Korkutucu değil. Şeytan mı bu ben korkacağım? Gerçi içinde şeytan taşıyorsa korkabilirim. Tadından yenmez de diyemem. Ben istediğim zaman hükmetmeyi istediğim zaman da hükmedilmeyi istiyorum. Ruh halime göre😌
3
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
farklı bir yorum 😊 sizin gibilere switch dendiğini biliyor muydunuz?
yukarıda bir kişiye daha söylemiştim, ipin öbür tarafında olmanın nasıl bir duygu olduğunu ben de merak ediyorum açıkçası, belki birgün denerim ☺ ama olurda denersem muhtemelen bu zevk amaçlı olmaktan çok merakımı giderme amaçlı olur
😄 cinsellik bir yerden sonra sıkıyor, hergün aynı tat. monotonlaşıyor en düz ifadesiyle. o yüzden zaman zaman yeni tatlar arıyor insan. sonuçta tuz ve baharat olmadan yediğin yemek de seni doyurur ama severek yemezsin
😂 istemekle oluyor mu ki. belki 110 yaşında öleceksin bu işler belli olmaz. tabiki uzun yaşamak mühim değil mühim olan güzel yaşamak, bahtın açık olsun genç arkadaşım
siz dominant bir hanımefendisiniz demek ☺ elbette bunun da sevenleri çok, hatta ben bile ipin öteki tarafında olmanın nasıl bir duygu olduğunu hep merak etmişimdir, belki birgün denerim
Denemedim ama ilerde evlenirsem belki denemek isterdim böyle şeyleri ve çok abartıldığı zaman aşırı anlamsız oluyor o ne öyle savaşıyor muyuz sevisiyor muyuz kardeş
En İyi Cevaplar