Mekanin önemi var tabiki. Alış veriş merkezinde sinemada olmaz, onlar da mekan. Zamanin önemi yok. Iki tarafta buna hazırsa ve birbirlerini arzuluyorsa... Zamanin ne önemi kalir, zamani düşünen de olmaz, zaman da su gibi akip gider. Yeter ki o tutku olsun iki bedende de.
Belli bir standardı olamaz. Bazen hazırlanılmış, bütün günü sevişmeye ayrılmış olana doyamazsın. Bazen de zaman kısıtlıdır, oldu bittiye gelir ve hala tadı damağındadır..
Zaman ve mekan arayanlar bulduğunda tutkulu seksi yaşayabilmiş mi? İstek vuku bulduğunda arabada asansörde işyeri wc sinde vs... yapılan kısa kaçamaklar bile tutkulu olabilir. Yeter ki uyum ve tecrübe birbirini tamamlasın...
Bide benim şu hayalim var; evliyim annemlere gelmişiz misafirlikte yiz yani kalabalık baya.. erkekler biyerde kadınlar biyerde. Ben kalkıp eşimin oturduğu odaya gidip kapıdan bakıyorum sadece o görüyor beni😂 bir bakış atıyorum ve lavaboya gidiyorum... pesimden geliyor... O kalabalıkların atasından sıyrılıp lavaboda 🤭😂
Aşırı inatçı ve gururluyum ama aşkımdan gebersem dönmem öyle de pis huylarım var 😂ama çok çılgın aktif eğlenceleriyimdir. Yükselenim akrep ondan galib a
Aşırı sorumluluk sahibisin sevdiğin insanlar için herturlu fedakar ligi yapabilirsin. Cömert sin. Gönlün çok geniştir. İnsanlara güvenir haklarında kötü düşünmez sin. Eğer yanlış yaparlarsa da o kişiye karşı sürekli tetikte durursun. Sevdiğin kadını koruyup kollamak senden sorulur. Çok iyi koruyucu ve sahiplenici bir yapın var. Herşeyi ondan önce düşünür onun düşünmesine fırsat vermeden halledersin. Biraz takıntılı sin tuttuğunu koparan cinsten sin taktı mi o şeyin senden kaçışı yoktur. Sevdimi ölümüne seversin çok kıskanç sin. Aşırı hırslı sin. Hızlı ve pratik sin işlerine ehemmiyet gösterir, ertelemezsin
Valla helal olsun hemen hemen heps doğru bir kaçı bana uymasa da☺️hırsım pek yok o bana uymuyor ama diğerleri hakikaten doğru. Evlenmek için yeterli mi bunlar☺️😀böyle biriyle evli olmayı istermisin?
Aşırı hırslı değilim ikisi ayrı ☺️aşırı hırs iyi bişey değil zaten. Tabiki her insan kadar hırslıyım ama hırstan gözüm dönmez. tamam yapalım nerdesin sen hangi şehirdesin geleyim 😂
Elektrikler gitmişti komşumun evindeydim aramızda. Hiçbir ilişki geçmemişti elektrikler gitmişti kapkaranlık oldu telefon ışıklarını açmadan öpmeye başladım sadece dur ne yapıyorsun dedi ve sonra sesini çıkarmamıştı elektrikler 2 saat. Gelmedi 2 saat kadınla ateşli bir seks yaptıkkk
Seksin mekani zamani olmaz, nerde hormonlar kudurduysa orda birbirine patir kütür dalacaksinki tadi heyecani olsun, Birincisi evde s*kişmek artik zevk vermez, heyecan yaşamak istiyorsan dişarida müsayit olan her yerde birbirini y*layip s*kişecen
Bana göre var Başbaşa sessiz sakin kalınan bir yer ve an olabilir ya da gece klubunde dans ederken aniden gelen seks istegi olabilir Alkol alındıktan sonra daha cok istek oluyor
Evdir... tabikide ama bence seks arzusu nerde kabardıysa orada yapmak en tutkulu ve yoğun olur belki kısa sürer belki riskli olur ama tutkudan bahsediyorsan o an olandır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Günün her saatinde ve her yerde olabilir. Kısa bir zamansa kabin, araba, garaj Uzun zamansa ev ve evin her köşesi
En İyi Cevaplar