Cinsel Yaşam Seks en güzel hangi saatlerde olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yer zaman mekan nerde olmalı Seks en güzel hangi saatlerde olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her vakit güzel olur yeterki titreşim olsun istek olsun müsait olsun 6 1 Yorumla sempatik444 +1 yıl Titreşim mj Yorumla
Taner010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu konuda çok tecrübeli biri olduğum için, en güzel saat sabah 05. Ila 07. Arası. 1 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Zaman ve mekan önemli değil canın istediği zaman.. 0 0 Yorumla
Resistanc Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yer mekan zaman önemli değil o an geldiğinde güzel planli değil Plansız olan güzel 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Rahat ve serin ortamda olmalı :) 1 0 Yorumla
yengeçburcu94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Bazı şeylerin saati olmaz 3 1 Yorumla mertyydff13 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Düğününde şemmamme oynayıp eve geçtikten sonra 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sabah saatleri ya da aksam los isikta 4 1 Yorumla SanaldaBuluşalım +1 yıl Şu ara peki Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gündüz vakti kütüphanede tenha bir köşede 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim için saat fark etmez ihtiras önamli 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Zamanı yok titreşimli olsun yeterli 😀 0 0 Yorumla
burak_charles Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Her an her mekan güzel yeterli seks olsun 🥵💦 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gece 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla biz eşimle her uygun anda yapıyoruz ama en iyisi gece Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabaha karşı yarı uykulu 2 17 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Evli misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kriminal_Kalp evet Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Kaç yıllık? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kriminal_Kalp 13 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Kıskandım yorumunu biliyor musun Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Sustun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kriminal_Kalp neden Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Böyle düşünen bir kadının kıymetini en iyi ben anlarım. Çünkü bil bakalım hayatımda ki nasıl biri? Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Tam tersi 😕😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kriminal_Kalp heee evlisin Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Evet. Beni ne kadar anlarsın bilmiyorum. Yorumda çokta yazılmıyor işte. Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Neyse susarsın şimdi. Keşke konuşabilseydik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kriminal_Kalp anlıyorum. pek istekli değil veya cinsel hayatınız yok kadar az. ilestisim bitmiş. Sadece kağıt uzerinde olan bir evlilik. disariya. Karşı mutlu görünen mutsuzlugunu içinde saklayan bjr sır gibi. Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Bak o kadar güzel anlattın ki. Lütfen ulaşır mısın bana Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Susma lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kriminal_Kalp takip atayım fakat müsait zamanda yarın yazayim olur mu sabah çok erken kalkiyorum uyumam lazim😊 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Saati olmaz o işin 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Her saat olur 0 0 Yorumla
NarsistAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl mesela şu an, benim ofiste, masanın üstünde :) 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Spontane olmalı 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. her an :D 1 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Sabah 06.23 civarı 1 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Sabah uyanınca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Her vakit güzel olur yeterki titreşim olsun istek olsun müsait olsun
Titreşim mj
Bu konuda çok tecrübeli biri olduğum için, en güzel saat sabah 05. Ila 07. Arası.
Planlanmamış ve istediğim kişiyle olsun yer mekan fark etmez.
Zaman ve mekan önemli değil canın istediği zaman..
Yer mekan zaman önemli değil o an geldiğinde güzel planli değil Plansız olan güzel
sabah veya akşam saatlerinde
Rahat ve serin ortamda olmalı :)
Bazı şeylerin saati olmaz
Aynen öyle
Düğününde şemmamme oynayıp eve geçtikten sonra
Sabah saatleri ya da aksam los isikta
Şu ara peki
Herhangi bir zamanda olur.
Saati olmaz
Gündüz vakti kütüphanede tenha bir köşede
Benim için saat fark etmez ihtiras önamli
Zamanı yok titreşimli olsun yeterli 😀
Plansız canın çektiği an
Her an her mekan güzel yeterli seks olsun 🥵💦
Gece 3 de taksinin icinde
Şu an yapalım en ideal saat ⏰ a
Gece
Bencede
Valla biz eşimle her uygun anda yapıyoruz ama en iyisi gece
Sabaha karşı yarı uykulu
Evli misin?
@Kriminal_Kalp evet
Kaç yıllık?
@Kriminal_Kalp 13
Kıskandım yorumunu biliyor musun
Sustun?
@Kriminal_Kalp neden
Böyle düşünen bir kadının kıymetini en iyi ben anlarım. Çünkü bil bakalım hayatımda ki nasıl biri?
Tam tersi 😕😕
@Kriminal_Kalp heee evlisin
Evet. Beni ne kadar anlarsın bilmiyorum. Yorumda çokta yazılmıyor işte.
Neyse susarsın şimdi. Keşke konuşabilseydik
@Kriminal_Kalp anlıyorum. pek istekli değil veya cinsel hayatınız yok kadar az. ilestisim bitmiş. Sadece kağıt uzerinde olan bir evlilik. disariya. Karşı mutlu görünen mutsuzlugunu içinde saklayan bjr sır gibi.
Bak o kadar güzel anlattın ki. Lütfen ulaşır mısın bana
Susma lütfen
@Kriminal_Kalp takip atayım fakat müsait zamanda yarın yazayim olur mu sabah çok erken kalkiyorum uyumam lazim😊
Bekliyorum
Hiç fark etmez
Bu satlerde yatakta
Saati olmaz. Şu an mesela
Saati olmaz o işin
Her saat olur
mesela şu an, benim ofiste, masanın üstünde :)
Spontane olmalı
her an :D
Sabah 06.23 civarı
Sabah uyanınca
En uzun gecede
İstedigin zaman