Cinsel ilişkiyi yöneten taraf her zaman ön planda olur. Pozisyonlarda değişiklik ve sözlerin azdiriciligi yatakta patronu belirler. Bu durum genelde erkeğe yüklenmiştir. Ama bence kadında patronluk rolünü ele almalıdır. Siz yatağın patronu musunuz yoksa itaat eden taraf misiniz?
Komik cinsel bir karikatür vardı paylaşacaktım da vazgeçtim, aşırı cinsel öğe denilip kaldırılır yorumum şimdi diye, neyse. Yatakta kadının patron olmasını isteyen ve kadına itaatkar olan erkek görünümlü kişi, kadın gibi davranmış ve kadınsı olmuş olur. Erkek olarak bile görülmez bence. Erkek yatakta dominant, baskın ve lider olmalı. Pasif, mıy mıy mıy konuşan, aşkım üste geçer misin lütfen diyenden erkeksi, maskülen bir erkek olmaz.
Hakkaten hiç bir kadın ben yönetilmeye severim demiyor ama sonuna kadar ittaat ettiklerinde hiç rahatsız ayrıldıklarını görmesin. Callbacklerde özellikle o durumlarda artış var beyler, ben inceden haberi yayayım fjfjkf
Spontene olan bir şey bence bilincin gittiği kanın başka yöne aktığı bir anda o an zevk ile ne isteniyorsa ne arzulanıyorsa o yaşanmalı patron benim patron sensin şunu böyle yap şunu şöyle yap gibi diretmelerle seks yaşanmaz bence
@zambak3675 Boynumu uzun uzun öpmeli her köşesini. Sonra omuzlarımı ve kulaklarımı öpmeli emmeli. Önüme geçip çenemden başlayarak adem elması köprücük kemiği üzerinden devam ederek göğüslerime inmeli. Bir saat göğüslerimi öpmeli. Ardından karnıma masaj yapmalı. Göbek deliğime öpücük kondurmalı. Oral ile bitirmeli.
En İyi Cevaplar