Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyorumlar çok komik.. abazalıkta had safhaya varmıs ama seks kocu ıddıa edıp av arayan medet uman mastırbatorler ve elı apıs arasından ayrılmayıp merakta olan kadınlar verha sacmalamısda sacmalamış.. yalan zaten dızboyu!!!
bizde bir medeni cesaret sergıleyelım bakalım..
bu iş performans kaygısı ıle yapılmaz.. bır savas yok kazananı ve kaybedenı yok.. rahat bır ortam dinç bır vucut ve sevısmeye hazır beyın lazım!! herseyın bası sabır.. bırbiırını gercekten ısteyen bı cıft once kendısıne degıl karsı tarafa hızmet edecek.. sofraya oturan ıkı kısıden bırı uc bes dk sonra ben doydum yaa deyıp sofradan kalkmaya kalkınca uc bes yemek sonra karsısındakı onunla sofraya oturmaktan imtina eder.. erkek anatomısı ust uste ıkı kez bosalmaya musaıt degıl.. çok zor.. bunun ıcınde once kadın doymalı.. onlar sanslı yaratıklar.. erkek gıbı bır kere degıl multıpl orgazm yasayabılır.. erkek ve kadın zaman ıcınde uyum saglayarak o anı bırlıkte yakalarsa en kalıtelı cınsellık budur.. cınsel perhıze gore degısır buda.. hıssedılen arzuya gorede degısır.. sımdı 6 aydır kadın gormemış bır erkekten yarım saat performans beklemek gokten altın yagmasını beklemek gıbı bırsey.. cıftlerın mutlu cınsel yasamı ıcın gun asırı ılıskıler en guzelı.. ayrıca saglıklı sperm ıcınde!
erkek domınant oldugunda aldıgı hazzın oranına gore hız ayarlayarak ya da cok afedersınız gırıs cıkısında tam ya da ceyrek ayarlayarak bunu halledebılır.. mesela 3 az 1 cok.. bes az bır cok gıbı:) az olanlar kadına cok olanlar ıse erkege hıtap eder.. kadının zevk aldıgı sınırlerının en yogun bulundugu yer dıpte degıl basta!! oraya dokunmalı:)
hep hard olan ılıskı erken bıter.. makıne dıslısı gıbı dusunup yavas hızlı ayarlamalı ve buda kesınlıkle zamanla uyumla saglanabılecek bırsey..
suradakı yorumların genelı yalan yanlış ve masal.. saatler surecek bır performans yalan!! at gıbı yalan! kol gıbı yalan.. helekı su gec bosalan arkadaslar tam komedi.. maksat bellı mutsuz kadın tuzagı.. kocanızı mumla ararsınız serefsızım11 Yorumla- +1 yıl
Brawodostum en güzel açıklama çok doğru
En İyi Cevaplar
+1 yılarzunun şiddeti arttıkça gelme olayı kontrolden çıkar önemli olan zamanı tasarruflu kullanmaktır. bir çok kadın orgazmın ne olduğunu bile bilmediği için kendisini ya da partnerini yalancı orgazmla kandırıyor malesef...
teknik açıdan olaya yaklaşmak gerkirse erkeklerin pozisyon deneyerek en iyi olduğu ve kendini en kontrollü olduğu pozisyonda sexe başlamasında fayda var. genel olarak misyoner diye tabir edilen erkegin üstte olduğu pozisyonda erkekler erken boşalma sorunu yaşar.
Partnerininde destegi ile durdur başlat teknigi ile süre 2.3katına çıkarılabilir. bunu sürekli uygulayarak artık erkek kendini nasıl kontrol etmesi gerktiğini öğrenir.
sağlıksız olduğunu düşündüğüm baskı yöntemini kesinlikle denemeyin derim...
ama egzersiz ile ordaki kasları güçlendirip kontrolü tamamen ele alabilrisiniz 1aylık egzersiz ile farkı kendiniz hissedin 😉00 Yorumla
Komik bisey anlatim...
Arkadas sevgilisiyle geciktirici sprey aliyor. Akilli spreyi penisin hertarafina puskurtuyor basliyo... yapmaya. Ulan diyo giriyorum ama hic bisey hissetmiyorum. Sonra kiz buna hayatim icimdemisin diye soruyor cakiyolar dalgayi. Spreyi yanlis kullandiklari icin ikisinde de his kaybi oluyor. ;))) duyunca yarilmistim...74 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Ahahahhah 🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
koptum :D
bence erkegin erken bosalmasi cok erotik bisey, bu cok tahrik oldugu anlamina geliyo ohhhh bende erken bosaliyom o yuzden sorun degil ahhaha
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlat /durdur/başlat taktiği denenmeli.
161 Yorumla
+1 yılVideoyu izlemedim çünkü başlık fazlasıyla yeterli geldi.
Ben ilk boşalma hariç yarım saat, 45 dk hatta 1 saat süren sürelerde boşalıyorum. Bir ilişkide 5 kereye kadar rahatlıkla da boşalabiliyorum
Kadına gelirsek ; harika uzun bir öpüşme sonra uzun bir ön sevişme ve vajina'sını yalayarak boşaltana kadar iyi bir oral seks ve peşine birleşmelerde çıldırır ve yerinde duramaz olacaklardır.
