan öyledir
- +1 yıl
En büyük kaç gördün 7 senede?
Cevap sahibi+1 yılsenin tecruben varda 😂 kizinda varmis baksana bu kiz 24 cmyi birakmis sana gelmsss sence kalirmiii @soram
Cevap sahibi+1 yıl@HinchAmarillo alıpta ölçmedim ama tahminimce 20 cm vardı. Aşırı kalındı. O da dediğim gibi kürttü yani bunlar kara mara bişeyler ama çok fena olurlar.
Soran+1 yılNapim ya birakmasaydi alla alla 10 cm olan adamlar var yani benimki iyi bence
- +1 yıl
😀 😀 😀 😀 Çok komık
- +1 yıl
kafam almadı şimdi benim. Kürtler Afrikadan mı geliyor. İnternette İran ile Irak ın penis ortalaması 12-13 cm falan.
Cevap sahibi+1 yılkardesim kendimde kürdüm. Adamlar fena her ırk gördüm nerdeyse pavyon club bar otel bırakmadım. Herkesin altindaydim diyorum kendi amcamin ogluyla bile yatmis biriyim. Adamların kol gibi yani. Türklere kiyasla. bi t@sak var top gibi.
- +1 yıl
Ya kadın bı dur ya😂😂😂
- +1 yıl
Bak boy kısmında kurtarıyorum aynı yani ama kalınlık yönünde dediğin seviyede değilim. Fakat net t@sakta yarisirim dediğin türle
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum arkadaslar
- +1 yıl
Kontrol et o zaman 😅
- +1 yıl
Kadın şöyle haklı beyler bnde bir kürt kıxıyls bersber olmustum cok fena ateslıydı cıdden mı yanıyodu
Cevap sahibi+1 yıldogrudur. Bende öyleyim. Öylebi ateşki birlikte olmak istedigim kimseden bir kurus almiyorum. tamamen keyif icin günde 3 kisiyle beraber oldugumu bilirim. Yetmiyor doymuyoruz ates dinmiyor. Sönüyosun ama bidaha istiyosun bidaha. Ben cocukkende or@spuydum kanımda var yani.
- +1 yıl
Muhtemelen senin fizik balık etli oranın kızları genelde öyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılben her yerdeyim canim sana neresi lazim istanbuldayım Şu an 5 dakika sonra degisebilir
- +1 yıl
Sen abartıyosun gıbı geldş bna oyle bi efsane var gercekten lıbıdonuz cok yuksek erkek kendını kotu hısseder yani
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle 165 boyundayım zayıf biriyim bel falan ince ama göğüsler genlerden geliyor kocaman. 26 yaşındayım daha gencecigim be
Cevap sahibi+1 yılben aslen mardinliyim bi ayağim hep ordadir
- +1 yıl
Herseye açık mısın
Cevap sahibi+1 yılnasil yani @gannicus06
- +1 yıl
tamam işte senin o coşku tamamen bedenin büyüklüğü ve doymazligindan geliyor. Tam bir fantezi kadınısın.
Cevap sahibi+1 yıl@HinchAmarillo aynen birde akrep burcuyum gerisini sen dusun
Cevap sahibi+1 yılözelden falan yazamam kimseye bi soru sordunuz gercekleri soyledim yeter bu kadar
- +1 yıl
şu an sadece beni test etmeni isterdim. Ah bir seni tanisaydim diyorum
Cevap sahibi+1 yılbeen seni tanidim tanidim sen merak etme😅
- +1 yıl
Acaba sen aklıma gelen kişi misin 😏
- +1 yıl
Aman nolurr kal😂
Cevap sahibi+1 yılbaska sorucaginiz soru yoksa gidiyorum ben
- +1 yıl
İzmir'de yaşayan Mardinli kız degilsindir umarım
- +1 yıl
Alın size doğrular 24 cm yok ama 19 var kendimden biliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@HinchAmarillo yok degilim müptezel de kime sorsan tanir beni😅
- +1 yıl
Müptezel?
Cevap sahibi+1 yıl@wendettaaaa önemli olan islev islevvvv artık anlayın sunu motor gibi insan çok az geçen biriyle yattım şakasız uyudum anasını satayım ya
- +1 yıl
Ya kızım iyi trolluyosun ha gece gece hadi gıt sen bence ya da bn gıdeyım😀
Cevap sahibi+1 yılne trolu abi kendi hayatimdan bahsediyorum bu benim hayatim
- +1 yıl
Sen 7 senelik o işi yapiyorsan bizde yıllardır bu aletin ekmeğini yiyoruz birakta işlev olsun dimi tabiki var 😀
- +1 yıl
Bana da başta çılgın bir bakire olarak kafasındaki bastırılmış fanteziler gibi gelmişti kızın 😄
- +1 yıl
@HinchAmarillo hala oyle bnce
Cevap sahibi+1 yıl@HichAmarillo burada bu saatte bu kadar insanla ugrasiyorum hic isim yokmus hibi kaaardesim ister inannn ister inanma soru sordunuz anlattim benimde böyle bir hayatim var türkiyede altına yatmadigim cok az adam kaldi yarisi elimden gecti neerde o bakirelik 15 yasimda gitti benim bakirelik😂 sor bodrumda marmariste bütün oteller bütün clublar hepsinin sahibi tanir beni mardindede adam bırakmadım istanbuldada. Simdi İzmir'e dadandım
- +1 yıl
Git gide iyice canım kızım ya biraz heycanlandırmıatın bsni şimdi hayal ürünü anlattıkların neyae iyi azmalar sana
- +1 yıl
Ağalar kimse bu kadınla s*dik yaristiramaz kimseye de bu kadından ekmek çıkmaz boşuna çabalamayin rahat bırakın 🤣
Bu ne mq bukadar genismisiniz bunu duyucak ve dinlicek kadar
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru, faydalı, bilgilendirici ve övgü dolu bir açıklama olmuş tebrik ve teşekkür ederim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kanka boya takılma olay performansta sen performansına bak
00 YorumlaSallayın ya 24 Muş yok yüz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Vazgeç o kızdan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka 24 cm diye bi penis boyu yok uyduruyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. 24 yalan konuşuyor.
00 Yorumla
+1 yılSen inandın mi ona
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası