Evet. Memeler kadının en muhteşem parçasidır. Hele o kahverengi başı yok mu... Offf çok seviyorum onu, orasını... Dokundukça okşadıkça hafif hafif kabarıp dirileşip büyüyor ya... İşte o an küçük küçük öpüceksin sonra nazikçe acıtmadan ısırcaksın... Aaaa ben ne diyorum yaaa... Pardoon konu cok hassas, kendimden geçmişim birden büyülendim gsliba. İşte bir kadının giydiği kıyafetin üzerinden meme uçlarının belirgin olması bana bu duyguları yaşatıyor... çok tahrik edici deģilmi? Bence cok tahrik edici veee bir adim sonrasını siz hayal edin kızlar. 🌸🌺🍃🍂❤
Kadın erkek hepimizi tahrik eder. Bu kadının şehvetinin ve aldığı hazzın ve uyarılmanın, ilişkiye hazır olduğunu belli etmesinin yegane fark edilir bir sinyalidir. Bu denli bir belirti herkesi ateşler...
Muhammed kadinlarina soyle karsilarindaki kisilerde sehvet hissi uyandiracak gogus uclarini ortsunler. Iste kapanma ile ilgili ayet aslinda boyle. Cunku gercekten kadinlarin gogus uclari ne kadar iri ve koyu kahve rengi olursa o kadar tahrik edici.
Muhammed? Salavat getirmeyi unuttunuz galiba dedeciğim. Ve o hangi ayetin tefsiri acaba? Kafanıza göre tefsir vermeyin. O kadar ehli sünnet hoca varken (ve bu hocalar 20-30 senede yetişen hocalar) onlar boyle bir tefsir vermezken siz ne ayaksınız?
@AyasofyaKızı Sakalli seytanlarin dini benim dinim degil onlar Muaviye kopegi benim dinim Peygamberin dini benim okudugum kuran asli olan bu deyyuslarin carpittigi degil.
@AyasofyaKızı Bulgar Suleymanin Yahudi Ismailin kopeklerinin hic bir din siylemine katilmiyorum Suidi Arap kici yalayan deyyuslar benim icin Vatikan kopegidir.
@AyasofyaKızı Irkci degil milliyetciyim Arabin Allah milyon kere belasini versin tum dergah seytanlarininda. Turkleri geri biraktiran tum kafalarin sakallarina kopekler sicsin.
@Dirty_Harry ehli sünnete göre sahabedir kardeş. Bidat ehline göre sahabe degildir. Ben bana vahyedilene uyarım. Akla uymak önemli olsaydı Peygamber Efendimiz aklına uyardı ki beşerin en zekisidir, O bile vahye tabi oldu. Aynen muaviye sahabedir. Sahabe ve büyük zatların arkasından konuşmak hatta sevmemek imansız olmeye sebebiyettir. Bu sohbet cok uzun oldu iyi akşamlar
@AyasofyaKızı ne demek imansız ölmek ya. muaviye dediğin kişinin ne olduğunu biliyormusun sen? bidat ehli muaviye ve yandaşlarıdır neyin kafasını yaşıyorsun?
@AyasofyaKızı Hz Aliyi öldürten ve geriye Yezid adlı bir deyyus köpek bırakan aşağılık Yahudi köpeğidir Muaviye. Bunu tüm Müslümanım diyen gerçek Müslümanlar bilmeli.
@AyasofyaKızı savunduğun ve ardında durdugun kişinin icraatları ve beraberinde getirdigi sonuçları derinden biliyor musun? Cennetle müjdelenen Hz. Alinin kanını dökmüş kılıç zoruyla halifelik almış birini savunman körü körüne desteklemen sana hayırmı getirecek. Kuran ve sünnetin dışında hiçbirşeye tabi olma. Sana şefaat edecek iki şey var. Bir Kur-an. İki Muhammed Mustafa (S. A. V) hadi bir salavat getirde bozuk uslupla sende muaviyeden farksız kalma. 😉
En İyi Cevaplar