Sevdiğim pozisyonlar ise sırasıyla ; misyoner, normal cowgirl, doggy ve scoop me up pozisyonlarıdır. Aslında sınırsız olduğum için her pozisyona açığımdır.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErken bosalma sorunu olanlar bir çok yöntem en etkilisi.
1. On sevismeyi uzun tutmak
2. Oral yapmak
3. Git gel yaparken bosalacagini anladigin an kendini geri çekmek.
Buna ek olarak geciktirici sprey ve uygun prezervatiflerde mevcut isteyen alip kullanabilir.00 Yorumla Bu durum tamamiyle kişinin piskolojik durumuyla alakalı bir durum, eğer kişi andan keyif alıyorsa o anı yaşıyorsa ve etkilendiyse karşı cinsten direk boşalabilir. Kişi kendine piskolojik olarak doğal birşey rutin artık yapmaktan sıkıldım hayatla sevişiyor gibi bu duyguyu sonlandırmak istemiyorum, dediği anda zaten doğal olarak geçikicektir vücudumuz beyne bağlı penisimizde bir organımız yönetebilirsiniz üzmeyin kendinizi
00 Yorumla
+1 yılİlk bir gidip asılıp gelsin ikincisi de erken geliyorsa gitsin bir daha gelmesin 🤬
140 Yorumla
+1 yılKomik bir şey. Bodrum da İranlı bir kızla tanıştım. Araba kiralayıp arabada harcıycam kızı. Neyse başladık. Kendimizi çiğ köfte dükkanın içinde bulduk. Cam çerçeve sesleri felan. Saat gece 3-4. Vitesi boşa almışız anasını satıyım. Benim ayağım değdi muhtemelen. Hemen giyindik felan. Polis geldi. Fren tutmadı dedim. Dükkan sahibinin zararını karşıladım da kurtulduk. 2013 senesinde..
10 YorumlaKulağına eğilip kısık sesle "anneni düşün" diyebilirsin bence baya etkili çözüm 😋😂
101 YorumlaErken boşalmak nefret ediyorum öylelerinden resmen yarı yolda bırakırlar mk
84 Yorumla- +1 yıl
yarı yolda bıraktırma canım sende kadınsın dısılıgını kullanmasını bıl ver agzıma emdır rahatlatsın ındı sen em kaldır 2. de alırsın netıceyı
Ama şimdi bu durumun kadının beklentisiylede alakası var, kimi oluyor 15 dakika saate bakıyor hadi diye. Kimi oluyor 50 dakika ne kadar çabuk oldu diyor. Ben sizin keyfinizi bu noktada anlayamadım arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılErken boşalmak istiyorum..
Cinsellikle ilgili aklına takılan ilk soru nedir? ↗00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok sinir bozucu eşim başladı ve bitti tedavide olmuyor spray kullandı oda pek bir işe yaramadı
85 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇalışan im ve etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım adam 44 yaşına gelmiş onuda mi ben ogreticem
Cevap sahibi+1 yılEyvallah da başka erkek bana ters
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma sorunu yaşayan erkekler tedavi olmaktansa ön sevişmeyi uzatmalı, geciktirici özelliği olan prezervatif kullanmayı tercih edebilirler.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle
Neye göre erken?
kime göre erken?
2dk nın altına erken boşalma diyen de var
1 saat gidip gelip hala kadının boşalmadığı da var...
Kime göre yani?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalmak kadar kötü bişey yok resmen yarı yolda bırakıyorlar
92 Yorumla- +1 yıl
partnerın oralı uzun tutsun sende ve 2- 3 postayı atsın bızahmet doyursun kadınını
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerine uzun bir oral yaparak ✔️
160 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZihinde bitirdiğin için geç erken gelmek azda olsa insanın elinde
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktik falan yok allah öyle yaratmış ayrıca erken gelseydim bile bunu problem etmezdim erken gelmeyi hiç bir erkek problem etmemeli kendileriyle barışık olmalılar sorunu kendilerinde arayacaklarına karşı cinste aramalılar
10 Yorumla
+1 yılDüşünmeyerek, arada yavaşlayarak, bizim için sorun değil bu durum da, kadını o an bir süreliğine yarıda bırakmak ve onu mutsuz etmek hiç hoş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 saat ile 1.5 saat arasi dayanabiliyor erkek arkadasim.
717 Yorumla- +1 yıl
alkol lazim ona
- +1 yıl
Yetmiyormu daha napsın😁
- +1 yıl
içine sokmuyor o zaman
- +1 yıl
@GreenZone 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@GreenZone sen erken bosaliyorsun diye herkesi ayni zannetme.
- +1 yıl
😁 😁 😁 😁
- +1 yıl
@ruletci03 niye olmasın benimde 1 saat sürüyor
- +1 yıl
- +1 yıl
onun 1,5 saat boşalamaması imkansız. hadi diyelim 1,5 saat boşalmadı senin buna dayanman imkansız. biraz destekli lütfen.
Odaklanmayarak sanırım Dikkatim dağılırsa, bayağı bir geç gelirim. Belki de gelmem
00 Yorumla
+1 yılPartnerine uzun bir oral yaparak olabilir bence uzun tutmak lazım
00 Yorumla
+1 yılEvli değilim ve k*şarlık yapmıyorum
164 Yorumla- +1 yıl
Hellal
- +1 yıl
evlı olmayanlar yapıyorya zaten tatlı evlı olan esıyle zaten :))
+1 yılOdaklanmayarak sanırım :D Dikkatim dağılırsa, bayağı bir geç gelirim. Belki de gelmem :D
00 Yorumla
+1 yılKadın çok geç boşalıyor diye erkek erken boşalmış olmaz. Kimisi çok geç gelir kimisi erken.
00 YorumlaSürekli ten uyumunun olduğu birinde o boşalma süresini ayarlayabiliyorsun ya o güzel birşey :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları bekletmeyi sevmem erkenden gelirim.
(İktidarsız değil saygılıyım)10 Yorumla
+1 yılBizim de kendimize göre yöntemlerimiz var ama başlat durdur işe yarar.
00 Yorumlafazla geç gelmekte iyi değil ama ne kadar geç olursa o kadar iyi tabi ki.
00 Yorumla
+1 yılBen vitesi 1 é takıyorum 15 dk dan aşağı sürmüyor inanmayanlar olacaktır gelsinler üzerlerinde deneyeyim :)
00 Yorumlabunun tek ilacı ön sevişme ve bayanla daha çok ilgilenme
10 YorumlaÜlkemizde skine hakim olamayan adamlar 1.5 saat kendimi tutabildugimi duyunca inanmıyorlar.. her şey beyinde bitiyor
00 Yorumla
+1 yılO işi yaparken elinde telefon la oyun oynasın geç gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe göbek mıncırması lan kedi mi bu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2. Postayı atmıyor mu erken boşalan erkekler? Kadın henüz işini görmediyse 2. Postaya geçemiyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 dk da bitiririm olayi ve genelde karşılıklı olur. Amelemiyiz hayırdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa o değil de ben ilişkide hiç boşalmıyorum kendim ellemedikçe onu napıcaz :(
00 Yorumla
+1 yılİlk boşalma 45 dk bulabiliyor bunu kendim kontrol edebiliyorumher poxisyonudeneye biliyorum
10 YorumlaNe ince uzun olanı
Ne kısa kalın olanı
En makbul olanı
İçinde çok kalanı00 YorumlaCipralex ile cipralex kullanan insanlar boşalmayı unutuyor resmen
00 Yorumla
+1 yılBen şu an psikiyatri ilacı kullanıyorum boşalma sürem 4-5 katına çıktı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnekadar guzel biseymis bu erken bosalma ben bosalamiyorum sexden sogudum:(
00 YorumlaO olaya girerken o olaya girmemis gibi yaparsan ve iliskiden once cok mast yaparsan bir sey olmaz
00 Yorumla
+1 yılÖyle boş boş zaman geçirnce geç gelmiş olurum
53 Yorumla- +1 yıl
bos bos derken :)=? ? bısey yapmassan zevkın ıstegınde kacar
- +1 yıl
@xboyutumsncom kaçsın zevk almak istemiyom demek ki
- +1 yıl
ne almak ıstedıgnı bılıyorum ıcıne hadı amaaaa ==)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks den 24 Saat Önce otusbir cekin ve en az bir saat zevki uzatmis olursunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon bir kaç aydir 1 saate yaklaşıyor bıktım kan ter içinde kalıyoruz yarıda bırakıyoruz
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir duruö bu.
52 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de olmayabilir de
- +1 yıl
Aynayı çaylatmıssın
+1 yılSünnet olmayarak. Sünnet erken boşalma sebebi.
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek düşmanı feministler dislike atmışlar hep. Kadın sünnetine karşı çıkarlar ama erkek sünnetini eleştirmezler.
Çok ilginç bir forum burası ya
00 Yorumla
+1 yılShot İçin Bazer Bide Hissiyatı öldürür
00 YorumlaKafan rahat olacak ve tutku olunca gec olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılIliskiye girmeyerek 🤷♂️
10 Yorumla
+1 yılaz alkol ve ritmik giris cikis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Akışına bırakın beyler su yolunu bulur
00 YorumlaEvli değilim, yorum yapamayacam
00 Yorumla
+1 yılErken nasıl boşalıyolar hiç anlamıyorum yav 😒
00 Yorumla
+1 yılEvlerden uzak olsun...
00 Yorumla
+1 yılİlk posta en az 30 dk sonrası daha da uzun 😎
10 Yorumla
+1 yılReplay şansı da yok. Kısır döngü 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 saniye sürüyor 🙄 benimde
10 Yorumlaİşi uzun sürdürerek.