Veya cinsellik yaşadıktan sonra kız hakkındaki fikriniz değişir mi?
Cinsellik yaşadığı kız hakkında erkekler ne düşünür?
Cinsellik yaşadığı kız hakkında erkekler ne düşünür?
Özellikle cinsellik hakkında düşünmem. Daha genel olarak düşünürüm. Ona göre not veriririm. Cinselliğin yanında görüşlerimiz, ilgi alanlarımız birbirine uyuyorsa onunla birlikteliği sürdürmek isterim ileriye dönük. Yani seks yaptığım kız basit kız değil tam tersine ciddi kızdır bana göre. İleride birlikte olacağı kişiyi gerçekten tanımak isteyen kızdır.
erkekler ve kadınların farklı yaratıldığının göstergesi bu; kızlar evlenmeyi düşündüğü bir erkekle birlikte olur başkasıyla asla ilişki düşünmez, erkekler ise birlikte olduğu kızla evlenmek istemez benimle yapan başkasıylada yapar diye düşünür. (istisnaları vardır ama bu istisnalar kaideyi bozmaz)
genellemenin içinde misin
Cevap
26Cevap
Ne düşünmem gerekiyor? Cinsellik yaşadığım kişi muhakkak sevgilimdir. Sevgilim benim için her şey demektir. Asla onun hakkında basit düşünmem. Hatta ona daha çok bağlanırım. Yok basit bir kızdır felan diyen erkeklerde öküzün önde gidenidir. Kızı becerecek sonra namuslu olacak diye. Bunu düşünen erkek daha namussuzdur. Kesin ve Net!
cinsellik yaşadığım kız hakkında sadece mutlu edebildimmi daha fazlasını istiyorda söyleyemiyormu acaba bundan sonra nasıl daha şehvetli ve sıcak bir ilişki olabilir diye düşünürüm.ve o kişi benimle beraber olduğu sürece cinsel yönden büyük doyuma ulaşmasını sağlamaya çalışırım.zaten tadıma bir bakan birdaha bırakamıyor :)
Seviştiğim kadının tenini tanımak benim için büyük şeyler ifade ediyor. Ama çoğu erkek olaya -seviştim bitti-, -evlenilecek, eğlenilecek- bakış açısıyla baktığı için mühim mesele kadının doğru erkeği bulmasında..
daha cok pesinden kosarlar canım. bunların burda atıp tuttuguna bkma. s.kacak delik ariyorlar, sonra klavyeden atip tutuyorlar :dd
Hayır değişmez. Kızların Genellikle Takıldığı Bir Durumdur.
İlişkiye Girdikten Sonra Erkeklerin Onların Hakkındaki Fikirlerinin Değiştiğini Düşünürler.
Halbuki Tam Tersidir.
kişiliğe göre değişri ben teşekkür ederim hep bana bu zevki yaşattığı için tbi bu ileriye dönük bir ilişkiyse onu asla bırakmam çünkü ahını almak istemem.
Benim fikirlerim değişmez o kız hakkında başta ne düşünüyorsam aramızda ne geçerse geçsin yine aynıdır .
ehhh
fena değildi bir iki kez daha sevişir sonra .bi bahane bulurum
neden
bokunu çıkarıyorsunuz .
kısa süreli ilişkiler daha iyi daha güzel
bence cinsellikte mutlu oldugun kıza aşık olma ihtimalin çok yüksek :D
O özeldir benim için, değişmez. Ama bu benim için geçerli. Seviyorsam değişmez.
cinsallik yaşadım bir kızla evlenmem diye düşünüyorum
neden kendin yaşıyorsun peki
evlenmeden benimle cinsellik yaşayan bir kızla ciddi düşünmem kız dediğin namuslu olur evlenmeden ilişkiye girmez
cok doğru ama o zamansende bakir olcan
ben bakirim bu yüzden bu konuda bu kadar hassasım
bakirler ama her türlü sapıklığı ahlaksızlığı yapıyorlar.sen ? Bütün gün bu kategoride misin ve kız dusuruyor musun burdan?
sürekli burda değilim ve ayrıca burdan kız düşürmeye ihtiyacım yok peki sen ahlaksız değil misin bu soruyu soruyorsun namus denen birşey kalmamış hala konuşuyorsunuz biz erkekleri azdırıp giyiyorsunuz mini etekleri sonra bu erkek bana tecavüz etti diyorsunuz az bile yapmış aranıyorsunuz siz yazıklar olsun sizin gibi kızlara ama bazı kızlara lafım yok onlar bu dünyanın melekleri işte onlar gerçek kız
neden bana geldi hakaretler?
özür dilerim ben ahlaksız kızlardan bahsediyorum sana demedim yani
ben ahlaklıym bakireyim de:-(
seviyorsan ilişkiye girecek kadar özel olduğuna inanıyorsan düşüncelerin neden değişsinki ..
her şeyi bilinçli yaparım önceki düşüncem neyse yapıktan sonra da değişmez
Seviştiğim kadını gerçekten seviyorsam cinsellik beni ona daha çok bağlar.
kuşu daldan vurduk indirdik abi geriye ne kalır ki,başka daldan yeni bir kuş aramak
ciddi olmadığım güvenmediğin bir bayanla cinsellik yasamam o sebepten fikrim degişmez
ben cinsellik yaşadığım kızla gönül eğlendiririm çünkü o kız bana göre basit kızdır
ilişkiye girene kadar yalvar yakar işin bitene kadar demi
evet aynen öyle işim bitince ayrılırım başka bir kız bulurum :)
evlenme düşüncesiyle gitsem zaten sevişmezdim değişmez yani
cinsellik yaşadın ailesi ne yaparr seni :D
değişmez kızla muhabbetime bağlı gerçi
o benim hakkımda ne düşünür acaba diye düşünürüm..
Beni mutlu eden kızı bende mutlu etmek isterim.
ben prensip olarak pek düşünmem.
ne düsünmezsin
yataktaki performansına göre not veririm
Uzmansın yni
e nickden de belli olmuyor muı :)
değişemez çünkü o fikirle birlikte olmuşumdur
erkekler o kızın yollu olduğunu düşünür...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar